www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Rally Vysočina (MČR-S)

Protrpěná Vysočina Lumíra Galii

foto

27. července 2011 • 17:30

Po darovaném vítězství v Krkonoších jsme dali hlavy dohromady a snažili se vstřebat ten výprask od Vendy Kopáčka :-) . Z lebek se nám kouřilo, jak jsme se snažili vydedukovat, jak je možné, že rok se s rokem sešel a my jsme najednou, z ničeho nic, o vteřinu na km pomalejší!

žádný příspěvek celý článek »

Bodované příčky pro Rujbra s Nesvadbou

foto

27. července 2011 • 15:00

Patrik Rujbr s Richardem Nesvadbou navázali na společnou spolupráci zahájenou hustopečským závodem a v prvním sprintru v této sestavě dovedli své Mitsubishi Lancer Evo X do cíle Rally Vysočina na čtrnácté příčce v hodnocení MČR (16. absolutně) a sedmé ve třídě 3.

žádný příspěvek celý článek »

Naročný červenec bratrů Lapdavských

foto

26. července 2011 • 08:00

Posádku Deštrukt Projekt Racing Teamu čekal velmi náročný červenec. Ihned zpočátku měsíce čekala Lukáše a Julise Lapdavského Rally Bohemia, kde je nakonec zradil motor u jejich Peugeotu 207 S2000. O týden déle už stál Lukáš Lapdavský se svým bratrem Juliusem na startu další soutěže mistrovství Slovenska, kterou byla Beti Racing Rally Lubeník. V konkurenci vozů WRC si dokázali bratři Lapdavští dojet pro nejlepší výsledek sezóny, když obsadili celkové 7. místo a ve třídě 2 jim patřilo 3. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Junior Sport Talent po Rally Vysočina

foto

22. července 2011 • 09:00

Další misi má za sebou projekt Junior Sport Talent, v jehož barvách se na Vysočině objevili Miroslav Jakeš a Vladimír Mandík. Obě posádky JST odjížděly na Rally Vysočina posíleny úspěchem z předchozího sprintu v Krkonoších, kde Miroslav Jakeš obsadil čtvrté místo absolutně a druhé místo ve třídě 3. První ve třídě 11 a 24. absolutně dokončil Rally Krkonoše Vladimír Mandík.

žádný příspěvek celý článek »

Firla na Vysočině znovu v „top ten“

foto

22. července 2011 • 08:00

V netradičním složení se do dějiště letošní Rally Vysočina vydal ostravský tým Lumíra Firly. Obvyklý Lumírův spolujezdec Pavel Dresler měl tentokrát povinnosti na soutěži mistrovství Evropy historiků, kde startoval po boku Miroslava Janoty, a tak bylo potřeba pro jihočeský start najít co nejkvalitnější náhradu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Bronislava Končitíka

foto

20. července 2011 • 13:00

Zatím posledním odjetým rallysprintem letošní sezóny byla víkendová Rally Vysočina. Na celkem rychlejších úsecích v na jihu Čech si to rozdávala kompletní česká sprintová špička doplněná o několik cizinců. Jak to na trati vypadalo můžete posoudit ze snímků Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

TNT na Vysočině: Na všem špatném je něco dobrého

foto

20. července 2011 • 12:00

Na Rally Vysočina si chtěl tým AK Rallysport Brno, alias letošní formace Tarabus-Norek-Trunkát, především spravit chuť po havárii v závěru Rally Krkonoše. Bohužel, technika tomu chtěla jinak a týmu začaly starosti už v pátek před závodem. Vše vyvrcholilo odstoupením posádky Jaromír Tarabus – Igor Norek už po druhé rychlostní zkoušce pro závadu převodovky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Roberta Balcara

foto

19. července 2011 • 18:10

Rally Vysočina se letos přesunula opět více na jih, tentokráte měla centrum v Českém Rudolci. Tratě rychlostních zkoušek byly téměř stejné jako v loňském roce, počasí však bylo tentokrát mnohem přívětivější, což ostatně můžete posoudit i na snímcích Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec vs. Pešl: drama na Vysočině rozhodla jediná vteřinka

foto

19. července 2011 • 13:00

Úchvatné drama, které nakonec rozhodla jediná vteřina. Takový byl čtvrtý podnik osmidílného sprintového šampionátu - Rally Vysočina - v podání Toba Czech MH Racing teamu. Martin Hudec s Jiřím Černochem porazili právě o jedinou vteřinu druhou týmovou posádku ve složení Jaroslav Pešl – Radek Juřica.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Dalibora Benycha

foto

17. července 2011 • 21:45

Rally Vysočina se letos přesunula opět více na jih, tentokráte měla centrum v Českém Rudolci. Tratě rychlostních zkoušek byly téměř stejné jako v loňském roce, počasí však bylo tentokrát mnohem přívětivější, což ostatně můžete posoudit i na snímcích Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Vysočina od Luboše Laholy

foto

17. července 2011 • 15:00

Včera pokračoval v okolí Českého Rudolce letošní seriál Ecosun mistrovství České republiky ve sprintrally. Za nádherného slunečného počasí sváděly posádky napínavé souboje a postaraly se o jeden z nejnapínavějších sprintů této sezóny. Jak to na tratích vypadalo můžete shlédnout na videu od Luboše Laholy.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vysočina vyhrál Pavel Valoušek

foto

16. července 2011 • 16:10

Poslední rychlostní zkouška již žádný zvrat nepřinesla. I přes velkou krizovku na RZ 3 vyhrál celkem suverénně Pavel Valoušek před Věroslavem Cvrčkem a Miroslavem Jakešem. Na pátém místě skončil za bramborovým Romanem Odložilíkem Jan Sýkora, kterého zbrzdila penalizace za neprojetý retardér na RZ 6.

příspěvků: 4 celý článek »

Rally Vysočina - omluvenek jen minimum

foto

15. července 2011 • 22:00

Napětí před startem Rally Vysočina vrcholí, známa už je definitivní startovní listina. Z původně přihlášených 127 posádek se jich na administrativní a technické přejímky dostavilo 113. Soutěž odstartuje v sobotu v 9 hodin a všechny důležité informace k ní je možné nalézt na stránkách www.rallyvysocina.com.

žádný příspěvek celý článek »

Trať Vysočiny letos čítá devět "erzet"

foto

14. července 2011 • 21:30

Zdá se, že přestože počasí závodníky trochu potrápí v průběhu seznamovacích jízd, samotná Rally Vysočina by se ale opět měla odehrát v pravém letním počasí. Ve středu byla odhalena i mapa soutěže, která odstartuje v sobotu 16.7. a všechny důležité informace k ní je možné nalézt na stránkách www.rallyvysocina.com.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tomaštík zpět s WRC

foto

14. července 2011 • 16:20

Jaromír Tomaštík s Jaroslavem Vrečkou se vrací do seriálu ECOSUN sprintrally MČR. Po absenci na posledním podniku v Krkonoších odstartuje vsetínská posádka na Rally Vysočina se stejným vozem Subaru Impreza WRC S9 jako na Rallysprintu Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

toplist