www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - Expo Czech Rally

Fotogalerie z Expo Czech Rally od Romana Kašpárka

foto

19. března 2010 • 07:00

V Otrokovicích se uskutečnil první ročník výstavní akce pro týmy, pořadatele i fanoušky automobilových soutěží, Expo Czech Rally. Na akci zavítal i náš redakční spolupracovník Roman Kašpárek, jehož fotky si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Expo Czech Rally od Bronislava Končitíka

foto

15. března 2010 • 11:00

V Otrokovicích se uskutečnil první ročník výstavní akce pro týmy, pořadatele i fanoušky automobilových soutěží, Expo Czech Rally. Na akci zavítal i náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož fotky si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Expo Czech Rally od Aleše Trhlíka

foto

13. března 2010 • 23:00

Na dnešní výstavu Expo Czech Rally i na shakedown zamířil i náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík. Na výstavní ploše v areálu Barumu i na shakedownu mezi Žlutavama a Halenkovicema se mu podařilo natočit osmiminutové video, které si můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Expo Czech Rally

foto

13. března 2010 • 20:40

V Otrokovicích v prostorách areálu společnosti Barum Continental se dnes a zítra koná první ročník odborné výstavy Expo Czech Rally. Dnes si můžete prohlédnout ještě horké snímky, které na ploše zachytili Marek Pléha a Josef Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Na Expo Czech Rally zahraje skupina Street69

foto

12. března 2010 • 21:30

V rámci doprovodného programu EXPO CZECH RALLY, který proběhne o víkendu v Otrokovicích na Zlínsku (areál Barum Continental, s. r. o., zkušební dráha) vystoupí v hlavním konferenčním stanu skupina Street69 z Uherského Brodu.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team se představí na Expo Czech Rally 2010

foto

11. března 2010 • 01:40

Již o nadcházejícím víkendu otevře své brány návštěvníkům Expo Czech Rally 2010. V rámci akce se příznivcům rally představí také Mogul Racing Team, v jehož barvách bude posádka Roman Kresta - Petr Gross v letošním roce obhajovat tituly Mezinárodních mistrů ČR v rally v absolutním pořadí z posledních dvou sezón.

příspěvků: 5 celý článek »

Na Expo přijedou Kresta, Bertone, Orsák a Tlusťák

foto

10. března 2010 • 21:30

Zvučná jména se objeví na premiérovém ročníku EXPO CZECH RALLY, který se uskuteční o víkendu (13. – 14. března 2010) v Otrokovicích na Zlínsku. V seznamu potvrzených vystavovatelů najdeme přes čtyři desítky subjektů, největšími taháky pro diváky bude mnohonásobný český šampion Roman Kresta, dále bývalý mistr Evropy a podobně jako Kresta trojnásobný vítěz barumky Enrico Bertone z Itálie, úřadující český mistr v rallysprintech Jaroslav Orsák nebo mistr Evropy ve dvoukolkách Antonín Tlusťák.

žádný příspěvek celý článek »

Expo Czech Rally připravuje bohatý dvoudenní program

foto

5. března 2010 • 12:30

Česká premiéra EXPO CZECH RALLY se přiblížila mílovými kroky. Specializovaný veletrh a výstava spojená s přehlídkou soutěžní techniky, týmového zázemí jednotlivých stájí i prezentací firem a jejich produktů spojených s rallysportem proběhne druhý březnový víkend v termínu 13. – 14. března 2010 v Otrokovicích na Zlínsku. Organizační taktovku převzali pořadatelé tradiční Barum Czech Rally Zlín.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé umístili shakedown na známý úsek u Halenkovic

foto

4. března 2010 • 23:40

Pouhý týden zbývá do začátku premiéry EXPO CZECH RALLY v České republice, který se uskuteční ve dnech 13. – 14. března 2010 v Otrokovicích na Zlínsku. Tento specializovaný veletrh a výstava spojená s přehlídkou soutěžní techniky, týmového zázemí jednotlivých stájí i prezentací firem a jejich produktů spojených s rallysportem proběhne v prostorách areálu firmy Barum Continental v Otrokovicích. Výstavní plocha bude umístěna na ploše servisní zóny z loňského ročníku barumky.

žádný příspěvek celý článek »

Enrico Bertone se vrací na Zlínsko se Sintesi Motorsport

foto

22. února 2010 • 17:15

Společnost Sintesi Motorsport se po dvou významných výstavách, které se v nedávné době uskutečnily v Itálii, rozhodla zúčastnit také Expo Czech Rally 2010, která se koná ve dnech 13. a 14. března 2010 v Otrokovicích nedaleko Zlína. Coby jeden z hlavních partnerů celé akce chce při této příležitosti prezentovat celou řadu svých výrobků nejvyšší kvality.

žádný příspěvek celý článek »

Centrum Expo Czech Rally najde azyl v Otrokovicích

foto

17. února 2010 • 11:20

Necelý měsíc zbývá do premiérového ročníku Expo Czech Rally, který se uskuteční ve dnech 13. – 14. března 2010 v Otrokovicích. Pořadatelství se ujal organizační štáb Barum Czech Rally Zlín a poprvé se uskuteční na území České republiky specializovaný veletrh a výstava spojená s přehlídkou soutěžní techniky, týmového zázemí jednotlivých stájí i prezentací firem a jejich produktů spojených s rallysportem.

žádný příspěvek celý článek »

Připravuje se Expo Czech Rally, žhavá novinka na scéně rallysportu!

foto

15. ledna 2010 • 15:00

Premiérový ročník EXPO CZECH RALLY se uskuteční ve dnech 13. – 14. března 2010 v Otrokovicích. Jedná se o specializovaný veletrh a výstavu spojenou s přehlídkou soutěžní techniky, týmového zázemí jednotlivých stájí i prezentací firem a jejich produktů spojených s rallysportem. To vše na jednom místě ve formátu show pro širokou veřejnost. Organizace se ujal agilní štáb pořadatelů zlínské Barum Czech Rally Zlín, společnost Rallye Zlín v čele s ředitelem mezinárodní soutěže Miloslavem Regnerem.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist