www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Barum Czech Rally Zlín (+ME)

Flash: RZ 4, 5 - Hänninen rychlejší Kopeckého, Neuville a Kresta končí (+ FOTO)

foto

28. srpna 2010 • 12:10

Průjezd semetínským rychlostním testem nejlépe vyšel posádce Hänninen - Markkula, když dnes poprvé porazili své týmové kolegy Kopeckého se Starým. Rozdíl 5.2 vteřiny znamená, že po RZ 4 se finská dvojice přiblížila obhájcům loňského prvenství na rovnou jednu sekundu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Oliveiry a Landy na Barumku

foto

24. srpna 2010 • 10:00

Testování na nadcházející Barum Czech Rally Zlín je v plném proudu. Své vozy si již vyzkoušeli mimo jiné i Danielové Landa a Oliveira. Zatímco český skladatel a zpěvák sedlal modré Mitsubishi, brazilský host si vyzkoušel český asfalt za volantem Peugeotu. Testů se zúčastnili i redakční spolupracovníci Červ a Relys, jejich fotky si můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z dalšího testu Škody Motorsport před Barumkou

foto

20. srpna 2010 • 10:00

Soustavná příprava Škody Motorsport na další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge, domácí Barum Czech Rally Zlín, pokračuje. Včerejší test se uskutečnil ve Lhotě u Vsetína, za volantem Fabií S2000 se tentokráte objevili Pavel Valoušek a Freddy Loix. Dnes si můžete prohlédnout několik snímků od Ondry Janáče.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z dalšího testu Škody Motorsport před Barumkou

foto

17. srpna 2010 • 23:00

Soustavná příprava Škody Motorsport na další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge, domácí Barum Czech Rally Zlín, pokračuje. Na dnešní testovací session na Santově, známé to součásti zkoušky 'Valašská bomba' se vydal i náš spolupracovník Ondřej Zeman, jehož snímky si právě můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Škody Motorsport před Barumkou

foto

13. srpna 2010 • 01:50

Tovární tým Škoda zahájil včera poctivou přípravu na další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge, domácí Barum Czech Rally Zlín. Do okolí Zašové nedaleko Valašského Meziříčí se vydal i náš spolupracovník Ondřej Zeman, jehož snímky si právě můžete prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

Sestava Protonu pro Barum: Niall McShea a Keith Cronin!

foto

7. srpna 2010 • 22:00

Překvapení pro české fanoušky přichystal tým Proton pro nadcházející podnik Intercontinental Rally Challenge, kterým bude koncem měsíce Barum Czech Rally Zlín, pro kterou plánují zcela novou jezdeckou sestavu. Za volantem Satrie Neo S2000 by se podle zdrojů z týmu objeví Niall McShea, šampion produkčních vozů z roku 2004 a úřadující britský šampion Keith Cronin.

příspěvků: 5 celý článek »

toplist