www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 10 - Rajd Polski

Rajd Polski jako počítačová hra (+VIDEO)

foto

30. září 2010 • 10:00

Nejvýznamnější automobilová soutěž u našich severních sousedů - legendární Rajd Polski, bude mít v průběhu letošního podzimu svou obdobu na počítačích. S podporou tamějšího autoklubu Polski Zwiazek Motorowy totiž vzniká oficiální počítačová hra s tématikou tohoto závodu.

příspěvků: 2 celý článek »

Rajd Polski ovládli domácí Kajto, Solowow a Kuchar

foto

6. června 2010 • 21:00

Kajetan Kajetanowicz navigovaný Jaroslawem Baranem vyhráli 67. ročník tradičního Rajdu Polského, který byl třetím dílem letošního seriálu FIA ME. Zároveň si připsali druhou výhru v letošním polském mistrovství, což je posunulo do čela průběžné klasifikace. Baran vyhrál tuto soutěž už v roce 2002, tehdy po boku Januse Kuliga, avšak pro pilota to byla první výhra na druhé nejstarší rally Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Kajto ovládl první etapu Rajdu Polského

foto

5. června 2010 • 21:30

Kajetan Kajetanowicz zvítězil v prvním 67. Rajdu Polského, třetího dílu letošního mistrovství Evropy. Jezdec na Subaru Impreza STI vyhrál oba průjezdy RZ Syba a po odstoupení nejbližšího konkurenta Bryana Bouffiera má obrovský náskok před druhým Michalem Solowowem na Fiestě S2000. Průběžně třetí je Tomasz Kuchar na Peugheotu 207 S2000, který ztratil dosavadní druhé místo na poslední dnešní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

toplist