www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally Australia (PWRC)

Australské stupně vítězů pro Pettera Solberga

foto

13. září 2011 • 11:45

Petter Solberg a Chris Patterson dosáhli nejlepšího umístění na Rally Austrálie ze všech Citroënů DS3 WRC - třetí místo. Petr van Merksteijn Jr. a Erwin Mombaerts v druhém voze připraveném Citroën Racing Technologies sice nebodovali mezi piloty, ale získali cenné body pro svůj tým Van Merksteijn Motorsport team.

žádný příspěvek celý článek »

Body za PowerStage pro Citroën a Loeba

foto

13. září 2011 • 10:50

Díky týmové taktice, která přišla ke slovu po pátečních haváriích obou posádek a následném návratu do soutěže s penalizací, skončily posádky Citroën Total World Rally Teamu na Rally Austrálie na 10. a 11. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen a Latvala obsadili v Austrálii nejvyšší místa na stupních vítězů

foto

13. září 2011 • 08:00

Tým Ford Abu Dhabi dominoval výsledkové listině australské rallye. V desátém podniku letošního mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích zvítězila posádka Mikko Hirvonen / Jarmo Lehtinen s náskokem 14,7 s na dvojici Jari-Matti Latvala / Miikka Anttila. Obě posádky startovaly s vozem Ford Fiesta RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Räikkonenův tým vyloučen z MS

foto

9. září 2011 • 14:00

Tým Kimiho Räikkonena byl vyloučen z hodnocení mistrovství světa v rally. Důvodem je jeho neúčast na právě probíhající Rally Australia. Finský jezdec a někdejší mistr světa F1 byl do soutěže přihlášen, nakonec ale neodstartoval. Sportovní komisaři podniku se proto rozhodli Kimimu a jeho týmu Ice 1 Racing udělit rovněž peněžitý trest.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Australia

foto

12. srpna 2011 • 09:00

Letošní australský díl mistrovství světa v automobilových soutěžích se zařadí k těm podnikům, které budou mít bídnou účast. Na seznamu přihlášených totiž nalezneme pouze 31 posádek, z toho pouhopouhé čtyři mimo klasické piloty MS či PWRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist