www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 11 - Bosphorus Rally (ME)

Fotogalerie z Bosphorus Rally od Haruna Özdemira

foto

15. června 2011 • 17:30

Turecká Bosphorus Rally je jedním ze dvou podniků letošního mistrovství Evropy, které se jdou na šotolině. Jak to na náročných a zrádných rychlostních zkouškách na východ od Istanbulu vypadalo můžete shlédnout v dnešní fotogalerii od Haruna Özdemira.

žádný příspěvek celý článek »

Onboard video Todora Slavova z Bosphorus Rally

foto

10. června 2011 • 09:00

Bosphorus je jedním ze dvou šotolinových podniků letošního mistrovství Evropy. Jak to na tratích na východ od Istanbulu vypadalo si můžete prohlédnout na onboard videu od vítěze kategorie dvoukolek Todora Slavova.

žádný příspěvek celý článek »

Automobilové soutěže na turecký způsob

foto

8. června 2011 • 11:00

Kalendář mistrovství Evropy v automobilových soutěžích přivádí posádky do různých koutů Evropy. Jeden ze závodů se však kompletně jede mimo evropské území - Bosphorus Rally. Ta se koná v asijské části Turecka, což dává tušit, že se zde Evropané dočkají řady nestandardností. Tak tomu skutečně je, asi nejvýstižněji by se tato akce dala nazvat 'jedno velké dobrodružství'.

příspěvků: 2 celý článek »

Yağiz Avci vyhrál Bosphorus Rally

foto

7. června 2011 • 12:45

Po dlouhých dvanácti letech se stal vítězem tureckého dílu evropského šampionátu domácí pilot. Jezdec tureckého Fordu Yağiz Avci tak navázal na poslední prvenství Volkana Isika, který na něj dosáhl v roce 1999 za volantem Toyoty Celicy GT Four.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák připravil na Bosphorus Rally překvapení

foto

3. června 2011 • 16:20

Velmi nabitý program má v těchto týdnech posádka A.T. Motosport Antonín Tlusťák, Jan Škaloud. Úřadující vicemistři Evropy absol vují při Bosphorus Rally v Istanbulu čtvrtý start v řadě během jednoho měsíce. Vše začalo skvělým druhým místem při domácím rallysprintu na Kopné, následoval evropský start v Chorvatsku, domácí mistrák v Českém Krumlově a náročný „čtyřboj“ zakončí třetím dílem evropského šampionátu v Turecku.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Bosphorus Rally

foto

25. května 2011 • 22:15

Jiř příští týden pokračuje evropský šampionát v Turecku. Pro Bosphorus Rally si připravil jedno velké překvapení jediný český zástupce v ME Antonín Tlusťák, když by měl startovní číslo 1 vézt na speciálu Fiat Grande Punto S2000. Startovní listina čítající více než 50 posádek slibuje zajímavou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Serkan Yazici opět překvapuje

foto

20. dubna 2011 • 13:00

Turecký pilot Serkan Yazici před začátkem sezóny prohlašoval, že by se rád představil na vybraných soutěžích IRC za volantem Peugeotu 207 S2000. Jak je u něj zvykem, plány se často během sezóny mění a tak i tentokrát přichystal překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

toplist