www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - RACC - Rally de Espana (JWRC)

Fotogalerie z Rally de Espana od André Lavadinha

foto

20. listopadu 2010 • 09:00

Náročný podzimní program neměly pouze posádky, ale i novináři a fotografové. Proto až s větším časovým odstupem přinášíme (zato velmi rozsáhlou) fotogalerii našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha z předposledního dílu letošního mistrovství světa, Rally de Espaňa.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally de Espana od Vittoria Sanguinetiho

foto

3. listopadu 2010 • 18:00

Náš stálý italský spolupracovník Vittorio Sanguineti se zúčastnil i předposledního letošního závodu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally de Espaňa. I vy se nyní můžete těšit na jeho tradičně unikátní a osobité fotografie, které se mu v okolí Salou podařilo zachytit.

žádný příspěvek celý článek »

Čtvrtým místem ve Španělsku posílil Latvala naději na stříbro

foto

2. listopadu 2010 • 15:30

Tým BP Ford Abu Dhabi obsadil ve výsledkové listině Rally de España čtvrtou a pátou příčku. Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila s vozem Focus RS WRC předstihli ve třídenním souboji na štěrkových i asfaltových cestách západně od Barcelony své týmové kolegy Mikko Hirvonena a Jarmo Lehtinena, kteří samozřejmě startovali se stejným typem vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Zaslechnuto ve Španělsku

foto

27. října 2010 • 14:15

Náš redakční kolega Martin Holmes je jako žurnalista pravidelným účastníkem soutěží seriálu mistrovství světa rally. Kromě aktuálního dění na trati samozřejmě sleduje také informace přímo či nepřímo spojené nejen s tímto seriálem. Co se tedy dozvěděl nového při letošní Katalánské rally?

příspěvků: 4 celý článek »

Loeb a Elena udělali z C4 WRC legendu

foto

25. října 2010 • 17:25

Tři týdny po dobytí titulu mistrů světa WRC 2010 ukázali Sébastien Loeb, Daniel Elena a Citroën Total WRT znovu svou suverenitu vítězstvím na Rally Španělsko. Séb a Daniel vedli od staru do cíle a zaznamenali své 61. vítězství v mistrovství světa a vůz C4 WRC tak posunuli mezi legendy. Citroën C4 WRC totiž nebyl nikdy od svého debutu v roce 2007 poražen na asfaltu.

žádný příspěvek celý článek »

Loučení s C4 WRC na asfaltu

foto

21. října 2010 • 08:00

Pro veleúspěšný soutěžní vůz Citroën C4 WRC bude letošní Rally Catalunya posledním asfaltovým podnikem v jeho historii. Není pochyb, že od Sébastiena Loeba, Sébastiena Ogiera či Daniho Sorda se očekává vítězné loučení.

žádný příspěvek celý článek »

Na Sordově povrchu - šotolině a hlavně asfaltu

foto

20. října 2010 • 15:00

Tři týdny po Rally Francie, na které si Sébastien Loeb, Daniel Elena a Citroën Total Rally team zajistili světové tituly, pokračuje mistrovství světa FIA WRC v Katalánsku. Rally Španělsko, tradiční součást programu šampionátu na asfaltu, připravila pro tento ročník novinku - první den soutěže se pojede i na šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

Turán v Katalánsku s Fosucem WRC 08 týmu M-Sport

foto

12. října 2010 • 22:00

Frigyes Turán, který se v letošním roce představil na několika vybraných soutěžích světového šampionátu a do paměti fanoušků se zapsal hlavně sympatickým výkonem v Bulharské rally, usedne na nadcházejícím podniku mistrovství světa ve Španělsku za volant Fordu Focus WRC specifikace 08 týmu M-Sport.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally de España

foto

5. října 2010 • 07:30

V těchto dnech byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Rally de España. I ve Španělsku se můžeme těšit na Kena Blocka v týmu Stobart nebo na trojici soukromníků – Petter Solberg, Khalid Al Qassimi a Frigyes Turán. Velkým překvapením je přihláška Francoise Duvala se Subaru Impreza WRC

příspěvků: 1 celý článek »

toplist