www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Rally Japan (PWRC+SWRC)

Odhodlaný Latvala se v Japonsku probojoval na stupně vítězů

foto

15. září 2010 • 11:00

Posádka Jari-Matti Latvala - Miikka Anttila z týmu BP Ford Abu Dhabi dnes stanula v Japonsku na stupních vítězů po dramatickém souboji, v němž o vítězství v desátém kole letošního mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích bojovaly hned čtyři vozy. Finové včera přišli o vedení po mechanické poruše, ale v dnešní závěrečné etapě zabojovali a přivezli svůj Ford Focus RS WRC do cíle jako třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Ogier, vycházející hvězda v zemi vycházejícího slunce

foto

13. září 2010 • 20:20

Sébastien Ogier a Julien Ingrassia dosáhli úžasného vítězství při jejich premiérovém startu na Japonské rally. Posádka Citroën Total World Rally Teamu tak zaznamenala své druhé prvenství v seriálu WRC v kariéře. Sébastien Loeb a Daniel Elena, kteří dojeli na pátém místě, si připsali další body do obou šampionátů.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop se po Japonsku bodově dotáhl na leadera SWRC Ponse

foto

12. září 2010 • 17:55

Svůj premiérový start na náročné Japonské rally zakončil úřadující juniorský mistr světa v rally Martin Prokop ziskem důležitých bodů do hodnocení šampionátu SWRC. Společně s navigátorem Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta S2000 vybojovali druhé místo v této klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop: Poslední etapa bude boj o přežití

foto

12. září 2010 • 00:35

Martin Prokop s Janem Tománkem udrželi i po druhé etapě Japonské rally 2010 druhé místo v průběžném hodnocení účastníků S-WRC. Jejich Ford Fiesta S2000 ale dostal pořádně zabrat a třetí etapa tak bude pro Čechy velmi náročná.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po první etapě druhý v SWRC

foto

10. září 2010 • 22:50

Vstup české posádky Martin Prokop - Jan Tománek do Japonské rally 2010 byl poněkud dramatický. Navzdory nezaviněnému nárazu do stromu ale figurují Češi se svým Fordem Fiesta S2000 po 1. etapě na 2. místě hodnocení SWRC.

žádný příspěvek celý článek »

Martina Prokopa čeká premiérový start v Japonsku

foto

8. září 2010 • 20:30

Martina Prokopa s navigátorem Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta S2000 čeká o nadcházejícím víkendu (10. až 12. září) premiérový start v Japonské rally. Případné vítězství by úřadujícího juniorského mistra světa posunulo do čela šampionátu S-WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Junior Team dobývá Sapporo

foto

8. září 2010 • 08:00

Citroën Junior Team nasazuje na start japonské rally dva vozy C4 WRC, které svěřuje posádkám Dani Sordo / Diego Vallejo a Kimi Räikkönen / Kaj Lindström. Dani Sordo má za sebou už tři starty v Japonsku a může se pochlubit druhým místem z roku 2007.

žádný příspěvek celý článek »

První mečbol pro Loeba a Elenu

foto

7. září 2010 • 19:50

Už desáté dějství z třináctidílného seriálu mistrovství světa FIA v rally, Rally Japonsko, může rozhodnout o držitelích letošního titulu. Nejlepší sezona od roku 2006 Sébastiena Loeba a Daniela Eleny totiž už může vyvrcholit právě v Asii. Stejně jako ve Finsku, nasazuje Citroën Total WRT nyní na ostrově Hokkaido do druhého C4 WRC posádku Sébastien Ogier - Julien Ingrassia.

žádný příspěvek celý článek »

toplist