www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Rally Vysočina

Fotogalerie z Rally Vysočina od Roberta Balcara

foto

26. července 2010 • 14:30

Rally Vysočina se po Okříškách a Telči přesunula více na jihozápad. Servisní zóna se nacházela v Jindřichově Hradci, ředitelství a okolní zkoušky pak v malebné jihočeské vísce Kunžak. Jak to vypadalo na kompletně nových rychlostních zkouškách můžete shlédnout na fotografiích Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Janota zaútočil na domácí zlato

foto

26. července 2010 • 13:00

Jeden z nejdůležitějších kroků k zisku titulu mistra republiky udělal o třetím červencovém víkendu pilot Opelu Kadett C GTE Miroslav Janota při 11. Rally Vysočina s centrem v jihočeském Kunžaku, kterou v kategorii historiků s přehledem vyhrál. Na sedačku spolujezdce se tentokrát místo zdravotně indisponovaného Pavla Stráského posadil ostřílený ´mitfára´ Eduard Perski.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vlček v TOP 10, tým rozpačitý

foto

22. července 2010 • 09:00

S rozpačitými pocity odjížděl vsetínský JT Říha group rally team z pátého podniku rallysprintového mistrovství Rally Vysočina. Umístěním v TOP 10 se opět blýskl Martin Vlček, body za 4. místo bral Zdeněk Zdráhala a cíl spatřil i Libor Paško. Naopak silné rozčarování zažili Tomášové Kubiš a Růžička.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Ondřeje Zemana

foto

21. července 2010 • 11:00

Rally Vysočina se po Okříškách a Telči přesunula více na jihozápad. Servisní zóna se nacházela v Jindřichově Hradci, ředitelství a okolní zkoušky pak v malebné jihočeské vísce Kunžak. Jak to vypadalo na kompletně nových rychlostních zkouškách můžete shlédnout na fotografiích Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Firlovo vydařené léto

foto

21. července 2010 • 10:00

Měsíc po Rally Krkonoše pokračovalo Mistrovství ČR ve sprintrally svým pátým závodem na moravsko-českém pomezí. Rally Vysočina se sice v souladu se svým názvem poslední roky konala na Moravě, letos poprvé však její centrum našlo azyl v jihočeském Kunžaku.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Pelech na Vysočině kraloval třídě N2 a pojel i „entrojky“

foto

21. července 2010 • 09:00

Další vítězné tažení má svém kontě Pavel Pelech, který kraloval s Hondou Civic Vti třídě N2 na Rally Vysočina. Starší brat Petr nemohl tentokráte pro zdravotní indispozici startovat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Miroslava Knedly

foto

20. července 2010 • 08:00

Rallysprintový šampionát pokračoval o uplynulém víkendu v okolí jihočeského Kunžaku. Na zbrusu nové tratě Rally Vysočina se zajel podívat i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla, jehož fotografie si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Dalibora Benycha

foto

19. července 2010 • 19:00

Rally Vysočina se po Okříškách a Telči přesunula více na jihozápad. Servisní zóna se nacházela v Jindřichově Hradci, ředitelství a okolní zkoušky pak v malebné jihočeské vísce Kunžak. Jak to vypadalo na kompletně nových rychlostních zkouškách můžete shlédnout na fotografiích Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství k narozeninám

foto

19. července 2010 • 11:00

Jaroslav Orsák protrhl dosavadní prázdninovou smůlu a suverénně zvítězil stylem start – cíl na 5. soutěži rallysprintového seriálu Rally Vysočina. S výjimkou finálového úseku byl nejrychlejší na všech rychlostních zkouškách a ziskem 30 mistrovských bodů postoupil do čela průběžné klasifikace před Krestu. Dal si tak ten nejlepší dárek ke svým šestadvacátým narozeninám, které slaví v neděli 18.7.!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Bronislava Končitíka

foto

18. července 2010 • 20:00

Rally Vysočina se po Okříškách a Telči přesunula více na jihozápad. Servisní zóna se nacházela v Jindřichově Hradci, ředitelství a okolní zkoušky pak v malebné jihočeské vísce Kunžak. Jak to vypadalo na kompletně nových rychlostních zkouškách můžete shlédnout na fotografiích Bronislava Končitíka.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Matěje Skalníka

foto

18. července 2010 • 14:00

Rallysprintový šampionát pokračoval o uplynulém víkendu v okolí jihočeského Kunžaku. Na zbrusu nové tratě Rally Vysočina se zajel podívat i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož fotografie si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vysočině obhájil Orsák loňské vítězství

foto

18. července 2010 • 12:30

Až nečekaně suverénně zvítězila v letošní Rally Vysočina posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík s vozem Mitsubishi Lancer Evo 9. Ve druhé polovině soutěže už pouze zvyšovali svůj náskok před Janem Štěpánkem, který nakonec obsadil stříbrnou příčku. V cíli je podle neoficiálních konečných výsledků klasifikováno 73 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vysočině převzato 93 posádek

foto

16. července 2010 • 21:45

Možná ještě vyrovnanější bitva o prvenství, než se původně čekalo, nás čeká na tratích letošního ročníku Rally Vysočina. Na startu totiž bude chybět největší papírový favorit Roman Kresta, první tak v sobotu v 9 hodin z kunžackého náměstí odstartuje posádka úřadujících sprintových šampiónů Jaroslav Orsák – Karel Vajík.

žádný příspěvek celý článek »

Mapa tratí Rally Vysočina zveřejněna

foto

16. července 2010 • 09:00

Nástrahy dvakrát čtyř rychlostních zkoušek o celkové délce 73,7 kilometrů čekají na posádky účastnící se letošní Rally Vysočina. Ta odstartuje v sobotu 17.7.2010 v 9 hodin ráno v jihočeském Kunžaku.

žádný příspěvek celý článek »

Vysočina: Další česká mise Hájek historic rally teamu

foto

15. července 2010 • 18:30

Po nevydařené soutěži evropského šampionátu v Belgii odjíždí pilot Hájek historic rally teamu Miroslav Janota tento víkend na jedenáctý ročník Rally Vysočina, tentokrát s centrem v jihočeském Kunžaku. Dosud vedoucího jezdce průběžné tabulky absolutního pořadí historiků bude tentokrát navigovat zkušený Eduard Perski.

žádný příspěvek celý článek »

toplist