www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Jänner Rallye

Jänner Rallye v roce 2012 v ME i MMČR

foto

14. června 2011 • 15:00

Rakouská soutěž Jänner Rallye udělá v roce 2012 velký skok kupředu. Po několika letech se na tratě soutěže v okolí Freistadtu vrací mezinárodní mistrovství České republiky, nově pak bude soutěž zařazena také do mistrovství Evropy.

příspěvků: 17 celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Daniela Fessla

foto

17. ledna 2011 • 09:00

Naposledy se vrátíme k zahajovacímu podniku letošní soutěžácké sezóny - Jänner Rallye, která se jela u našich jižních sousedů. Do okolí Freistadtu nedaleko hranic s Českou republikou se vydal i náš redakční spolupracovník Daniel Fessl, jehož snímky si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Aigner a Orsák hvězdami Jänner Rallye

foto

17. ledna 2011 • 08:00

Hned na polovině rychlostních zkoušek obnovené rakouské Jänner Rallye dosáhly nejlepšího času vozy poháněné palivem VP Racing Fuels. Moravský pilot Jaroslav Orsák byl nejrychlejší na dvou testech, domácí Andreas Aigner dokonce na šesti.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Bronislava Končitíka

foto

15. ledna 2011 • 08:00

Máme za sebou zahajovací podnik letošní soutěžácké sezóny - Jänner Rallye, která se jela u našich jižních sousedů. Do okolí Freistadtu nedaleko hranic s Českou republikou se vydal i náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Srb na Jänner rallye úspěšný

foto

14. ledna 2011 • 09:00

Výborného umístění dosáhli na prvním letošním závodě v rakouském Freistadtu mladičký, teprve 22letý rodák ze Spořic u Chomutova, Michal Srb se zkušeným Radimem Oravou. S náročným povrchem se posádka dobře popasovala a v cíli mohla slavit nejenom vítězství ve své třídě, ale také prvenství mezi českými dvoukolkami.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada do třetice na rakouské Janner rallye

foto

13. ledna 2011 • 08:00

Již potřetí se hustopečský závodník Martin Rada představil v Rakousku a to na víkendové Janner rallye. V roce 2007 posádka vyhrála třídu N3 a o rok později pak nedokončila pro technickou poruchu. Letos navázala na úspěšnější start a opět vyhrála stejnou třídu, byť přejmenovanou na 8.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Romana Kašpárka

foto

12. ledna 2011 • 09:00

Máme za sebou zahajovací podnik letošní soutěžácké sezóny - Jänner Rallye, která se jela u našich jižních sousedů. Do okolí Freistadtu nedaleko hranic s Českou republikou se vydal i náš redakční spolupracovník Roman Kašpárek, jehož snímky si můžete dnes prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

Video z Jänner Rallye od Luboše Laholy

foto

11. ledna 2011 • 14:00

O druhém lednovém víkendu se do okolí rakouského Freistadtu vydaly soutěžní posádky k absolvování letošního ročníku Jänner Rallye. Akce se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož video si můžete právě teď prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf přistál hned vedle mistra světa

foto

11. ledna 2011 • 13:20

Vystoupení posádky Vojtěch Štajf – Julius Gál na rakouské Jänner Rallye sice neskončilo podle jejich představ, přesto ale splnilo jeden ze základních cílů. Tím bylo testování před nadcházejícím Rallye Monte Carlo, jehož tradičním podmínkám letošní freistadtská soutěž velice podobala.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

11. ledna 2011 • 09:00

Máme za sebou zahajovací podnik letošní soutěžácké sezóny - Jänner Rallye, která se jela u našich jižních sousedů. Do okolí Freistadtu nedaleko hranic s Českou republikou se vydal i Dalibor Benych, jehož snímky si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Porucha motoru připravila Orsáka o možnost bojovat o vítězství (+VIDEO)

foto

10. ledna 2011 • 15:00

Česká posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík se stala hrdiny rakouské Jänner Rallye. Se svým produkčním Lancerem Evo 9 se dostali do čela už na úvodní vložce, vedli většinu soutěže, ale o zasloužené vítězství přišli vinou poruchy motoru.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. Jänner Rallye nedokončil

foto

10. ledna 2011 • 02:00

Sněhová Jänner Rallye nedopadla podle představ posádky EuroOil teamu. Na této zimní rakouské soutěži, na které startovala i řada předních českých posádek s početným doprovodem a podporou svých fanoušků, úspěšně odjeli Pech s Uhlem jen dvě úvodní rychlostky. Na třetí zkoušce skončily naděje na dobré umístění hluboko zabořené v těžkém mokrém sněhu.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Miroslava Knedly

foto

10. ledna 2011 • 01:30

Druhá etapa letošní Jänner Rallye vůbec nepřipomínala idylku ze začátku týdne. Sněhu razantně ubylo, většina zkoušek se jela za mokra, rozježděné břečky a ledě. Náročné podmínky se podařilo zachytit i našemu stálému redakčnímu spolupracovníkovi Miroslavu Knedlovi.

žádný příspěvek celý článek »

Beppo Harrach vyhrál Jänner Rallye (aktualizováno 18:58)

foto

8. ledna 2011 • 17:15

Beppo Harrach vyhrál letošní ročník Jänner Rallye. Za zhoršujících se povětrnostních podmínek, kdy se ze zimního počasí stávala soutěž na mokru, ledu a blátě, dojel na druhém místě Raimund Baumschlager. Bronz vybojoval v závěru se s nefungujícím motorem trápící Jaroslav Orsák.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Miroslava Knedly

foto

8. ledna 2011 • 12:25

Jen na úvodních rychlostních zkouškách letošní Jänner Rallye panovalo zimní počasí, s postupem času se podmínky jen horšily. Přesto si aspoň několik desítek kilometrů na sněhu posádky náležitě užily, jak ostatně dokazují snímky od našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

toplist