www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 11 - Croatia Rally (ME)

Fotogalerie z Croatia Rally od Dominika Kalamuse

foto

2. června 2011 • 10:00

Již zítra odstartuje v okolí tureckého Istanbulu další díl mistrovství Evropy. Dnes se ještě vrátíme k předchozímu závodu, Croatia Rally, prostřednictvím snímků našeho polského redakčního spolupracovníka Dominika Kalamuse.

žádný příspěvek celý článek »

I vítězství někdy bolí...

foto

26. května 2011 • 09:00

Italský pilot Luca Rossetti suverénně zvítězil na letošním ročníku Croatia Rally. Oč suverénní bylo jeho panování na trati, o to hůře se dařilo na cílové rampě. Neposlušné zátce na šampaňském se totiž nechtělo pryč. Po urputném souboji, který po sobě zanechal zdravotní následky, se Rossettimu poslední krok k vítězství podařil...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Croatia Rally od Marka Šivaka

foto

26. května 2011 • 01:00

O uplynulém víkendu se v severochorvatské Rijece uskutečnil druhý díl letošního mistrovství Evropy. Croatia Rally se zúčastnil i náš chorvatský spolupracovník Marko Šivak a vy si dnes můžete prohlédnout výběr z jeho snímků.

žádný příspěvek celý článek »

Mechanik týmu A.T.Motosport v chorvatské vazbě

foto

23. května 2011 • 14:35

Mechanik českého rallyeového týmu A.T.Motosport jezdce Antonína Tlusťáka byl zadržen v noci z neděle 15. na pondělí 16. května na chorvatských hranicích na přechodu Rupa.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Croatia Rally od Františka Duška

foto

23. května 2011 • 09:00

O víkendu se v severochorvatské Rijece uskutečnil druhý díl letošního mistrovství Evropy. Croatia Rally se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník František Dušek a vy si dnes můžete prohlédnout výběr z jeho snímků.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Rossetti opanoval Croatia Rally (+VIDEO)

foto

22. května 2011 • 23:50

Největší favorit celé soutěže, tovární jezdec Abarthu Luca Rossetti, opanoval letošní ročník Rally Croatia, druhého dílu letošního seriálu mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák má před sebou start v Chorvatsku

foto

20. května 2011 • 08:20

Druhé vystoupení čeká v letošním seriálu mistrovství Evropy posádku A.T. Motosport ve složení Antonín Tlusťák, Jan Škaloud na voze Škoda Fabia Super 2000 při Croatia Rally v Rijece. Zádveřický jezdec odjel na pobřeží Jadranského moře s cílem rozšířit bodový zisk z úvodního podniku v Itálii.

žádný příspěvek celý článek »

Chorvatský shakedown vyhrál Rossetti (+FOTO)

foto

19. května 2011 • 18:45

Luca Rossetti vyhrál dnešní shakedown na Croatia Rally, druhý díl mistrovství Evropy. Na 2.2 km hodně rychlé trati jej jen s minimální ztrátou následovali Luca Betti a Renato Travaglia s Maciejem Oleksowiczem.

příspěvků: 4 celý článek »

Seznam přihlášených na Croatia Rally

foto

11. května 2011 • 10:30

V druhé polovině května se uskuteční druhý díl letošního mistrovství Evropy. Pořadatelé Rally Croatia v minulých dnech uvolnili poměrně zajímavý seznam přihlášených posádek. Asi největším překvapením je Michal Solowow, který se po letech strávených ve vozech S2000 představí s Lancerem Evo X ve specifikaci R4.

žádný příspěvek celý článek »

Uroš Petrič míří s Citroënem DS3 R3T na mezinárodní scénu

foto

14. února 2011 • 16:00

Slovinský pilot Uroš Petrič se řadí do zástupu jezdců, kteří si pro sezónu 2011 pořídili Citroën DS3 R3T. A i on by se s ním rád představil nejen v domácím šampionátu, ale také na mezinárodní scéně.

žádný příspěvek celý článek »

toplist