www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - AZ Pneu Rally Jeseníky

Fotogalerie z AZ Pneu Rally Jeseníky od Ondřeje Zemana

foto

20. října 2010 • 19:00

Ještě jednou se vrátíme k předposlednímu dílu letošního seriálu českých rallysprintů. Na tradičně pozdimní AZ Pneu Rally Jeseníky zavítala spousta fanoušků. Byl mezi nimi i náš redakční spolupracovník Ondřej Zeman, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Pelech – Zimolka sprintovými mistry ve třídě N3

foto

19. října 2010 • 15:40

Na sprintu ve Vyškově vybojoval titul ve třídě N2 Pavel Pelech, v Jeseníkách se mohl radovat i jeho starší bratr Petr. Tým Ascot MB se letos může pyšnit dvěma mistrovskými tituly.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z AZ Pneu Rally Jeseníky od Bronislava Končitíka

foto

13. října 2010 • 13:00

Předposledním dílem pokračoval o uplynulém víkendu letošní seriál českých rallysprintů. Na tradičně pozdimní AZ Pneu Ralle Jeseníky zavítala spousta fanoušků. Byl mezi nimi i náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT na AZ Pneu Rally Jeseníky

foto

13. října 2010 • 11:00

Tři pohárová umístění si připsali zástupci JT Říha group rally teamu na předposledním sprintu letošní sezony AZ Pneu Rally Jeseníky. Z úspěchů se mohli radovat Jaromír Tomaštík a Tomáš Růžička, kteří dojeli ve třídě S/2 druzí, respektive třetí a Petra Filipová, když bodovala třetím místem v kategorii Ladies.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta s Kašpárkem slaví titul ve sprintech

foto

13. října 2010 • 10:00

Uplynulý víkend absolvovali účastníci ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally osmý a předposlední podnik letošní sezóny, kterým byla AZ pneu Rally Jeseníky. Na startu soutěže nechyběla se startovním číslem 1 ani posádka Enteria Rally Teamu Roman Kresta – Tomáš Kašpárek. Roman Kresta dokázal ze svého šestého letošního startu vydobýt páté vítězství v absolutní klasifikaci a s předstihem si tak zajistil mistrovský titul.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl v Jeseníkách vyměnil spolujezdce, výsledek ho potěšil

foto

13. října 2010 • 08:00

Valašské Meziříčí - Jen měsíc po nejlepším výsledku kariéry na sprintu ve Vyškově (11. místo absolutně a 6. příčka ve třídě N4) si vyjel valašskomeziříčský jezdec Jaroslav Pešl další velmi cenný výsledek. Pešl tentokrát s netradičním spolujezdcem Richardem Lasevičem dojel o druhém říjnovém víkendu na AZ Pneu Rally Jeseníky na pěkném 16. místě absolutně, ve své třídě N4 dokončila posádka Toba Czech MH Racing Teamu na 8. pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z AZ Pneu Rally Jeseníky od Michela Riecherta

foto

13. října 2010 • 07:00

Předposledním dílem pokračoval o uplynulém víkendu letošní seriál českých rallysprintů. Na tradičně pozdimní AZ Pneu Ralle Jeseníky zavítala spousta fanoušků. Byl mezi nimi i náš redakční spolupracovník Michel Riechert, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z AZ Pneu Rally Jeseníky od Josefa Petrů

foto

12. října 2010 • 09:00

Předposledním dílem pokračoval o uplynulém víkendu letošní seriál českých rallysprintů. Na tradičně pozdimní AZ Pneu Ralle Jeseníky zavítala spousta fanoušků. Byl mezi nimi i náš redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Jakešův životní výsledek na Jeseníkách

foto

12. října 2010 • 08:00

Super, krása, nádhera, paráda, bomba… taková a podobná slova slyšel na svou adresu v cíli předposledního sprintu letošní sezony Mirek Jakeš. Jezdec z Hutiska – Solance měl být na co pyšný, neboť při AZ Pneu rally Jeseníky 2010 si vyjel životní výsledek.

příspěvků: 1 celý článek »

Peták v Jeseníkách šestý

foto

12. října 2010 • 07:00

Skvěle rozjetý závod, pak problémy s poloosou a až šesté místo v cíli. Takový byl v krátkosti závod Josefa Petáka a Aleny Benešové při předposledním letošním rallysprintovém závodě.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z AZ Pneu Rally Jeseníky od Matěje Skalníka

foto

11. října 2010 • 10:15

Předposledním dílem pokračoval o uplynulém víkendu letošní seriál českých rallysprintů. Na tradičně pozdimní AZ Pneu Ralle Jeseníky zavítala spousta fanoušků. Byl mezi nimi i náš redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z AZ Pneu Rally Jeseníky od Miroslava Knedly

foto

11. října 2010 • 00:10

Předposledním dílem pokračoval o uplynulém víkendu letošní seriál českých rallysprintů. Na tradičně pozdimní AZ Pneu Ralle Jeseníky zavítala spousta fanoušků. Byl mezi nimi i náš redakční spolupracovník Miroslav Knedla, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Čtvrtý ročník AZ pneu Rally Jeseníky ovládl Roman Kresta

foto

9. října 2010 • 22:45

Roman Kresta si dnešním vítězstvím na Az pneu Rally Jeseníky vybojoval titul letošního mistra republiky v rallysprintech. Týmový double podpořil svým životním výsledkem Miroslav Jakeš, na bronz dosáhl Roman Odložilík.

příspěvků: 1 celý článek »

Na start IV. AZ pneu Rally Jeseníky se postaví 101 soutěžních posádek

foto

8. října 2010 • 22:30

Velmi kvalitní startovní pole se představí na čtvrtém ročníku AZ pneu Rally Jeseníky. Z původního počtu 113 přihlášených se na start postaví 101 převzatých posádek. Soutěž AZ pneu Rally Jeseníky je předposledním podnikem započítávaným do ECOSUN Mistrovství ČR ve Sprintrally, dále K4 Poháru ČR v rally a dalšími vypsanými soutěžemi je: Mistrovství ČR juniorů, Pohár mládeže v rally, Dámský pohár ČR a Pohár pořadatele.

žádný příspěvek celý článek »

112 přihlášených na 4. ročník AZ pneu Rally Jeseníky

foto

30. září 2010 • 10:05

Dnes byla zveřejněna startovní listina na čtvrtý ročník AZ pneu Rally Jeseníky. Bude se rozhodně jednat o atraktivní podívanou, čemuž nasvědčují jména, která v rally sportu již hodně znamenají.

žádný příspěvek celý článek »

toplist