www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Rally of Turkey (JWRC)

Fotogalerie z Rally of Turkey od Vittoria Sanguinetiho

foto

6. května 2010 • 21:00

Těsně před zahájením pátého podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally of New Zealand, se ještě jednou vrátíme k předchozímu závodu v Turecku. Pro navození té správné atmosféry jsme pro vás připravili snímky od našeho redakčního spolupracovníka Vittoria Sanguinetiho.

příspěvků: 1 celý článek »

Mikko Hirvonen: Letos jedu jako nikdy předtím!

foto

21. dubna 2010 • 09:30

Třetí muž průběžného pořadí světového šampionátu a jednička továrního týmu BP Ford Abu Dhabi WRT, Mikko Hirvonen, prohlásil po poslední odjeté soutěži v Turecku, kterou dokončil na třetí příčce, že ani třetí po sobě jdoucí porážka od Sebastiena Loeba na jeho čele nezanechává vrásky ohledně ztraceného boje o mistrovský titul. Fin je dokonce přesvědčen, že je francouzskému fenoménu v boji o korunu světového šampiona blíže než kdy jindy a odmítá slova o dalším roku nadvlády Loeba.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally of Turkey od André Lavadinha

foto

19. dubna 2010 • 16:00

V Turecku o uplynulém víkendu proběhl další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích. Do okolí Istanbulu na Rally of Turkey se vydal i náš portugalský spolupracovník André Lavadinho. Jeho fotografie ze druhé a třetí etapy si můžete prohlédnout právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën vítězí v sopečné rally

foto

19. dubna 2010 • 11:00

Sébastien Loeb a Daniel Elena absolvovali bezchybný finálový den Rally Turecko a dosáhli prvního hattricku v této sezoně WRC 2010. Toto vítězství, 57. v jejich kariéře, umožnilo obhájcům titulu zvýšit náskok na čele pořadí pilotů v mistrovství světa. Dani Sordo a Marc Marti ale v závěrečný den vypadli.

žádný příspěvek celý článek »

Mikko Hirvonen vybojoval v Turecku třetí místo

foto

19. dubna 2010 • 09:00

Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen BP z týmu Ford Abu Dhabi World Rally Team dojeli jako třetí v turecké rallye, která se ukázala být zatím nejnáročnějším podnikem letošního ročníku mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích. Jejich boj o vítězství ukončila dnes dopoledne kombinace špatného počasí, v jehož důsledku byli pořadatelé nuceni zrušit dvě rychlostní zkoušky, a defektu pneumatiky.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb si připsal 57. vítězství v MS

foto

18. dubna 2010 • 15:15

Francouzský pilot Sébastien Loeb si připsal na letošní Rally of Turkey 57. vítězství v soutěži mistrovství světa a upevnil si tak vedoucí postavení v hodnocení celého šampionátu. Na stupně vítězů jej doprovodili seveřané Petter Solberg a Mikko Hirvonen.

žádný příspěvek celý článek »

Po druhé etapě se dostal do čela Sébastien Loeb

foto

18. dubna 2010 • 02:30

Začátek druhé etapy nenasvědčoval tomu, že by se mělo něco změnit na nudném průběhu turecké soutěže. Piloti, kteří v úvodní etapě čistili trať, tentokráte díky výhodnější startovní pozici stahovali náskok svých soupeřů. Nakonec to však úplná nuda nebyla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally of Turkey od André Lavadinha

foto

17. dubna 2010 • 16:00

V Turecku právě probíhá další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích. Do okolí Istanbulu na Rally of Turkey se vydal i náš portugalský spolupracovník André Lavadinho. Jeho fotografie ze shakedownu, slavnostního startu a první etapy si můžete prohlédnout právě teď.

příspěvků: 1 celý článek »

Po první etapě Rally of Turkey vede Sébastien Ogier

foto

16. dubna 2010 • 21:45

Francouzský mladík Sébastien Ogier vede po první etapě Rally of Turkey. Na v pro většinu pilotů nových rychlostních zkouškách v okolí Istanbulu vede o pět vteřin před Dani Sordem a dvanáct před Mikko Hirvonenem.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally of Turkey a Mogul Šumava Rallye Klatovy ON LINE

foto

16. dubna 2010 • 08:00

Pouhé dva týdny po kontroverzním Jordánsku pokračuje mistrovství světa v automobilových soutěžích na šotolinových rychlostních zkouškách v Turecku. Dočkáme se tentokráte skutečných závodů nebo budou pokračovat nechutné taktické šachy? Pokud chcete znát odpověď na tuto otázku, sledujte Rally of Turkey živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Na tureckém shakedownu nejrychlejší tovární Citroeny

foto

15. dubna 2010 • 13:35

Dnešní oficiální shakedown před startem dalšího podniku mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích, Turecké rally, nejlépe vyšel Sebastienu Loebovi na Citroenu C4 WRC. Druhý nejlepší čas pak za úřadujícím mistrem světa zajel jeho týmový kolega Dani Sordo.

žádný příspěvek celý článek »

Nový cíl pro Citroën Junior Team

foto

14. dubna 2010 • 09:00

Na start v Turecku netrpělivě čeká také juniorský tým Citroënu. Sébastien Ogier / Julien Ingrassia a Kimi Räikkönen/ Kaj Lindström na vozech C4 WRC budou na startu jedné ze tří nových rally v tomto ročníku. Po Turecku budou na programu ještě rally v Bulharsku a Alsasku.

žádný příspěvek celý článek »

Tři otázky pro Sébastiena Loeba před Tureckou Rally

foto

13. dubna 2010 • 11:00

Již koncem tohoto týdne se uskuteční další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally of Turkey. Ještě před zahájením seznamovacích jízd jsme položili tři otázky jednomu z největších favoritů Sébastienu Loebovi.

žádný příspěvek celý článek »

Citroen a Loeb míří k třetímu triumfu v řadě

foto

12. dubna 2010 • 15:00

Pro svůj návrat do programu mistrovství světa FIA WRC se chce Rally Turecko blýsknout novou tváří, kterou mají reprezentovat obměněné trasy v okolí Istanbulu. Vítězové tureckého podniku z let 2004 a 2005, Sébastien Loeb a Daniel Elena, budou mít velkou šanci zaznamenat třetí prvenství v letošním programu šampionátu v řadě a zvýšit tak náskok na čele klasifikace v pořadí pilotů.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally of Turkey

foto

6. dubna 2010 • 14:45

Pouhé dva týdny po Jordánské Rally bude pokračovat světový šampionát v automobilových soutěžích v Turecku. Na další závod v nepříliš atraktivních končinách se přihlásilo celkem 44 posádek, z toho 11 vozů specifikace WRC a osm při premiéře JWRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist