www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - RAC MSA Rally of Scotland

Fotogalerie z RAC MSA Rally of Scotland od André Lavadinha

foto

22. října 2010 • 10:00

Předposledním dílem letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge byla o uplynulém víkendu RAC MSA Rally of Scotland. Přestože byla startovní listina kvantitativně slabší, i tak se bylo nač dívat, jak můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

příspěvků: 3 celý článek »

IRC šampion Hänninen kraloval Skotské Rally

foto

19. října 2010 • 16:00

Posádka továrního týmu Škoda Motorsport Hänninen - Markkula potvrdila vítězstvím v předposlední soutěži šampionátu IRC zisk letošního titulu v hodnocení jezdců. I když se na zdejších tratích objevil historicky poprvé, přesvědčivým způsobem potvrdil své výsostné postavení v letošním ročníku IRC, který s předstihem vyhrál jak v kategorii výrobců, tak i jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Proton ve Skotsku opět s Croninem a VP Racing Fuels

foto

15. října 2010 • 12:30

Po výborném výkonu na srpnové Barum rally se i na nadcházejícím podniku seriálu IRC představí tovární tým Proton s palivem VP Racing Fuels v nádržích. To i do Skotska dodá hvězdné jezdecké sestavě česká firma FRESH ENERGY, SE.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na RAC MSA Rally of Scotland

foto

7. října 2010 • 23:00

Rally of Scotland seznamem přihlášených fanoušky opravdu nenadchne. Pouhých čtyřiadvacet jmen figuruje na listině účastníků předposledního dílu IRC. Deset posádek se představí na vozech S2000. Chybět nebude již jistý vítěz IRC Hänninen, loňský šampion Meeke nebo trojice Protonů.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen s Markkulou pojedou na Skotské rally

foto

30. září 2010 • 10:10

Čerství šampioni letošního ročníku Intercontinental Rally Challenge (IRC) Juho Hänninen s Mikko Markkulou pojedou v barvách továrního týmu Škoda Motorsport Skotskou rally. Šotolinová soutěž, předposlední v letošním seriálu IRC, se uskuteční v termínu 15.-17. října v regionech Pertshire a Stirling.

žádný příspěvek celý článek »

toplist