www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - RallyLegend

Fotogalerie z RallyLegend od Miroslava Knedly

foto

1. listopadu 2009 • 22:30

Ještě jednou se vraťme do jihoevropského ministátu San Marino, kde se před několika týdny uskutečnil jedinečný závod klasických závodních vozů v mnoha případech doplněných o neměně klasické a legendární posádky. Další více než stovku snímků z atraktivní akce se jménem RallyLegend pořídil nás stálý spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z RallyLegends od Františka Duška

foto

28. října 2009 • 16:30

Stále populárnější setkání legendárních jmen a lasických závodních vozů jsou v poslední době čím dál populárnější. Nejprestižnějším podnikem tohoto druhu je italský závod RallyLegends, který se letos konal už posedmé. Na rychlostních zkouškách v SanMarinu nechyběl ani náš spolupracovník František Dušek, jehož snímky vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

7th Rallylegend 2009 v San Marinu

foto

20. října 2009 • 20:00

Již posedmé se sešly nádherné historické vozy druhý říjnový víkend v San Marinu, aby se předvedly tisícům fanouškům a opět ukázaly svou krásu a sílu. Jedinečná možnost shlédnout tyto vozy v akci na rychlostních zkouškách i pro ty, kteří je například vzhledem ke svému věku nemohli v době jejich největší slávy vidět.

žádný příspěvek celý článek »

Rozsáhlá fotogalerie z RallyLegends od Dalibora Benycha

foto

13. října 2009 • 23:30

Legendární jména, legendární vozy, neopakovatelná atmosféra. To je ve zkratce unikátní podnik, který se pod názvem RallyLegend minulý víkend již posedmé uskutečnil v San Marinu. Na této rally nejde pouze o přehlídku historických vozů, ve většině majitelů závodních skvostů uplynulého půlstoletí totiž většinou „chytnou saze“ a tak není nouze o karamboly, pomačkané plechy, ale stejně tak o sytý zvuk ostře vyladěných motorů Stratosů, Quatter či poměrně moderních vozů WRC. Neobyčejné věci žádají neobyčejné skutky, a proto vám nyní přinášíme obří fotogalerii Dalibora Benycha, čítající téměř 160 snímků!

žádný příspěvek celý článek »

ČK motorsport na Rallylegend 2009: nejvíc se svezl Marcel Tuček

foto

12. října 2009 • 18:45

Tým ČK motorsport postihla při druhé účasti na Rallylegend v San Marinu neobyčejná smůla. Při startu do první rychlostní zkoušky došlo k destrukci rozdělovače a posádka Jiří Trojan - Karel Mach se Škodou 130 RS musela hned v úvodu soutěže odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist