www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 10 - Rallye International du Valais

Rallye du Valais ovládl Luca Rossetti

foto

3. listopadu 2010 • 16:30

Tovární jezdec Abarthu Luca Rossetti pouhý týden po vítězství na Rally di Como zopakoval triumf i o pár desítek kilometrů severněji na závěrečném podniku mistrovství Evropy, Rallye International du Valais.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 3. etapy Rallye du Valais od Františka Duška

foto

30. října 2010 • 23:30

Ve Švýcarsku je dobojováno. Přes temné předpovědi se nakonec posledních sedm rychlostních zkoušek letošní Rallye du Valais odehrálo na suchu. I dnes se na horské testy vydal náš redakční spolupracovník František Dušek a vy tak máte možnost prohlédnout si závěrečné fotky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Rallye du Valais od Františka Duška

foto

29. října 2010 • 22:50

Druhý den švýcarské Rallye du Valais se změnil v pneumatikovou loterii. V některých stinných místech byla teplota kolem nuly, led či dokonce sníh, jinde bylo naopak příjemné podzimní počasí. Jak to na rychlostních zkouškách vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rallye du Valais od Františka Duška

foto

28. října 2010 • 23:50

V těchto dnech se ve Švýcarsku koná závěrečný díl letošního evropského šampionátu. Již jednapadesátý ročník Rallye du Valais se tradičně koná na náročných horských rychlostních zkouškách v okolí Martigny. Jak to vypadalo na tratích čtvrtečních zkoušek můžete vidět na snímcích Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally International du Valais s AutoSport.CZ on-line!

foto

28. října 2010 • 12:00

I závěrečný podnik letošního ročníku Mistrovství Evropy, švýcarskou Rally International du Valais, můžete sledovat se serverem AutoSport.CZ on-line. Soutěž, na které bude mít Česká republika dva zástupce v podobě posádek Černý/Kohout a Tlusťák/Škaloud, staruje dnes a vítěze budeme znát v sobotu večer.

příspěvků: 1 celý článek »

Harold Primat daším okruhářem v rally

foto

2. září 2010 • 10:30

Poslední dobou se doslova roztrhl pytel se zprávami o okruhových jezdcích, kteří se rozhodli vyzkoušet rally. Dalším „do party“ je švýcar Harold Primat, jezdec továrního týmu Aston Martin Racing. Pětatřicetiletý závodník v létě dosáhl na životní výsledek, když obsadil šesté místo absolutně v legendárním závodě 24 hodin Le Mans.

žádný příspěvek celý článek »

toplist