www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - FxPro Cyprus Rally

Fotogalerie z FxPro Cyprus Rally od André Lavadinha

foto

23. listopadu 2010 • 08:00

Naposledy se vrátíme na středomořský ostrov Kypr, kde se uskutečnil závěrečný díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Za přímého přenosu televizních kamer satelitní stanice Eurosport se udály krásné souboje, které pro vás zachytil náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Golden Stage Rally od Josefa Petrů

foto

19. listopadu 2010 • 16:00

Ještě jednou se vrátíme na středomořský ostrov Kypr, kde se uskutečnil závěrečný díl seriálu Intercontinental Rally Challenge. Prostřednictvím fotografií Josefa Petrů si připomeneme nedělní doplňkovou akci v podobě Golden Stage Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Perlička z Kypru

foto

17. listopadu 2010 • 14:45

Ještě jednou se vrátíme k závěrečnému podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, FxPro Cyprus Rally. Josefovi Petrů a jeho kolegovi s typicky kyperským jménem Zenios Zeniou se podařilo zachytit zajímavou situaci.

příspěvků: 3 celý článek »

Nicos Thomas doma na Kypru pátý s palivem VP Export v nádrži

foto

15. listopadu 2010 • 13:00

Na závěrečné soutěži seriálu IRC, Kyperské rally, doslova zazářil domácí jezdec Nicos Thomas s vozem Peugeot 207 Super 2000. O týden dříve se jela ve Švýcarsku i finálová soutěž Mistrovství Evropy, kde byl v poháru Renaultů Clio R3 druhý nejrychlejší Ital Matteo Gamba. Oba své skvělé výsledky vybojovali s palivem VP Export.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z FxPro Cyprus Rally od Josefa Petrů

foto

12. listopadu 2010 • 01:00

Máme za sebou závěrečný díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Premiéry FxPro Cyprus Rally v tomto seriálu se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky z nádherné kyperské krajiny si můžete prohlédnout právě dnes.

žádný příspěvek celý článek »

Kyperské dobrodružství Martina Prokopa a Jaromíra Tarabuse končí třetím a čtvrtým místem

foto

9. listopadu 2010 • 11:00

České posádky Martin Prokop – Jan Tománek a Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát vybojovaly v Kyperské rally, závěrečném podniku letošní sezony Intercontinental Rally Challenge, třetí resp. čtvrté místo. Zatímco Martina Prokopa trochu mrzelo, že nevystoupil na vyšší stupeň pódia, Jaromír Tarabus byl svým výkonem příjemně překvapen.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport korunován vítězem seriálu IRC

foto

8. listopadu 2010 • 19:10

Značka Škoda byla oficiálně korunována vítězem šampionátu IRC a Juho Hänninen se spolujezdcem Mikko Markkulou vítězi v hodnocení jezdců pro rok 2010. Škoda tak přetrhla tříletou nadvládu Peugeotu v tomto šampionátu. Fantastický úspěch celého týmu podtrhla druhým místem další tovární posádka mladoboleslavského týmu Jan Kopecký – Petr Starý

žádný příspěvek celý článek »

Golden Stage a 40 000 euro vyhrál Andreas Mikkelsen

foto

7. listopadu 2010 • 15:00

Norský mladík Andreas Mikkelsen dokázal zvítězit v dnešní Golden Stage Rally, bonusové akci, při které se rozdávaly velké finanční odměny. Na stupně vítězů jej doprovodili Nasser Al Attiyah a Bryan Bouffier.

žádný příspěvek celý článek »

FxPro Cyprus Rally vyhrál Nasser Al Attiyah

foto

6. listopadu 2010 • 17:20

Až na posledním závodě IRC se katarský jezdec Nasser Al Attiyah dočkal vítězství. Během uplynulých dvou dnů se dokázal nejlépe vyrovnat s náročnými podmínkami kyperských tratí se smíšeným povrchem a zaslouženě si odveze věnec za první místo.

příspěvků: 1 celý článek »

Sledujte FxPro Cyprus Rally ONLINE

foto

5. listopadu 2010 • 07:30

V těchto chvílích se na Kypru odehrává závěrečný díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Průběh FxPro Cyprus Rally můžete po celý víkend sledovat nejen při přímých přenosech na Eurosportu, ale i na internetu se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze superspeciálky FxPro Cyprus Rally od Josefa Petrů

foto

5. listopadu 2010 • 03:00

FxPro Cyprus Rally měla včera večer na programu nejen slavnostní start, ale také dvou a půl kilometrovou superspeciálku, která se jela na asfaltové trati postavené v areálu přístavu v Limassolu. Obou bodů čtvrtečního dne se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky si právě můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Kyperská odysea Martina Prokopa a Jaromíra Tarabuse

foto

4. listopadu 2010 • 18:00

Již tento pátek odstartují Martin Prokop s Janem Tománkem a Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem do Kyperské rally (4. – 6. listopadu), závěrečného podniku Intercontinental Rally Challenge. Obě posádky se v neděli 7. listopadu zúčastní také rallysprintu Golden Stage Rally, v němž budou bojovat o zajímavé prize money.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus s Elanem na startu Kyperské Rally

foto

27. října 2010 • 12:15

Již příští víkend odstartuje poslední soutěž šampionátu IRC, Kyperská rally (4. - 7. listopadu), v níž se představí i posádka Czech Ford Rally Teamu Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát. V těchto dnech finišuje náročná předstartovní příprava týmu, která přinesla i několik změn. Tou hlavní je změna designu: podobně jako při Rallysprintu Kopná i v Rally Kypr budou Tarabus s Trunkátem startovat v barvách značky Elan.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta a Jaromír Tarabus pojedou Rally Cyprus

foto

12. října 2010 • 19:30

Závěrečný díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, kterým bude premiérově Rally Cyprus, bude mít na startu početnou českou účast. V těchto dnech potvrdili svůj start bronzový a bramborový pilot MMČR Jaromír Tarabus a Roman Kresta.

příspěvků: 4 celý článek »

Při Cyprus Rally se bude bojovat o 150 000 Euro

foto

2. března 2010 • 10:30

S revolučním nápadem přišel Eurosport Events a Cyprus Automobile Association, kteří připraví po ukončení Cyprus Rally jednodenní a krátký závod pojmenovaný „Golden Stage Rally,“ který proběhne v neděli způsobem shoot-outu a posádky si na něm rozdělí 150 000 Euro.

žádný příspěvek celý článek »

toplist