www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Horácká Rally Třebíč (MČR-S)

Bramborová Třebíč bratrů Lapdavských

foto

21. září 2011 • 08:00

Posádku Deštrukt Projekt Racing Teamu – Lukáše a Juliuse Lapdavských čekala po úspěšně absolvované Rally Vysočina další soutěž mistrovství Slovenska. Tou byl na začátku sprna Rajd Rzeszowski, jenž byl zároveň započítáván i do mistrovství Polska.

žádný příspěvek celý článek »

Patriku Rujbrovi vyšel závěr léta podle plánu

foto

16. září 2011 • 12:30

Další dvě soutěže na české půdě má za sebou posádka Patrik Rujbr - Richard Nesvadba, která hájí barvy Klub Racing Teamu Znojmo IV. v AČR na Mitsubishi Lancer Evo X. Ta bez ztráty pomyslné kytičky zvládla jak přetěžkou a dlouhou zlínskou Barum Czech Rally, tak i velice rychlou Horáckou Rally v okolí Třebíče.

příspěvků: 1 celý článek »

Hudec zajel nejlepší výsledek kariéry, Pešl musel slib přesunout

foto

15. září 2011 • 11:00

Nejlepší výsledek kariéry si na domácí Horácké rally vybojovala třebíčská posádka Martin Hudec – Jiří Černoch. Na šestém podniku sprintového šampionátu si posádka Toba Czech MH Racing teamu jedoucí na Mitsubishi Lancer EVO IX vyjela sedmé místo absolutně a druhé ve své třídě 3. Těsně za první desítkou absolutního pořadí skončila svou pouť druhá týmová posádka Jaroslav Pešl – Roman Pešek, která dojela dvanáctá (šestá ve třídě 3).

žádný příspěvek celý článek »

TNT: Abarth přistál na třetím místě

foto

14. září 2011 • 13:30

Nejrychlejší závod sezony, tradiční Horácká rally Třebíč, přinesl posádce Jaromír Tarabus – Igor Norek třetí místo v absolutním pořadí. Tento výsledek je o to cennější, že se jej podařilo dosáhnout na tratích se specifickým 'leteckým' profilem, které pro vůz kategorie S2000 nejsou zrovna ideálním soutěžním prostředím.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Roberta Balcara

foto

13. září 2011 • 15:00

O uplynulém víkendu pokračoval v okolí Třebíče český národní rallysprintový šampionát. Jak to vypadalo na tratích Horácké Rally můžete posoudit z dnešní série fotografií, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Junior Sport Talent: Mandík vítězně, Jakeš vyšel bodově naprázdno

foto

13. září 2011 • 12:00

Horácká rally byla dalším zastavením posádek pod hlavičkou projektu Junior Sport Talent. Vladimír Mandík zvítězil ve třídě 11, Robert Adolf obsadil sedmnáctou příčku. Jen Miroslav Jakeš cíl nespatřil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Bronislava Končitíka

foto

13. září 2011 • 09:00

O uplynulém víkendu pokračoval v okolí Třebíče český národní rallysprintový šampionát. Jak to vypadalo na tratích Horácké Rally můžete posoudit z dnešní série fotografií, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík.

žádný příspěvek celý článek »

Odložilík na citroënu vyhrál Horáckou rally

foto

10. září 2011 • 20:20

Dvojice Roman Odložilík, Martin Tureček na voze Citroën Xsara WRC vyhrála s přehledem 22. ročník Horácké rally Třebíč. Jezdec z Roštění vedl od startu až do cíle, během šesti rychlostních zkoušek si vypracoval dostatečný náskok, který postupně zvýšil až na 36,1 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Třebíčský rallysprint nabídne erzetu v délce téměř dvaceti kilometrů!

foto

10. září 2011 • 06:00

Pořadatelé Horácké rally 2011 v Třebíči připravili pro startovní pole letošního dvaadvacátého ročníku překvapení v podobě téměř dvacetikilometrové rychlostní zkoušky. Úsek z Náměště nad Oslavou do Březky měří 19,64 kilometrů a vznikl spojením dvou úseků z předešlých let. Při českých rallysprintech nenajdeme podobně dlouhý rychlostní test jako na Vysočině.

žádný příspěvek celý článek »

Hlasy jezdců z technické přejímky v Dukovanech

foto

9. září 2011 • 23:30

V pátečním odpoledni se uskutečnila administrativní a technická přejímka 22. Horácké rally Třebíč v prostorách Jaderné elektrárny v Dukovanech. Techničtí komisaři přebrali do soutěže celkem 102 posádky z původně 113 přihlášených. Z favoritů schází pouze Igor Drotár, který se ze zdravotních důvodů omluvil. V prostorách přejímky jsme zachytili hlasy vybraných jezdců z čela startovního pole.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Peták v Třebíči netradičně s dieselem

foto

9. září 2011 • 20:00

Příbramský Josef Peták se v tomto roce pravidelně zúčastňuje MMČR a výjimečně rallysprintů. Jednou z těch výjimek je Horácká Rally, kde odstartuje s dieselovou Škodou Fabia RS.

žádný příspěvek celý článek »

K favoritům Horácké rally patří Odložilík, Jakeš, Tarabus a Sýkora

foto

7. září 2011 • 08:45

Kvalitní startovní pole se představí na 22. Horácké rally v Třebíči, která se pojede o víkendu (9. – 10. září 2011) jako šestý podnik osmidílného seriálu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally, dále se soutěž započítává do Mistrovství České republiky v rally historických automobilů a K4 Poháru České republiky v rally 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Horáckou Rally Třebíč

foto

2. září 2011 • 13:00

O druhém zářiovém víkendu bude v okolí Třebíče pokračovat Ecosun mistrovství České republiky ve sprintrally. I při neúčasti zdravotně indisponovaného Pavla Valouška se bude nač dívat, což ostatně naznačuje zveřejněný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally se hlásí o slovo

foto

6. srpna 2011 • 07:40

Rychlým tempem se přiblížila již 22. Horácká rally, která se pojede v letošním roce v termínu 9. - 10. září 2011 s tradičním centrem v Třebíči. Soutěž je součástí republikových seriálů ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally, K4 Pohár České republiky v rally a Mistrovství České republiky historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist