www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - AZ pneu Rally Jeseníky (MČR-S)

Fabrika podruhé

foto

16. října 2011 • 15:45

Na start rallysprintu se teprve podruhé postavil mladý zlínský závodník Adam Fabrika, který se řídí dětským heslem: já sám. A to doslova. Sám si postavil závodní Hondu Civic Vti a sám si ji servisuje. Adam jel do Jeseníků sbírat zkušenosti a nakonec sbíral poháry.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl už slavil životní výsledek. Pak přišla studená sprcha – penalizace

foto

15. října 2011 • 12:00

V jednu chvíli obrovská radost a velké oslavy z životního výsledku, po chvíli zase obrpvské zklamání a beznaděj. Taková byla pro posádku Jaroslav Pešl – Roman Pešek letošní AZ Pneu Rallye Jeseníky. Posádky Toba Czech MH Racing teamu na sedmém podniku osmidílného sprintového seriálu zajela skvělý výsledek a v jednom momentu už se na rampě radovala z 8. místa absolutně a dokonce druhého fleku ve své třídě 3.

žádný příspěvek celý článek »

První Jeseníky a první zlato

foto

15. října 2011 • 11:00

O uplynulém víkendu se na start svého prvního sprintu, jenž byly Rally Jeseníky, postavil Tomáš Blažek navigovaný zkušeným Milanem Rákovským. Jejich náčiním byl Volkswagen Polo 16V ze stáje Ivo Srba. Již před startem soutěže slibovala předpověď počasí proměnlivé podmínky, což výrazně ztížilo podmínky na trati.

žádný příspěvek celý článek »

JST: Výtečné finále v Jeseníkách

foto

15. října 2011 • 10:00

Junior Sport Talent reprezentovali v Jeseníkách Miroslav Jakeš a Vladimír Mandík. Oba mladí jezdci měli před startem velmi blízko k zisku titulu ve svých třídách. Třetím do party s podporou JST byl Robert Adolf.

žádný příspěvek celý článek »

Az pneu rally Jeseníky 2011 a velká účast posádek Speed racing Teamu

foto

15. října 2011 • 09:00

Do jeseníků jsme se hodně těšili. Byl to po dlouhé době pro nás známý závod. Kromě Kopné jsme letos závodili na "cizích" tratích. Auto prošlo běžnou přípravou a kontrolou. Vyměnily se preventivně běžné díly, daly se nové poloosy.

žádný příspěvek celý článek »

Černý – Kohout si v Jeseníkách dojeli pro titul

foto

15. října 2011 • 08:00

Honza Černý s Pavlem Kohoutem se letos soustředili především na soutěže mistrovství světa WRC Academy, kde s Fordem Fiesta R2 poznávají světové tratě a nasávají atmosféru závodění na té nejvyšší úrovni. Před koncem sezony je čeká ještě jedna soutěž ve Velké Británii, kde na šotolině zakončí své účinkování ve WRC Academy v rámci projektu Pirelli Stars Drivers team.

žádný příspěvek celý článek »

Firlův nejlepší letošní výsledek

foto

14. října 2011 • 10:50

Nejlepšího letošního výsledku dosáhl na tratích v okolí Šternberka orlovský soutěžní jezdec Lumír Firla. S náhradním spolujezdcem Tomášem Plachým rychle našel společnou řeč a po sérii bramborových medailí letos konečně vystoupal na stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Trápení a skandál v Jeseníkách

foto

13. října 2011 • 12:00

Mohla to být pěkná soutěž. To si museli opakovat v cíli Rally Jeseníky Vsetínští. Smolařem sobotního závodu se z pohledu týmu JTRT stal Václav Janík. Několikanásobný šampion v závodech do vrchu vyměnil formuli Lola za soutěžácké Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Jeseníky od Bronislava Končitíka

foto

11. října 2011 • 12:00

Víkendové AZ Pneu Rally Jeseníky, předposledního dílu letošního rallysprintového šampionátu, se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík. Vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo na rychlostních zkouškách v okolí Šternberka zachytit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Jeseníky od Roberta Balcara

foto

10. října 2011 • 15:15

Předposledním dílem letošního Ecosun mistrovství České republiky ve sprintrally byla tradiční podzimní AZ Pneu Rally Jeseníky. Za pošmourného počasí se do okolí Šternberka vydal i náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar. Jeho fotografie si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. zkoušel Mini a byl třetí

foto

10. října 2011 • 14:30

Snad největší pozornost o uplynulém víkendu na Rallye Jeseníky vzbuzoval nový soutěžní vůz Mini Cooper 1,6T. Ten jako první ve východní Evropě vlastní firma Invelt (český prodejce vozů BMW a Mini), která jej zapůjčila ke zkouškám na závěr sezóny posádce EuroOilu, Pech – Uhel.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Jeseníky od Luboše Laholy

foto

9. října 2011 • 23:00

Včera se v okolí Šternberka uskutečnil předposlední rallysprint letošní sezóny. Nepřívětivým počasím provázené AZ Pneu Rally Jeseníky se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola, který si pro vás připravil videosestřih z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Odložilík v Jeseníkách opět vítězí!

foto

8. října 2011 • 20:40

Posádka Roman Odložilík – Martin Tureček s vozem Citroën Xsara WRC je tou vítěznou pro pátý jubilejní ročník AZ pneu Rally Jeseníky 2011. Roman Odložilík s bratrem Pavlem zde vyhrál již v roce 2008 na Peugeotu 207 S2000. Čtrnáct vteřin chybělo dnes Valouškovi na vítězství, spokojit se musí s druhým místem a třetí příčku udržel Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Odložilík ve vedení po druhé sekci!

foto

8. října 2011 • 17:50

V druhé sekci se odehrála stejná situace jako v sekci číslo 1. Valda dvakrát Odložilíka pokořil, opět vyhrál dvě rychlostní zkoušky, nicméně celkově je ve vedení Roman Odložilík, s patnáctivteřinovým náskokem.

žádný příspěvek celý článek »

V. ročník AZ pneu Rally Jeseníky v pravých podzimních barvách

foto

8. října 2011 • 12:00

Podzim je zde! Déšť, mlha, listí, to vše patří k letošnímu ročníku AZ pneu Rally Jeseníky a rozhodně dodají na atraktivnosti celé soutěže ! V 8 hod. sjelo ze startovní rampy první soutěžní vozidlo, konkrétně Václav Pech s vozem Mini John Cooper Works S2000 1,6T a za ním následovalo dalších 120 převzatých posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist