www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Rallye Praha Revival

Komentář k Rallye Praha Revival 2011

foto

5. dubna 2011 • 23:00

O prvním dubnovém víkendu proběhla v Praze a okolí zatím nevídaná a ojedinělá akce. Na jejím pořádání se podílel Eda Patera se spolupracovníky a AK Bílá Labuť, z které se angažovali Jan Cihelka a Petr Dvořák. Podnik získal na prestiži i udělením záštity primátora hl. m. Prahy Dr. Bohuslava Svobody. Úroveň akce zvedl i slavnostní večerní start na Staroměstském náměstí, což byl husarský kousek dalšího spolupořadatele Petra Kotka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Praha Revival od Jakuba Mikšovského

foto

3. dubna 2011 • 18:45

Autoklub Bílá Labuť se rozhodl uspořádat Rallye Praha Revival, vzpomínkovou mototuristickou akcí na někdejší legendární závod Rallye Praha. Celého podniku se zúčastnila řada z historie známých závodníků i exotických vozů, jak ostatně můžete posoudit z fotogalerie Jakuba Mikšovského.

žádný příspěvek celý článek »

Jedinečné setkání legend motoristického sportu

foto

28. března 2011 • 17:30

Do Prahy a míst, kde se v šedesátých a sedmdesátých letech minulého století jezdívala Rallye Praha, se o prvním dubnovém víkendu sjedou bývalí vynikající motorističtí sportovci na akci nazvanou Rallye Praha Revival. Celou akci vymyslel a ve spolupráci s Autoklubem Bílá Labuť, který pořádal původní Rallye Praha, přivedl na svět automobilový závodník a promotér Eduard Patera.

žádný příspěvek celý článek »

toplist