www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Rally Saturnus

Rally Saturnus – smůla od začátku do konce

foto

19. května 2009 • 10:00

Letošní první zahraniční start v rámci Evropského poháru provázela smůla od začátku až do předčasného konce. Vše začalo už cestou na seznamovací jízdy, když u tréninkové fabie odešla cestou převodovka. V praxi to znamenalo trasu Vídeň – Ljubljana absolvovat sice na zařazenou pětku, ale rychlostí cca 100 km/h, takže společně s kamionama.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý pátý na slovinské Rally Saturnus (+VIDEO)

foto

18. května 2009 • 06:00

Letošní kalendář je opravdu velmi nabitý a tak se Honza Černý s Pavlem Kohoutem, po návratu z úspěšných Lužických hor, doma příliš dlouho neohřáli. Hned příští týden byl totiž na programu další z podniků, které se letos mladá posádka rozhodla absolvovat. Jednalo se o další výlet do zahraničí, tentokráté do Slovinského hlavního města, kde se jel již 32. ročník Rally Saturnus.

žádný příspěvek celý článek »

Kamínek a kámen

foto

14. května 2009 • 06:00

Přesně tyto dva geologické útvary sehrály největší roli v osudu posádky Roto Plzeň na trati Rally Saturnus ve Slovinsku. Jan Šlehofer a Zbyněk Soběhart začali velmi dobře. Zaskočila je sice trať na velmi kluzkém asfaltu, který od nás neznáme, ale vyrovnali se se situací výborně.

žádný příspěvek celý článek »

Dobře rozjetou soutěž Orsák ve Slovinsku nedokončil

foto

14. května 2009 • 05:00

Pozitivně naladěni vítězstvím v Lužických horách vyrazili Jaroslav Orsák s Karlem Vajíkem do Slovinska, kde je čekal reprezentační start na Rally Saturnus. V úvodu se posádka prezentovala velmi slušným výkonem, když vévodila celému startovnímu poli. Brzy však musela odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Běhálek na Rally Saturnus čtvrtý, Černý hned za ním

foto

12. května 2009 • 06:00

Úspěšně absolvoval o uplynulém víkendu další podnik evropského poháru tým Běhálek Sport. Na startu slovinské Rally Saturnus se představili se žlutým Subaru Impreza WRX STi N12B Daniel Běhálek s Petrem Černohorským a s druhým, modrým vozem Subaru startovala posádka ve složení Jan Černý a Pavel Kohout.Na posádky bylo připraveno šestnáct náročných měřených úseků rozdělených do tří dní.

žádný příspěvek celý článek »

Pech reprezentoval vítězně ve Slovinsku

foto

11. května 2009 • 17:00

Absolutním vítězstvím posádky Václav Pech jun. – Petr Uhel Czech National - EuroOil teamu skončila včera Rallye Saturnus započítávaná do Mistrovství střední Evropy. Nesmírně náročné rychlostní zkoušky, které vedly po úzkých a klikatých cestičkách v horách, kde se střídal asfalt se šotolinou, byly důkladnou prověrkou připravenosti všech posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist