www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 10 - Rallye d'Antibes - Côte d'Azur

Fotogalerie ze 3. etapy Rallye d'Antibes od Františka Duška

foto

20. října 2010 • 21:00

Třetí etapou skončil tuto neděli další díl mistrovství Evropy, Rallye Antibes - Cote d'Azur. Stíhací jízda vynesla Roberta Kubicu až na stupně vítězů, ani ostatní piloti se však neflákali, jak můžete posoudit ze snímků našeho redakčního spolupracovníka Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Rallye d'Antibes od Františka Duška

foto

17. října 2010 • 02:00

Druhou etapou včera pokračoval další díl mistrovství Evropy, Rallye Antibes - Cote d'Azur. Stíhací jízda vynesla Roberta Kubicu až na stupně vítězů, ani ostatní piloti se však neflákali, jak můžete posoudit ze snímků našeho redakčního spolupracovníka Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rallye d'Antibes od Františka Duška

foto

16. října 2010 • 02:00

Ve francouzském měste Antibes ležícím na Azurovém pobřeží včera odstartoval předposlední díl letošního mistrovství Evropy, Rallye Antibes - Cote d'Azur. První etapa měla na programu jen dvě rychlostní zkoušky o délce žalostných 25 km. Jak to na nich vypadalo můžete vidět ze snímků Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye d'Antibes

foto

8. října 2010 • 20:40

Již koncem příštího týdne se uskuteční předposlední díl letošního evropského šampionátu - Rallye d'Antibes. Soutěže s centrem na Azurovém pobřeží nedaleko Nice, která vede po rychlostních zkouškách slavných z Rallye Monte Carlo, se představí i početná ekipa pilotů z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Mistr N3 se chystá do Francie

foto

27. září 2010 • 08:00

O uplynulém víkendu se jel poslední závod sezóny MMČR, ve kterém se rozhodovalo o titulech. To se ale netýkalo třídy N3, Egon Smékal se spolujezdcem Davidem Šmeidlerem totiž rozhodli už na Barumce. V rozhovoru s moravským pilotem se mimo jiné dozvíte, jak to teda vlastně je s tou Příbramí.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist