www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rali Vinho Madeira (+ME)

Fotogalerie z Rali Vinho Madeira od André Lavadinha

foto

13. srpna 2010 • 14:00

Posledním podnikem seriálu Intercontinental Rally Challenge před zlínskou Barumkou byla Rali Vinho Madeira. Závody na portugalském ostrově v Atlantském oceánu slibují nejen zajímavé závody, ale také překrásnou přírodu. Že tomu tak bylo i letos můžete shlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš spolupracovník André Lavadinho.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rali Vinho Madeira od Joao M. Farii

foto

11. srpna 2010 • 23:15

Posledním podnikem seriálu Intercontinental Rally Challenge před zlínskou Barumkou byla Rali Vinho Madeira. Závody na portugalském ostrově v Atlantském oceánu slibují nejen zajímavé závody, ale také překrásnou přírodu. Že tomu tak bylo i letos můžete shlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš spolupracovník Joao M. Faria.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda slaví další hattrick, titul ve značkách má na dosah

foto

7. srpna 2010 • 18:30

Po první etapě Rally Vinho da Madeira bylo na většině pozic pořadí poměrně ustálené, nicméně dal se očekávat boj o místa na samotných stupních vítězů. To nejvyšší celkem suverénně držel Freddy Loix, ale za ním se schylovalo k bitvě mezi Krisem Meekem a Janem Kopeckým. A stejně jako včera mezi Loixem a Rossettim byla hlavní dnešní tajenka rozluštěna předčasně – bohužel pro britského jezdce.

žádný příspěvek celý článek »

První etapa Madeiry: předčasně ukončený souboj Loixe a Rossettiho

foto

6. srpna 2010 • 21:40

Potřetí se letos setkaly seriály Intercontinental Rally Challenge a mistrovství Evropy, tentokrát na portugalském ostrově Madeira. Na start kromě obvyklé sestavy jezdců IRC objevil i aktuální lídr ME Luca Rossetti na polotovárním Abarthu a po většinu zkoušek ukazoval, že místní asfalty italskému vozu sedí. Bohužel, jeho pouť skončila předčasně dvě zkoušky před koncem prvního dne.

příspěvků: 3 celý článek »

Sledujte Rali Vinho Madeira ONLINE

foto

6. srpna 2010 • 10:00

Podruhé v krátkém čase míří seriál Intercontinental Rally Challenge na portugalský ostrov. Dějištěm osmého podniku letošního ročníku je Madeira se svými typickými hladkými asfaltovými rychlostními zkouškami. Jak dopadne premiéra Škody Motorsport na těchto tratích?

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Madeiře vyhrál Bruno Magalhaes

foto

5. srpna 2010 • 14:45

Bruno Magalhaes pokračuje v nastoleném trendu, kdy ukazuje posádkám IRC, kdo je doma pánem. Dnes dopoledne vyhrál shakedown na Rali Vinho Madeira, byť jen s minimálním náskokem. Samotná soutěž odstartuje dnes večer tradiční diváckou zkouškou na nábřeží ve Funchalu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rali Vinho Madeira

foto

28. července 2010 • 21:00

Dalším dílem mistrovství Evropy i Intercontinental Rally Challenge bude již koncem příštího týdne Rali Vinho Madeira. Do soutěže na portugalském souostroví v Atlantském oceánu se přihlásilo celkem šestačtyřicet posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist