www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 10 - Rally Elpa

Úspěch Jana Černého na řecké šotolině

foto

8. října 2010 • 10:00

Jan Černý se se svým spolujezdcem Pavlem Kohoutem uplynulý víkend zúčastnil dalšího závodu Mistrovství Evropy, šotolinové Rally Elpa. Tato soutěž jednoznačně patří ke skvostům letošního mistrovství a to zejména díky svým nádherným rychlostním zkouškám, na kterých se v minulosti jezdívala slavná Rally Acropolis.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Rally Elpa od Františka Duška

foto

5. října 2010 • 10:00

I ve druhé etapě letošní Rally Elpa panovalo vesměs letní počasí. Náročné rychlostní zkoušky ještě více utrpěly četými průjezdy a tak se většina startovního pole snažila hlavně dojet do cíle. I tak se bylo nač dívat, jak dokazují snímky našeho stálého redakčního spolupracovníka Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Elpa vyhrál Aris Vovos

foto

5. října 2010 • 09:00

Doyen řeckých automobilových soutěží Aris Vovos suverénně opanoval desátý díl letošního evropského šampionátu, kterým byla tradičně na přelomu září a října Rally Elpa, která i tentokráte našla své útočiště v Itei, která v minulosti hostila i slavnou Rally Acropolis.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rally Elpa od Františka Duška

foto

3. října 2010 • 01:00

Celkem šest rychlostních zkoušek bylo naplánováno v pohoří Parnas během úvodní etapy letošního ročníku Rally Elpa. Na šotolinové rychlostní zkoušky se vydal i náš redakční spolupracovník František Dušek, jehož snímky si právě můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rally Elpa od Františka Duška

foto

1. října 2010 • 23:40

Dnešního shakedownu na Rally Elpa se kromě cca dvanácti posádek zúčastnil i stejný počet diváků. Byl mezi nimi i náš redakční spolupracovník František Dušek, prostřednictvím jehož fotek můžete alespoň trochu nasát atmosféru, která v Řecku panuje.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Elpa vyhrál Michal Solowow

foto

1. října 2010 • 17:30

Polský jezdec Michal Solowow vyhrál dnešní shakedown na další díl evropského šampionátu, Rally Elpa. 5,52 km dlouhý úsek kolem smetiště nedaleko řeckého města Itea projel výrazně nejrychleji ze všech účastnivších se pilotů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist