www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Waldviertel Rallye

Wittmann: S2000 je oproti enku úplně jiný svět!

foto

4. listopadu 2009 • 07:00

Rakouský mladík Franz Wittmann, který se účastní letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge s produkčním Mitsubishi Lancer Evo 9, poprvé naostro vyzkoušel pro současný šampionát vůz nejvyšší kategorie S2000, konkrétně Peugeot 207 S2000 týmu ROMO Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Waldviertel Rallye od Miroslava Knedly

foto

3. listopadu 2009 • 11:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil v Hornu nejvýznamnější podnik u našich jižních sousedů, Waldviertel Rallye. Soutěži kralovaly vozy S2000, za jejichž volanty seděli Baumschlager, Wittmann a Waldherr. Jak to na asfaltových i šotolinových zkouškách vypadalo můžete shlédnout na snímcích od Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý na rakouské Waldviertel Rallye uspěl

foto

3. listopadu 2009 • 10:00

Honza Černý s Pavlem Kohoutem patří v letošní sezóně bezesporu k nejvytíženějším českým posádkám. Mladý příbramský jezdec letos absolvoval vybrané závody Mistrovství Evropy, zůčastnil se obou domácích šampionátů a také několika podniků Zóny Střední Evropy. V rámci zdokonalování na nezpevněném povrchu se talentovaný mladík objevil také na rakouské Waldviertel Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Waldviertel Rallye od Dalibora Benycha

foto

2. listopadu 2009 • 03:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil v Hornu nejvýznamnější podnik u našich jižních sousedů, Waldviertel Rallye. Soutěži kralovaly vozy S2000, za jejichž volanty seděli Baumschlager, Wittmann a Waldherr. Jak to na asfaltových i šotolinových zkouškách vypadalo můžete shlédnout na snímcích od Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. dne Waldviertelu od Dalibora Benycha

foto

31. října 2009 • 02:00

Včera odstartoval v Hornu nejvýznamnější podnik u našich jižních sousedů, Waldviertel Rallye. Po první etapě kralují vozy S2000, za jejichž volanty sedí Baumschlager, Wittmann a Waldherr. Jak to na asfaltových i šotolinových zkouškách vypadá můžete shlédnout na vybraných snímcích od Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

toplist