www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Subaru Silcar Rally Košice

Tomaštíkův tým bojoval na Slovensku

foto

19. listopadu 2009 • 15:00

Závěrečný podnik Mediaracing Mistrovství Slovenska v rally proběhl na začátku listopadu v Košicích. Na start Subaru Stilcar Rally Košice se mimo jiné postavili i tři jezdci reprezentující JT Říha group rally team: Jaromír Tomaštík, Martin Vlček a Igor Fecko.

žádný příspěvek celý článek »

Peter Gavlák si z Košíc odnáša štvrté miesto

foto

12. listopadu 2009 • 09:00

Východná metropola Slovenska privítala tento víkend záverečný podnik slovenského majstráku, ktorou bola košická rally. Na nej nechýbal ani Žilinčan, Peter Gavlák. Tento krát sa na sedadlo spolujazdca posadil František Rajnoha, ktorý zaskakoval za Miloša Húlku.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Košice od Luboše Laholy

foto

9. listopadu 2009 • 14:00

Závěrečným podnikem letošního slovenského šampionátu byla víkendová Subaru Silcar Rally Košice. Díky svému zdejšímu vítězství vybojovali letošní titul Jozef Béreš s Robertem Müllerem. Jak to na tratích na východě Slovenska vypadalo (včetně havárie Jaroslava Orsáka) můžete vypozorovat z videa od našeho redakčního spolupracovníka Luboše Laholy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Košice od Františka Duška

foto

8. listopadu 2009 • 23:30

Závěrečným podnikem letošního slovenského šampionátu byla víkendová Subaru Silcar Rally Košice. Díky svému zdejšímu vítězství vybojovali letošní titul Jozef Béreš s Robertem Müllerem. Jak to na tratích na východě Slovenska vypadalo můžete vypozorovat ze snímků od našeho redakčního spolupracovníka Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

35. Subaru Stilcar Rally Košice – spočítané, podčiarknuté

foto

8. listopadu 2009 • 21:40

V dňoch 6. - 7. novembra 2009 Košice nachvíľu ožili poslednou rally udalosťou v sezóne 2009. Náročný pretek v nepriaznivom počasí bol čestnou bodkou za sezónou kde sa rozhodovalo o majstroch Slovenskej republiky v rally pre rok 2009.

žádný příspěvek celý článek »

Tridsaťpäťrokov – málo? veľa?

foto

4. listopadu 2009 • 19:20

V dňoch 6. – 7. novembra 2009 košická rally napíše do histórie rallyšportu už svoju 35. kapitolu. V priebehu svojej histórie zažila už mnohé – viaceré chvíle slávy a radosti ale aj zopár chvíľ ťažších. Okrem súbojov na tratiach rýchlostných skúšok pred očami stoviek a tisícov divákov zažila aj tiché boje organizátora o kvalitu podujatia, o rôzne vylepšenia, skvalitnenia ale aj obyčajný boj o prežitie.

žádný příspěvek celý článek »

73 posádok sa pripravuje na štart 35. Subaru Stilcar Rally Košice

foto

30. října 2009 • 12:30

Na svoj štart na 35. ročníku Subaru Stilcar Rally Košice, ktorý sa uskutoční v dňoch 6. – 7. novembra 2009 sa pripravuje 73 posádok. Z nich 58 bude súťažiť o body do seriálu Mediaracing Majstrovstiev Slovenska v rally 2009 a pätnásť do Slovenského Rally Pohára.

žádný příspěvek celý článek »

Slovenský Rally Pohár pokračuje v Košiciach

foto

30. října 2009 • 12:00

Ako sme vás už v minulosti informovali, začiatkom tohtoročnej sezóny Slovenská asociácia motoristického športu schválila vypísanie Slovenského Rally Pohára. Účelom tohto kroku bolo rozšíriť jazdeckú základňu a túto finančne veľmi náročnú disciplínu sprístupniť väčšiemu počtu motoristických nadšencov, ktorí si za trochu jednoduchších podmienok majú možnosť odskúšať, ako to vlastne v rally funguje.

žádný příspěvek celý článek »

toplist