www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - Setkání mistrů

Jiří Volf – Setkání mistrů 2010

foto

8. listopadu 2010 • 18:00

Od setkání mistrů uběhlo více než týden. Jiří Volf hodnotí jako pravidelný účastník tuto soutěž. Jako pilot dlouho za volantem Mitsubishi Lancer EVO IX neseděl, proto byl jeho návrat po téměř roční pauze zpestřením startovního pole produkčních vozů. Vyjádření Jirky Volfa přinášíme v tiskové zprávě teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Michela Riecherta

foto

5. listopadu 2010 • 09:00

O uplynulém víkendu se na okruhu v Sosnové u České Lípy uskutečnilo již tradiční Setkání mistrů. Závodníci z automobilových soutěží, autokrosu a rallykrosu si to rozdali v tradičně uvolněné atmosféře na trati, která hostívá Rally Bohemia či ME v rallykrosu. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Michel Riechert, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Matěje Skalníka

foto

3. listopadu 2010 • 15:00

O uplynulém víkendu se na okruhu v Sosnové u České Lípy uskutečnilo již tradiční Setkání mistrů. Závodníci z automobilových soutěží, autokrosu a rallykrosu si to rozdali v tradičně uvolněné atmosféře na trati, která hostívá Rally Bohemia či ME v rallykrosu. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tretie miesto pre Rufa Šport zo Sosnovej

foto

3. listopadu 2010 • 14:30

V poradí už deviaty ročník podujatia pod názvom „Setkání mistrů“ sa konal počas uplynulého piatku a soboty na Autodrome v Českej Lípe. Slovensko tu malo zastúpenie v podobe RUFA Šport Teamu, ktorý nakoniec vybojoval bronzovú priečku.

žádný příspěvek celý článek »

Valoušek zakončil sezónu vítězstvím v Sosnové

foto

31. října 2010 • 18:50

Čerstvý mistr republiky v automobilových soutěžích, Pavel Valoušek, zvítězil na tradičním Global Assistance Setkání mistrů. Reprezentant Škoda Delimax Teamu na rallycrossovém okruhu v Sosnové představil v továrním speciálu Škoda Fabia S2000. A za jeho volantem nedal nikomu šanci.

žádný příspěvek celý článek »

Utkají se v Sosnové ve finále Valoušek s Pechem?

foto

30. října 2010 • 10:30

Devátý ročník Global Assistance Setkání mistrů začal pátečními tréninkovými jízdami. Již tuto sobotu můžete v Racing Aréně Autodrom Česká Lípa sledovat zajímavé souboje jezdců v jednotlivých třídách disciplín rally, autocross a rallycross. Předpověď počasí slibuje ještě teplejší den, než je dnes při tréninkových jízdách.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se vrací na Setkání mistrů

foto

29. října 2010 • 18:45

Ač se již letos domácí mistrovská sezóna skončila, motory mnoha závodních aut neodpočívají. Právě probíhají různá testování, setkání s partnery či fanoušky, také ale divácky atraktivní volné podniky. Jedním z nich je tradiční Setkání mistrů na Autodromu Česká Lípa, kterého se letos zúčastní i Vojtěch Štajf v barvách Subaru Czech Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Na startu Setkání mistrů v Sosnové se objeví většina loňských vítězů

foto

25. října 2010 • 17:25

Startovní listina IX. Global Assistance Setkání mistrů je opět velmi zajímavá a pestrá. Obhajovat loňská prvenství přijedou Václav Pech, Rene Munnich, Jaroslav Hošek, Zdeněk Čermák, Roman Častoral, Matyáš Zeman, Marek Sekanina a Lubomír Tenkl. Někteří ale budou startovat v jiné třídě než v loňském roce. Ve startovní listině bohužel nakonec chybí portugalský jezdec Armindo Araujo

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek na Setkání mistrů v Sosnové

foto

19. října 2010 • 16:30

Na Setkání mistrů na autodromu v Sosnové se představí se svým mistrovským vozem Škoda Fabia S2000 letošní šampioni ČR v rally Pavel Valoušek se Zdeňkem Hrůzou. Startovní listina každoročního tradičního Setkání mistrů, které startuje v sobotu 30. října v Racing Aréně Autodromu Česká Lípa, tak dostala další hvězdná jména.

žádný příspěvek celý článek »

toplist