www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 11 - Rajd Polski (ME)

Tlusťák má nakročeno na třetí místo v Evropě

foto

15. října 2011 • 13:00

Posádka Czech National Team Antonín Tlusťák, Jan Škaloud na voze Škoda Fabia Super 2000 se propracovala po dalších soutěžích seriálu FIA Mistrovství Evropy v rally 2011 (ERC) na třetí místo v průběžném hodnocení. Zádveřický jezdec dojel druhý v rámci evropského hodnocení na asfaltové soutěži Rally Príncipe de Asturias ve Španělsku a na šotolinovém podniku Rajdu Polski skončil čtvrtý.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rajdu Polski od Dominika Kalamuse

foto

28. září 2011 • 15:15

Víkendový Rajd Polski se uskutečnil na severovýchodě Polska v olasti Mazurských jezer. Jak to na rychlých pískových rychlostních zkouškách vypadalo můžete shlédnout na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Dominika Kalamuse.

žádný příspěvek celý článek »

Rajd Polski vyhrál Kajetan Kajetanowicz

foto

28. září 2011 • 13:30

O uplynulém víkendu se na severováchodě Polska uskutečnil další díl letošního mistrovství Evropy, Rajd Polski. Šotolinový závod opanovali domácí jezdci, po napínavém souboji byl nakonec nejrychlejší Kajetan Kajetanowicz.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rajd Polski

foto

14. září 2011 • 16:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na další díl letošního seriálu mistrovství Evropy, kterým bude o třetím zářiovém víkendu legendární šotolinový podnik u našich severních sousedů - Rajd Polski.

žádný příspěvek celý článek »

toplist