www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Jordan Rally (SWRC)

Fotogalerie z Jordan Rally od André Lavadinha

foto

22. dubna 2011 • 11:00

Přestože to dlouho vypadalo, že se letošní Jordan Rally neuskuteční, nakonec se osmadvacítka posádek vydala na zkrácenou verzi soutěže. Akce se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jordan Rally od Arnø Guygranda

foto

21. dubna 2011 • 16:15

Čtvrtým závodem letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Jordan Rally. Podniku, který se málem ani neuskutečnil, se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Arnø Guygrand, jehož snímky ze Středního východu si můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

V zákulisí Jordánské rallye s Fordem Fiesta RS WRC

foto

21. dubna 2011 • 15:45

Nový soutěžní speciál značky Ford pro mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích, Fiesta RS WRC, zahájil svoji kariéru v únoru startem na Švédské rallye a hned si připsal první vítězství. Mezitím vůz již stihl demonstrovat své přednosti nejen v mrazivém klimatu Skandinávie, ale také ve vysokých nadmořských výškách mexických hor nebo na kamenitých cestách v Portugalsku.

žádný příspěvek celý článek »

Latvalovi uniklo vítězství v Jordánsku nejtěsnějším rozdílem v historii

foto

18. dubna 2011 • 15:50

Posádce Jari-Matti Latvala / Miikka Anttila týmu Ford Abu Dhabi včera uniklo dramatické vítězství v Jordánské rallye o pouhé dvě desetiny sekundy, což byl vůbec nejtěsnější rozdíl mezi prvním a druhým místem v historii mistrovství světa v automobilových soutěžích. Ještě před poslední rychlostní zkouškou na písčitém pobřeží Mrtvého moře měli náskok 0,5 s, ale nepodařilo se jim ho udržet.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Jordan, Mille Miglia a Islas Canarias ONLINE!

foto

16. dubna 2011 • 08:10

O tomto víkendu se zápolí současně ve třech nejdůležitějších rallyových šampionátech. Boje se včera naplno rozhořely při čtvrtém podniku MS FIA v rally v Jordánsku, druhé soutěži IRC 2011 na Kanárských ostrovech a o první letošní body do ME se bojuje v Itálii. Vše můžete sledovat společně s námi živě.

žádný příspěvek celý článek »

První etapa Jordánské rally zrušena, zítřek stále nejistý

foto

13. dubna 2011 • 19:20

Nejprve zmatek a chaos, kdy ani samotné týmy netušily, jak bude vypadat oficiální program letošního čtvrtého podniku MS FIA v rally, a poté definitivní oznámení zrušení úvodní etapy soutěže. Taková byla dnešní aktuální situace v Jordánsku.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën míří za vítězstvím v Jordánsku

foto

12. dubna 2011 • 18:45

Citroën Total World Rally Team vyhrál poslední dvě dějství FIA World Rally Championship díky posádkám Sébastien Loeb a Daniel Elena v Mexiku, a Sébastien Ogier a Julien Ingrassia v Portugalsku. Obě posádky jsou nyní doslova nabité očekáváním před vzájemným soubojem na dalším šotolinovém povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Trénink na Jordánsko bude opožděn

foto

10. dubna 2011 • 19:00

Plánované seznamovací jízdy na Rally Jordan budou o jeden den opožděny, protože lodě transportující náklad soutěžních týmů nestihne doplout včas.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jordan se uskuteční

foto

30. března 2011 • 19:00

Kvůli nepokojům v sousední Sýrii hrozilo, že by se čtvrtý díl letošního mistrovství světa v Jordánsku nemusel uskutečnit. Přestože bylo zrušení této soutěže doslova na spadnutí, nakonec se uskuteční podle původního plánu.

žádný příspěvek celý článek »

Bude Jordánsko v MS nahrazeno Polskem?

foto

27. března 2011 • 20:40

Čtvrtým dílem letošního mistrovství světa by měla být již za tři týdny Rally Jordan. Napjatá situace v sousední Sýrii však výrazně nahrává skutečnosti, že by se letošní ročník jordánské soutěže nemusel uskutečnit.

příspěvků: 2 celý článek »

Finální seznam jezdců SWRC 2011

foto

17. března 2011 • 07:00

Mezinárodní automobilová federace zveřejnila finální seznam účastníků SWRC 2011. V loňském roce jeden z nejzajímavějších seriálů v rámci MS se pro letošní rok nedočkal většího počtu jezdců, oproti minulému ročníku je pole dokonce o dvě posádky chudší.

žádný příspěvek celý článek »

Na Jordan Rally přihlášeno 31 posádek

foto

15. března 2011 • 22:20

Jen o šest posádek více se přihlásilo na další exotický podnik seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Jordan. Na Blízkém východě se i letos pojede nejen jako čtvrtý díl MS, ale také v rámci SWRC.

žádný příspěvek celý článek »

Brynildsen bude v SWRC spolupracovat s Petterem Solbergem

foto

26. února 2011 • 08:30

Norský mladík Eyvind Brynildsen bude i v letošní sezóně pokračovat v seriálu SWRC. Po loňské premiérové sezóně se Škodou Fabií S2000 bude s tímto vozem startovat i v roce 2011, spolujezdcem bude i nadále Cato Menkerud.

žádný příspěvek celý článek »

Jordánská rally slibuje změny

foto

25. února 2011 • 23:50

V loňském roce si Jordánská rally odbyla svou druhou účast v mistrovství světa, zázračnou díru do světa však ani tentokrát neudělala. Proto pořadatelé přislíbili pro letošní ročník změny.

žádný příspěvek celý článek »

toplist