www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Rallye des Routes du Nord

Tlusťák a Skoupil se svezli ve Francii (+VIDEO)

foto

11. března 2011 • 11:00

Obdobně jako v loňském roce, i letos se vydal Antonín Tlusťák do Francie na rozjetí před sezónou. Tentokrát s sebou vzal i Jiřího Skoupila. Původně plánovaný trojlístek nakonec kvůli zdravotní indispozici nedoplnil Jan Černý.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye des Routes du Nord od Františka Duška

foto

7. března 2011 • 01:20

Třetí etapa Rallye des Routes du Nord se jela za slunečného, leč stále studeným větrem provázeného počasí. Díky skladbě rychlostních zkoušek bylo možné shlédnout i zajímavé pole historických vozů, jak ostatně můžete shlédnout v galerii Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Fotoseriál z krize Claudie Tanghe na Routes du Nord

foto

6. března 2011 • 01:15

Našemu redakčnímu spolupracovníkovi Františku Duškovi se na první rychlostní zkoušce Rallye des Routes du Nord podařilo zachytit velkou krizi Claudie Tanghe. Obhájce loňského vítězství vyměnil Celicu GT Four za DS3 R3T a hned v úvodu se připravil o naději na solidní úspěch.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Rallye des Routes du Nord od Františka Duška (+VIDEO)

foto

5. března 2011 • 01:15

V pátek odpoledne se nedaleko francouzského města Eecke uskutečnil tříkilometrový neměřený shakedown na regionální závod Rallye des Routes du Nord. Zúčastnily se ho i obě české posádky - Antonín Tlusťák se Škodou Fabia S2000 a Jiří Skoupil, který si odbyl první kilometry s Citroënem C2 S1600.

žádný příspěvek celý článek »

toplist