www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - alza.cz - Partr Rally Vsetín

Fotogalerie z alza.cz - Partr Rally Vsetín od Romana Kašpárka

foto

2. listopadu 2010 • 21:00

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému rallysprintu letošní sezóny, alza.cz - Partr Rally Vsetín. Poslední letošní mistrovská soutěž se uskutečnila na osvědčených tratích kolem přehrady Bystřička. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Roman Kašpárek, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z alza.cz - Partr Rally Vsetín od Ondřeje Zemana

foto

2. listopadu 2010 • 16:45

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému rallysprintu letošní sezóny, alza.cz - Partr Rally Vsetín. Poslední letošní mistrovská soutěž se uskutečnila na osvědčených tratích kolem přehrady Bystřička. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Ondřej Zeman, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Michal a Jirka Nedbalovi si na Vsetíně dojeli pro titul

foto

2. listopadu 2010 • 16:30

Závěrečný sprint sezóny 2010 ve Vsetíně měli v plánu také bratři ze Chvalčova, nyní pak spíše z Brna, Michal a Jirka Nedbalovi. A šlo jim o hodně. Ve hře byl přímo titul v historických automobilech v rámci K4 poháru ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z alza.cz - Partr Rally Vsetín od Matěje Skalníka

foto

2. listopadu 2010 • 15:50

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému rallysprintu letošní sezóny, alza.cz - Partr Rally Vsetín. Poslední letošní mistrovská soutěž se uskutečnila na osvědčených tratích kolem přehrady Bystřička. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tomaštík a Martin Vlček ve Vsetíně úspěšní

foto

2. listopadu 2010 • 15:20

Tři subaru a dvě mitsubishi – taková byla sestava JT Říha group rally teamu při Alza.cz – Partr Rally Vsetín 2010. Cílovou rampou nakonec projeli ti nejzkušenější. Jaromír Tomaštík bodoval 11. místem a Martin Vlček urval dva body v absolutní klasifikaci za 14. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák ve Vsetíně dosáhl na titul ve skupině N

foto

2. listopadu 2010 • 15:10

Závěrečná soutěž rallysprintového šampionátu Rally Vsetín byla poslední letošní příležitostí získat mistrovské body. Za příjemného slunečného počasí pozdního babího léta se na Valašsku bojovalo do posledního kilometru především o bronzovou příčku. Jedním z aktérů strhující bitvy byl Jaroslav Orsák. I když souboj s Petákem nakonec o 1,6 s prohrál, mohl se radovat ze zisku titulu ve skupině N a třídě N4.

žádný příspěvek celý článek »

Melichárek s Lancerom WRC zvíťazil vo Vsetíne

foto

2. listopadu 2010 • 14:40

Pre slovenský Melico Racing Team mala byť pôvodne súťaž vo Vsetíne prípravou na záverečné podujatie slovenského šampionátu, no nakoniec na túto súťaž cestovali chlapci s cieľom dobre si zajazdiť a užiť si čo najviac poslednú súťaž tohtoročnej sezóny a zároveň sa odvďačiť fanúšikom za doterajšiu podporu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z alza.cz - Partr Rally Vsetín od Bronislava Končitíka

foto

2. listopadu 2010 • 14:00

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému rallysprintu letošní sezóny, alza.cz - Partr Rally Vsetín. Poslední letošní mistrovská soutěž se uskutečnila na osvědčených tratích kolem přehrady Bystřička. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Peták získal ve sprintech bronz

foto

25. října 2010 • 22:30

Úspěšně zakončila rallysprintový šampionát posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová, která v letošním roce startovala opět s vozem Peugeot 207 S2000. Co se Petákovi nepodařilo v Jeseníkách, podařilo se mu ve Vsetíně, při závěrečném závodě rallysprintového šampionátu, který se nesl především v duchu boje o konečné třetí místo v rámci mistrovství s Jaroslavem Orsákem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Miroslava Knedly z alza.cz - Partr Rally Vsetín

foto

25. října 2010 • 17:45

Závěrečným dějstvím skončil v uplynulou sobotu také víkendový seriál Ecosun MČR sprintrally 2010. Atmosféru chladného, ale jinak příjemně slunečného dne, která provázela letošní alza.cz - Partr Rally Vsetín, pro vás zachytil ve své fotogalerii náš stálý redakční kolega Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem posledního letošního sprintu Melichárek

foto

25. října 2010 • 17:00

Absolutním vítězem závěrečného sprintrally sezony se stal slovenský jezdec Jaroslav Melichárek s vozem Mitsubishi Lancer WRC. Druhý, s více než 12vteřinovou ztrátou, dojel Polák Grzegorz Grzyb. Třetí skončil Josef Peták, který společně s Romanem Odložilíkem a Jaroslavem Orsákem bojoval o titul vicemistra České republiky v rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport mieri do Vsetína

foto

20. října 2010 • 11:00

Napriek faktu, že slovenský RUFA Šport Team v tohtoročnej sezóne absolvoval množstvo súťaží, zaradených nielen do slovenského šampionátu, ale aj do seriálu Intercontinental Rally Challenge a podujatia seriálu Majstrovstiev sveta v rally, nemieni ešte zatvoriť súťažnú techniku do garáže, ale pokračuje ďalej.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínská rally s novým generálním sponzorem

foto

8. října 2010 • 08:00

O slovo se pomalu ale jistě hlásí i závěrečný podnik Ecosun Mistrovství ČR ve sprintrally. Letošní ročník vsetínské rally přináší několik novinek. Tou hlavní je změna hlavního sponzora. Generálního sponzora z předchozích ročníků, firmu WÜRTH, střídá Alza.cz.

žádný příspěvek celý článek »

toplist