www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Sata Rally Acores (IRC)

Fotogalerie ze Sata Rallye Acores od André Lavadinha

foto

20. července 2011 • 14:30

Uprostřed července se jel na Azorských ostrovech další díl seriálu IRC, Sata Rallye Acores. Na portugalském ostrově tentokráte vládlo deštivé počasí, což prověřilo nejen posádky, ale i přítomné fotografy. Že to nebyla žádná procházka růžovým sadem můžete vypozorovat ze snímků André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Vozy Škoda zcela ovládly rally na Azorských ostrovech

foto

16. července 2011 • 23:45

Úchvatné představení značky Škoda na Rally Azory bylo v jejím cíli korunováno fantastickým výsledkem – vozy Škoda obsadily první tři místa a v historii IRC se jim to povedlo již popáté. Vítězná posádka továrního týmu Škoda Motorsport Hänninen-Markkula slaví letos již třetí prvenství v šampionátu IRC. Druhé místo obsadila po strhující bitvě posádka týmu Škoda UK Motorsport Mikkelsen-Floene (+ 42 sekund), na třetí příčce finišovala další posádka továrního týmu Škoda Motorsport Kopecký-Starý.

žádný příspěvek celý článek »

SATA Rally Acores v cíli. Vítězí Hänninen, Škoda slaví hattrick.

foto

16. července 2011 • 19:20

Juho Hänninen je fenomén. V seriálu IRC není úspěšnějšího jezdce, Fin si v nedlouhé historii tohoto šampionátu díky triumfu na Azorech připsal už osmé vítězství. To poslední je rovněž důležité pro vývoj letošní sezony, neboť i přes omezený program v IRC se Hänninen stal novým lídrem seriálu. S výjimkou nevydařeného Monte zatím pokaždé z rally odjížděl s nejvyšším možným bodovým ziskem.

příspěvků: 1 celý článek »

Vozy Škoda nadále dominují Azorské rally

foto

16. července 2011 • 09:40

Dramatický souboj o každou vteřinku zatím předvádějí piloti vozů Škoda Fabia Super 2000 o první příčku. Po druhém dni je ve vedení tovární pilot Škoda Motorsport Juho Hänninen následovaný mocně dotahujícím Andreasem Mikkelsenem ze Škoda UK Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Po prvním dni Rally Azory vede Juho Hänninen

foto

15. července 2011 • 09:50

Exotická a divoká scenérie včetně rychlostní zkoušky v kamenolomu přivítala soutěžní pole dalšího podniku seriálu IRC na Azorských ostrovech. Úvodních 25 kilometrů rozdělených do třech rychlostních zkoušek zvládnul nejlépe úřadující šampion IRC a tovární pilot ŠKODA Motorsport Juho Hänninen. Výborný start pro vozy ŠKODA potvrdil třetím místem Andreas Mikkelsen ze ŠKODA UK Motorsport.

příspěvků: 1 celý článek »

Škodovky opanovaly shakedown na Sata Rallye Acores

foto

14. července 2011 • 18:15

Juho Hänninen s Andreasem Mikkelsenem opanovali dnešní shakedown na další podnik seriálu Intercontinental Rally Challenge. Sata Rallye Acores. Jejich soupeři s vozy Peugeot 207 S2000 tentokráte vůbec nestíhali.

žádný příspěvek celý článek »

Exotická Sata Rally Azory přivítá obě posádky Škody Motorsport

foto

13. července 2011 • 09:20

Šestým podnikem se šampionát IRC nadcházející víkend přelévá do své druhé poloviny. Na pořadu je exotická soutěž na Azorských ostrovech, typická nádhernou a divokou krajinou a náročnými rychlostními zkouškami. Na startu se představí celkem čtyři Fabie Super 2000 – tovární piloty Hänninena s Kopeckým doplní Mikkelsen ze ŠKODA UK a Sandell ze Švédska.

žádný příspěvek celý článek »

Serkan Yazici a Burcu Cetinkaya společně v IRC?

foto

4. února 2011 • 09:00

Burcu Cetinkaya startovala v loňském roce v barvách Peugeotu Sport Türkiye na většině závodů IRC. Přestože bude v letošním roce její mezinárodní program omezený, mohl by ji na vybraných závodech doplnit její mentor Serkan Yazici.

žádný příspěvek celý článek »

toplist