www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - Ve stopě Valašské Zimy

Video ze Stopy od Aleše Trhlíka

foto

20. února 2010 • 14:45

Letošní Ve stopě Valašské zimy připomnělo svým počasím Rallye Monte Carlo - po mrazech a sněhových nadílkách přišlo na poslední chvíli oteplení, takže charakter tratě byl velmi různorodý - od suchého asfaltu přes mokro a led až po sníh. A že se bylo nač koukat dokazuje i video od našeho spolupracovníka Aleše Trhlíka, který si pro vás připravil patnáctiminutový sestřih toho nejlepšího, co se mu v okolí Vizovic podařilo natočit.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie ze Stopy od Romana Kašpárka

foto

19. února 2010 • 08:00

V okolí Zlína již pomalu odtává sněhová pokrývka, my se však ještě jednou vrátíme o měsíc nazpět, kdy se na testech nedaleko Vizovic uskutečnil další ročník populárního závodu amatérů Ve stopě Valašské Zimy. Do sněhových závějí se tentokráte vydal i náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze Stopy od Aleše Trhlíka (dvoukolky)

foto

12. února 2010 • 14:45

Letošní Ve stopě Valašské zimy připomnělo svým počasím letošní Rallye Monte Carlo - po mrazech a sněhových nadílkách přišlo na poslední chvíli oteplení, takže charakter tratě byl velmi různorodý - od suchého asfaltu přes mokro a led až po sníh. A že se bylo nač koukat dokazuje i video od našeho spolupracovníka Aleše Trhlíka. Ten si pro vás pro dnešek připravil atraktivní průjezd pole dvoukolek jednou ze zatáček na RZ 2.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Stopy od Bronislava Končitíka

foto

9. února 2010 • 12:00

O uplynulém víkendu uskutečnil jeden z největších amatérských závodů u nás, populární Po stopě Valašské Zimy. Náročné počasí prověřilo stotřicetičlenné pole na zrádných zkouškách v okolí Vizovic. Jak tato akce vypadala podél tratě můžete poznat z fotogalerie našeho redakčního spolupracovníka Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze Stopy od Luboše Laholy

foto

7. února 2010 • 14:00

Letošní Ve stopě Valašské zimy připomnělo svým počasím letošní Rallye Monte Carlo - po mrazech a sněhových nadílkách přišlo na poslední chvíli oteplení, takže charakter tratě byl velmi různorodý - od suchého asfaltu přes mokro a led až po sníh. A že se bylo nač koukat dokazuje i video od našeho spolupracovníka Luboše Laholy z nejlegendárnějších míst celého závodu - SZ Barák.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Stopy od Ondřeje Zemana

foto

7. února 2010 • 13:30

Na včerejší jubilejní pětatřicátý ročník legendárního amatérského závodu Po stopě Valašské zimy, kterému fanoušci automobilových soutěží přezdívají 'valašské monte carlo', se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman. Jeho snímky z tratí v okolí Vizovic vám dnes přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Stopy od Lukáše Zásměty

foto

7. února 2010 • 01:30

Včera se uskutečnil jeden z největších amatérských závodů u nás, populární Po stopě Valašské Zimy. Náročné počasí prověřilo stotřicetičlenné pole na zrádných zkouškách v okolí Vizovic. Jak tato akce vypadala podél tratě můžete poznat z fotogalerie našeho redakčního spolupracovníka Lukáše Zásměty.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist