www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 11 - Rallye Príncipe de Asturias (ME)

Rallye Príncipe de Asturias kořistí Alberta Hevii

foto

14. září 2011 • 17:30

Letošní ročník Rallye Príncipe de Asturias vyhrál pilot španělské Škody Alberto Hevia, nejrychlejší na trati však byl vítěz národního šampionátu Miguel Fuster, který startoval za volantem supercupového Porsche 911 GT3.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie ze druhé etapy Asturias

foto

12. září 2011 • 14:50

Automobilovými soutěžemi doslova jiskřící víkend se kromě Třebíře, Maďarska a Austrálie zaměřuje také na severozápad Španělska, kde se v okolí Ovieda jede další soutěž seriálu FIA ME. Kolem trati Rallye Príncipe de Asturias se pohybuje také František Dušek a vy si nyní můžete prohlédnou jeho fotky ze závěrečné etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z první etapy Asturias

foto

10. září 2011 • 14:35

Automobilovými soutěžemi doslova jiskřící víkend se kromě Třebíře, Maďarska a Austrálie zaměřuje také na severozápad Španělska, kde se v okolí Ovieda jede další soutěž seriálu FIA ME. Kolem trati Rallye Príncipe de Asturias se pohybuje také František Dušek a vy si nyní můžete prohlédnou jeho fotky ze včerejší etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Príncipe de Asturias

foto

1. září 2011 • 07:30

Pouhé dva týdny po zlínské Barum Rally se celý kolotoč mistrovství Evropy přesouvá více na západ, konkrétně na sever Španělska. Tam uskuteční Rallye Príncipe de Asutrias a dnes si můžete prohlédnout, kdo všechno by se jí měl zúčastnit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist