www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - OMV Waldviertel Rally

Vaňáčovi se klouzání v Rakousku líbilo

2. listopadu 2006 • 08:30

Pro cenné zkušenosti s jízdou na nezpevněném povrchu se posádka Vaňáč - Talaváňa vypravila k jižním sousedům, kde se konala známá ÖMV Rally Waldviertel. První kilometry na novém povrchu byly velmi krušné.

žádný příspěvek celý článek »

Waldviertel - Pro Lišku příjemné zakončení sezony

1. listopadu 2006 • 15:30

Coby jezdec se Milan Liška v letošní sezoně soustředil především na starty v rámci Global Assistance Mezinárodního mistrovství České republiky rally. Několikrát si ale odskočil i do jiných šampionátů. Se sezonou se loučil minulý víkend na rakouské šotolině...

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z OMV Waldviertel Rally

1. listopadu 2006 • 00:45

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z víkendové OMV Waldviertel Rally, která se jela u našich jižních sousedů. Jak se dařilo početnému peletonu posádek na náročné šotolinové trati naznačuje více než padesátka snímků od Jiřího Dokulila.

žádný příspěvek celý článek »

Totální šotolinový masakr

31. října 2006 • 22:00

Extrémní podmínky šotolinových rychlostních zkoušek, dva dny maximálního úsilí při řešení technických komplikací, střídající se počasí od slunečného prašného pařáku po deštivou lezavou zimu, tma i slunce nízko nad obzorem v protisměru...

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch v cíli Waldviertelu

31. října 2006 • 13:55

Při velmi slibně rozjetém letošním Waldviertelu a ataku na stupně vítězů, zbrzdila Štěpána Vojtěcha ve finiši smolná příhoda. Poničená trubka intercooleru tak odsunula Czech OMV Rally Team až na výsledné sedmé místo.

příspěvků: 2 celý článek »

Michal Riečica - Kříž na OMV Waldviertel rally 2006

31. října 2006 • 02:00

Keď vlani počas dobre rozbehnutej Waldviertel rally zaštrajkovala v druhej etape technika súťažného vozidla Subaru Impreza Spec C si Michal Riečica povedal, že všetko sa pokúsi vynahraď si o rok - na OMV Waldviertel 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z OMV Waldviertel Rally

31. října 2006 • 01:30

Můžete si prohlédnout fotogalerii z víkendové OMV Waldviertel Rally, která se jela u našich jižních sousedů. Jak se dařilo posádkám na šotolinové trati naznačuje osmdesátka snímků od Michala Šimíčka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z OMV Waldviertel Rally

30. října 2006 • 09:00

O uplynulém víkendu se u našich jižních sousedů jela OMV Waldviertel Rally. Čím dál více šotolinová soutěž láká početné zástupy závodníků i fanoušků automobilových soutěží. Jedním z nich byl i náš stálý spolupracovník Dalibor Benych, který pro vás připravil více než stovku snímků.

žádný příspěvek celý článek »

OMV Waldviertel Rally kořistí Balázse Benika

30. října 2006 • 06:00

Jediný pořádný speciál WRC v rukou Balázse Benika zvítězil na víkendové OMV Waldviertel Rally, největším soutěžáckém svátku u našich jižních sousedů. V početné konkurenci neměl jeho vůz konkurenci a Maďar tak zaslouženě zvítězil před Raimundem Baumschlagerem a Hermannem Gassnerem.

žádný příspěvek celý článek »

Waldviertel: Smůla na úvod druhé etapy

30. října 2006 • 03:00

Na bývalé semperitce, tedy nejvýznamnějším závodě našich jižních sousedů, startuje pravidelně řada českých posádek. Letos mezi nimi nechyběli ani Martin Prokop s Janem Tománkem.

žádný příspěvek celý článek »

Jezdci mají za sebou seznamovací jízdy

27. října 2006 • 01:00

Posádky OMV Waldviertel Rallye, která se odstartuje dnes odpoledne u nákupního střediska v Hornu, již mají za sebou seznamovací jízdy. Ty se obešly bez problémů a tak nic nebrání k zahájení rakouského svátku automobilových soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch před startem Waldviertelu

26. října 2006 • 21:30

Den před startem OMV Rally Waldviertel najížděl Štěpán Vojtěch poctivě tréninkové kilometry a zvykal si na nový vůz, se kterým se zítra v soutěži představí.

žádný příspěvek celý článek »

Na OMV Rally Waldviertel největším favoritem Benik

24. října 2006 • 11:20

Na víkendové rakouské OMV Rally Waldviertel se představí celkem sedm týmů, které mají společného sponzora a to OMV. Bezesporu největším favoritem celé soutěže bude maďarský pilot Balasz Benik, který pojede ve Focusu WRC.

příspěvků: 3 celý článek »

Aaron Burkart se přihlásil na OMV Rally Waldviertel

23. října 2006 • 09:15

Německý pilot Aaron Burkart, který je pravidelným účastníkem juniorského šampionátu, se objeví se svým Citroënem C2 Super 1600 také na rakouské OMV Rally Waldviertel, která se jede z 85 procent na šotolinovém povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch se opět představí v Rakousku

11. října 2006 • 16:30

Po srpnovém startu na Německé rallye a několikatýdenní soutěžní odmlce se Czech OMV Rally Team pozvolna začíná připravovat na svůj další letošní start, OMV Rally Waldviertel.

žádný příspěvek celý článek »

toplist