www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Rally Bohemia

Rally Bohemia v roce 2011 bez polského mistrovství

foto

27. listopadu 2010 • 08:00

Rally Bohemia byla v letošním roce zařazena do seriálu mistrovství Polska. Po soutěži odjížděli polští hosté spokojeni a vypadalo to, že nic nebrání vzájemné spolupráci i pro nadcházející sezónu. Včera oficiálně zveřejněný kalendář RSMP však ukazuje, že se polský šampionát v České republice nepojede.

příspěvků: 21 celý článek »

Přípravy Rally Bohemia 2011 byly zahájeny

foto

19. října 2010 • 14:20

Vítěz sedmatřicátého ročníku Rally Bohemia Fin Juho Hänninen na voze Škoda Fabia S2000 sice projel cílovou rampou těsně před Francouzem Bouffierem teprve před několika týdny, avšak organizační výbor této rozvíjející se soutěže, označované za nejobtížnější na našem území, se už pečlivě připravuje na další dějství. Zásadní roli v udávání směru a šíření entuziasmu a vizí mezi pořadateli má v popisu práce předseda organizačního výboru Rally Bohemia, Pavel Dušánek.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Fest přilákal na Městský stadion v Mladé Boleslavi velké množství návštěvníků

foto

23. srpna 2010 • 14:15

Součástí letošního ročníku Rally Bohemia byl bohatý doprovodný program, který odstartoval unikátním Škoda Festem pro zaměstnance společnosti Škoda Auto a širokou veřejnost mladoboleslavského regionu. První prázdninový den se tak na městském stadionu v Mladé Boleslavi sešlo velké množství diváků, které neodradily ani letní tropické teploty.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Březík s Citroënem C2 R2 Max

foto

31. července 2010 • 15:00

S mladým jezdcem z Lukova nedaleko Zlína Miroslavem Březíkem jsem naposledy rozebíral rally před domácím sprintem ve Vizovicích. Od té doby se toho hodně změnilo. Nový vůz, nové zážitky a také další odjeté soutěže. Jak vidí seznamovací období s C2 Mirek Březík, Vám nyní přinášíme.

příspěvků: 1 celý článek »

Když si Štěstěna vybírá prázdniny

foto

19. července 2010 • 09:00

Jaroslav Orsák netráví červencové víkendy u vody, nýbrž za volantem soutěžního vozu. Týden po Rally Bohemia startoval na Slovensku na mistrovské Rally Lubenik. V obou případech ho bohužel vyřadila technická závada. Nyní má na programu další díl rallysprintového seriálu Rally Vysočina, kde figuruje v průběžné tabulce na druhé příčce za Romanem Krestou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Josefa Petrů

foto

16. července 2010 • 10:00

Ještě jednou se vrátíme k letošnímu ročníku Rally Bohemia. Za slunečného počasí a obrovského vedra se o prvním červencovém víkendu sváděly urputné boje, takže si fanoušci určitě přišli na své. Jak to na mladoboleslavsku a liberecku vypadalo si můžete prohlédnout na téměř snímcích našeho redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Pavla Hrabovského

foto

15. července 2010 • 17:20

Ještě jednou se vrátíme k letošnímu ročníku Rally Bohemia. Za slunečného počasí a obrovského vedra se o prvním červencovém víkendu sváděly urputné boje, takže si fanoušci určitě přišli na své. Jak to na mladoboleslavsku a liberecku vypadalo si můžete prohlédnout na téměř snímcích našeho redakčního spolupracovníka Pavla Hrabovského.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Roberta Balcara

foto

13. července 2010 • 16:45

Jedním z vrcholů letošní české soutěžácké sezóny byla víkendová Rally Bohemia. Za slunečného počasí a obrovského vedra se o prvním červencovém víkendu sváděly urputné boje, takže si fanoušci určitě přišli na své. Jak to na mladoboleslavsku a liberecku vypadalo si můžete prohlédnout na téměř snímcích našeho redakčního spolupracovníka Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlédnutí za XXXVII. ročníkem Rally Bohemia

foto

13. července 2010 • 12:45

Sedmatřicátý ročník Rally Bohemia patřil bezesporu k vrcholům letošní motoristické sezóny. V několika ohledech byl skutečně výjimečný. Účast posádek polského mistrovství, nádherné rychlostní zkoušky, neuvěřitelně vyrovnané souboje, dramatický závěr a bezpočet diváků kolem tratí, to všechno se spojilo v opravdový motoristický svátek.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš na Bohemia rally místo za TOP 10

foto

12. července 2010 • 08:40

Velmi spokojeni se vrátili všichni členové Tomicar teamu z Mladé Boleslavi, kde v pátek 2. 7. 2010 startoval 37. ročník Rally Bohemia. Na startu nechyběla ani posádka pod hlavičkou již zmiňovaného týmu – Miroslav Jakeš se svým spolujezdcem Tomášem Jakešem. Tato dvojice opět usedla do modrošedooranžového vozu Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemia, aneb Návrat do starých kolejí

foto

12. července 2010 • 08:20

Daniel Běhálek a Petr Černohorský absolvovali o uplynulém víkendu další závod Mediasport MMČR v rally, kterým byla Rally Bohemia v okolí Mladé Boleslavi. Úvod soutěže posádce vyšel. Držela se na dostřel první desítky. Vše nasvědčovalo tomu, že Dan s Petrem jsou již poučeni z předchozích startů a úspěšně naváží na výborný výsledek z Hustopečí, kde obsadili páté místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Bohemia od Luboše Laholy

foto

9. července 2010 • 13:15

Přesně před týdnem se uskutečnil jeden z vrcholů letošní české soutěžácké sezóny, Rally Bohemia. Na rychlostní zkoušky do okolí Mladé Boleslavi, Turnova a Železného Brodu se vydal i náš redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož video si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

CRT: Rallye Bohemia byla pro všechny těžkou zkouškou

foto

9. července 2010 • 10:30

Čtvrté pokračování Citroën Racing Trophy se odehrálo na Mladoboleslavsku a Liberecku, protože právě v těchto krajích se jela Rallye Bohemia. Tato soutěž patří celá léta k nejtěžším podnikům sezony a letos tomu nebylo jinak.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Dalibora Benycha

foto

8. července 2010 • 23:00

Jedním z vrcholů letošní české soutěžácké sezóny byla víkendová Rally Bohemia. Za slunečného počasí a obrovského vedra se sváděly urputné boje, takže si fanoušci určitě přišli na své. Jak to na mladoboleslavsku a liberecku vypadalo si můžete prohlédnout na téměř dvoustovce fotografií našeho redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Ondřeje Zemana

foto

8. července 2010 • 20:00

Jedním z vrcholů letošní české soutěžácké sezóny byla víkendová Rally Bohemia. Za slunečného počasí a obrovského vedra se sváděly urputné boje, takže si fanoušci určitě přišli na své. Jak to na mladoboleslavsku a liberecku vypadalo si můžete prohlédnout na fotografiích našeho redakčního spolupracovníka Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

toplist