www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Global Assistance Setkání Mistrů

Volf: Setkání mistrů pro sponzory a fanoušky

foto

11. listopadu 2009 • 16:00

Jirka Volf se již tradičně postavil na start setkání mistrů v Sosnové s produkčním Mitsubishi Lancer EVO IX. V dřívějších letech Jirka vždy bojoval o přední umístění ve své kategorii. Účast dvou mistrů světa Sebastian Loeba a Martina Prokopa slibovala jak vysokou diváckou účast, tak profesionální medializaci akce.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta v Sosnové nejrychlejší

foto

10. listopadu 2009 • 19:30

Po osmé se o uplynulém víkendu uskutečnilo na autodromu v Sosnové u České Lípy již tradiční GLOBAL ASSISTANCE Setkání Mistrů. V listině přihlášených nechyběl ani letošní nositel titulu mezinárodního mistra České republiky v rally Roman Kresta.

žádný příspěvek celý článek »

Semerádům Setkání mistrů vyšlo

foto

10. listopadu 2009 • 13:00

Setkání mistrů je příležitostí, jak připravit show pro mnoho soutěžících a zejména pro tisíce diváků. Otec a syn Semerádovi se snažili o rychlou jízdu a šlo jim i bavení diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Sharka

foto

10. listopadu 2009 • 11:00

Tradiční Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy bylo letos obohaceno o účast světového multišampiona Sébastiena Loeba. I díky tomu si početné davy diváků zajisté přišly na své. Pro ty, co se nemohli na sever Čech vydat, přinášíme fotogalerii od našeho redakčního spolupracovníka Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Petra Frýby

foto

9. listopadu 2009 • 08:00

Tradiční Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy bylo letos obohaceno o účast světového multišampiona Sébastiena Loeba. I díky tomu si početné davy diváků zajisté přišly na své. Pro ty, co se nemohli na sever Čech vydat, přinášíme fotogalerii od našeho redakčního spolupracovníka Petra Frýby.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech zvítězil na „Setkání mistrů“

foto

9. listopadu 2009 • 02:00

Jako souboj mýtického Davida s Goliášem vypadalo hlavní finále sobotního Setkání mistrů na Autodromu Sosnová u České Lípy. V kůži skromného Davida se za finančního přispění organizátorů ujal reprezentace České republiky pětinásobný domácí šampion a úřadující letošní vicemistr Václav Pech na českém voze Škoda Fabia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Matěje Skalníka

foto

7. listopadu 2009 • 17:15

Tradiční Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy bylo letos obohaceno o účast světového multišampiona Sébastiena Loeba. I díky tomu si početné davy diváků zajisté přišly na své. Pro ty, co se nemohli na sever Čech vydat, přinášíme fotogalerii od našeho redakčního spolupracovníka Matěje Skalníka.

příspěvků: 1 celý článek »

V Sosnové vyhrál Václav Pech

foto

7. listopadu 2009 • 17:00

Šestinásobný světový šampion v rally Sébastien Loeb našel v exhibičním Setkání mistrů v Sosnové přemožitele. Skalp slavného Francouze získal vicemistr České republiky v rally Václav Pech, který jej s vypůjčenou Škodou Fabia WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Václav Pech v Sosnové s Fábií WRC

foto

6. listopadu 2009 • 02:30

Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy každoročně připraví pro dychtivé motoristické fanoušky atraktivní koktejl zajímavé podívané na paralelní závody dvou vozů po asfaltové i šotolinové trati. Přidejme si k tomu velké množství smyků, trochu show, a tisíce diváků má o zábavu postaráno.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta pojede na Setkání mistrů

foto

4. listopadu 2009 • 16:30

Osmého ročníku Global Assistance Setkání automobilových mistrů, které se uskuteční v sobotu 7.listopadu na autodromu v Sosnové, se zúčastní také Roman Kresta, novopečený mistr České republiky pro rok 2009.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf projekt DÍTĚ 2009 začal k 1.11.2009

foto

3. listopadu 2009 • 12:00

Uběhl přesně jeden rok, kdy se zrodila myšlenka Jiřího Volfa a jeho přátel uspořádat sbírku DÍTĚ s podtextem pomoci dětem, které v České Republice neměli takové štěstí a vyrůstají se zdravotním problémem. Partnerem projektu bude i v letošním roce Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové (VDV). V příštím týdnu proběhne setkání Jiřího Volfa s dětmi, které obdrželi kochleární implantát a tak mají možnost „normálního“ vzdělávání a života bez specializované školy. V současně době probíhají přípravy na další závod Jiřího Volfa setkání mistrů v Sosnové.

žádný příspěvek celý článek »

Dva mistři světa na Setkání mistrů

foto

2. listopadu 2009 • 16:15

Bezpochyby nejkvalitnější Setkání mistrů uvidí diváci, kteří v sobotu 7. listopadu zavítají na autodrom do Sosnové u České Lípy. Kromě šestinásobného světového šampiona Sébastiena Loeba se představí ještě juniorský mistr světa a vicemistr světa PWRC Martin Prokop.

žádný příspěvek celý článek »

Šestinásobný mistr světa Sébastien Loeb na Setkání mistrů v Sosnové

foto

27. října 2009 • 08:00

Letošní sezona v automobilovém sportu pomalu končí, ve všech důležitých šampionátech, ať světových, evropských nebo českých, jsou tituly rozdány, a tak vlastně nezbývá nic jiného než poděkovat divákům za celoroční přízeň. Vybraní jezdci k tomu budou mít příležitost na tradičním Global Assistance Setkání automobilových mistrů, které se uskuteční v sobotu 7. listopadu na Autodromu Česká Lípa.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb pojede na Sosnové s Citroënem C4 WRC

foto

21. října 2009 • 12:00

Pětinásobní mistři světa v rallye přijedou do ČR se svým speciálem C4 WRC. Na Setkání mistrů v Sosnové se aktivně zúčastní závodu v kategorii WRC a zcela jistě tak přispějí ke zvýšení hladiny adrenalinu v krvi všech návštěvníků. Těch organizátoři letošního setkání očekávají 10 až 15 tisíc!

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb a Daniel Elena jedou do ČR !!!

foto

20. října 2009 • 13:00

Podařila se téměř nemyslitelná věc a k naší nesmírné radosti můžeme oznámit, že společnost Citroën Česká republika uspěla na oslavu 90ti let značky a také nedávno získaného mistrovského titulu ve značkách pro rok 2009* s pozváním pětinásobných mistrů světa v rallye (2004 až 2008) do ČR!

žádný příspěvek celý článek »

toplist