www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 10 - Croatia Rally

Fotogalerie z Croatia Rally od Marko Šivaka

foto

20. května 2010 • 14:00

Druhým dílem pokračovalo o uplynulém víkendu mistrovství Evropy. Po špičkovými jezdci našlapané Rally 1000 Miglia se posádky přesunuly do Chorvatska. Počasí letošní Croatia Rally příliš nepřálo, jak ostatně můžete shlédnout ve fotogalerii našeho redakčního spolupracovníka Marko Šivaka.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý úspěšný na Croatia Rally

foto

20. května 2010 • 11:00

Dalším závodem Mistrovství Evropy byla chorvatská Croatia Rally. Na rozdíl od loňského roku se centrum soutěže přesunulo ze Záhřebu do přímořské Rijeky a na soutěžící tak čekaly překrásné tratě v okolních horách. Závod v Chorvatsku byl téměř povinností. Honza Černý totiž v Itálii vybojoval druhé místo mezi Evropskými dvoukolkami a jelikož se do Chorvatska nechystala žádná konkurence, byla to skvělá příležitost pro zisk plného počtu bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Rossetti vyhrál Rally Croatia

foto

16. května 2010 • 15:00

Vítězem 37. ročníku Rally Croatia se stal jednoznačně Luca Rossetti. Po prvenství na Rally 1000 Miglia v rámci mistrovství Evropy si připsal další plný bodový příděl do hodnocení šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Rossetti zvýšil svůj náskok na Croatia Rally

foto

15. května 2010 • 19:30

Na dnešní deštěm zmáčené druhé etapě Croatia Rally ukázal svou extratřídu Luca Rossetti a ukázal všem svým soupeřům záda. Luca Betti a Corrado Fontana tak prakticky přišli o reálné šance na vítězství, souboj o stříbro ale bude napínavý.

žádný příspěvek celý článek »

Po 1. etapě Croatia Rally vede Rossetti (+MP3)

foto

15. května 2010 • 02:00

Italský tovární jezdec Abarthu Luca Rossetti vede po první etapě druhého dílu letošního mistrovství Evropy, Croatia Rally. V pátek odpoledne a večer byl jen o pár vteřin rychlejší než jeho italští soupeři Corrado Fontana a Luca Betti.

žádný příspěvek celý článek »

Chorvatský shakedown vyhrál Juraj Šebajl

foto

14. května 2010 • 08:45

Domácí jezdec Juraj Šebajl vyhrál shakedown před druhým dílem letošního mistrovství Evropy, kterým je Croatia Rally konaná v letovisku Rijeka. S odstupem tří desetin sekundy se umístil Corrado Fontana, třetím čase se blýskl ukrajinský pilot Jurij Protasov. Shakedown se konal včera večer od 17 do 19 a využíval 2,4 kilometry dlouhý úsek Permani.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených na Croatia Rally

foto

4. května 2010 • 17:15

Druhým dílem letošního mistrovství Evropy bude Croatia Rally. Ta se pojede již koncem příštího týdne na nových tratích v pohoří Učka nedaleko nového centra soutěže, přímořského města Rijeka. Seznam přihlášených posádek čítá padesátku dvojic.

žádný příspěvek celý článek »

Croatia Delta Rally bude. Nebude? Bude!

foto

9. března 2010 • 17:30

Bylo, nebylo, za devatero horami a devatero řekami se rozkládala malebná země zvaná Chorvatsko. Ta měla soutěžní podnik s dlouholetou tradicí nesoucí název Croatia Delta Rally. V posledních týdnech se však kolem tohoto závodu vyrojila spousta pohádek a bájí...

příspěvků: 1 celý článek »

Ohrožena také Zagreb Delta Rally

foto

3. března 2010 • 21:45

Ekonomická krize se začíná v automobilových soutěžích projevovat stále výrazněji. Dalším závodem, který je sužován finančními problémy, je Zagreb Delta Rally, druhý díl letošního mistrovství Evropy. Nejbližší dny ukáží, zda se sedmatřicátý ročník nejznámější chorvatské soutěže uskuteční.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist