www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - II. Autoslalom Žiželice

Fotogalerie z II. Autoslalomu Žiželice od Filipa Fabiána

foto

17. února 2011 • 20:00

O uplynulém víkendu se konala v Zíželicích na Kolínsku klubová akce Rallyesportu Poděbrady, II. Autoslalom Žiželice, které byl server AutoSport.CZ mediálním partnerem. Atmosféru podniku dodatečně dokresluje galerie Filipa Fabiána.

žádný příspěvek celý článek »

II. Autoslalom Žiželice aneb podařená akce

foto

15. února 2011 • 22:30

Slunečné počasí, krásné průjezdy, dobrá nálada, u hřbitova fronta u stánku, zakončení na hasičském plese, to vše a ještě mnohem více jsme si v sobotu užili na II. Autoslalomu Žiželice, klubové akci Rallyesportu Poděbrady v AČR.

žádný příspěvek celý článek »

Divácký průvodce II. Autoslalomu Žiželice + předběžný seznam přihlášených

foto

10. února 2011 • 22:30

Do autoslalomového setkání v Žiželicích zbývají necelé dva dny, pojďme si tedy důkladněji představit, co nás v sobotu 12. 2. na Kolínsku čeká. Žiželický autoslalom se pojede na asfaltové trati o délce 2500 metrů a diváci uvidí vozy projet celkem šestkrát, tři starty ze Žiželic a tři od Proudnického rybníka.

žádný příspěvek celý článek »

Pozvánka na II. Autoslalom Žiželice

foto

6. února 2011 • 18:30

Zbývá už jen necelých šest dní do startu jedinečné automobilové soutěže v Žiželicích na Kolínsku, je tedy nejvyšší čas na představení dosud přihlášených vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání v Žiželicích aneb II. Autoslalom Žiželice

foto

24. ledna 2011 • 23:00

Ano, je to tak. Čas tančí kvapík a se stejnou rychlostí se k nám nezadržitelně blíží i ojedinělá klubová automobilová akce ve Středních Čechách, kterou pořádá Rallyesport Poděbrady. Ovšem s jednou drobnou novinkou - pořadatelé se rozhodli pro změnu názvu. Akce se tedy nebude jmenovat II. Rallye Žiželice, nýbrž II. Autoslalom Žiželice.

žádný příspěvek celý článek »

toplist