www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Historic Vltava Rallye

Vltava se letos vydařila, shodli se jezdci

foto

10. října 2011 • 14:45

Jubilejní dvacátý ročník Historic Vltava Rallye 2011 již patří minulosti. Do jejího cíle dorazilo 28 vozů, vítěznou posádkou se stali Ernst Harrach a Leopold Welserheimb z Rakouska s vozem Mitsubishi Lancer 2000 Turbo. Závod se obešel bez větších havárií či zranění, s hladkým průběhem tak byli právem spokojeni jak jezdci, tak vedení soutěže. Další informace jsou k dispozici na adrese www.vltavarallye.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Janota s Dreslerem jsou mistry Evropy

foto

10. října 2011 • 13:30

Miroslav Janota s Pavlem Dreslerem s vozem Opel Kadett C-GTE si na jubilejní 20. Historic Vltava Rallye v Klatovech vybojovali definitivně titul mistrů Evropy v kategorii 2 evropského šampionátu v automobilových soutěžích historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Vítěz historické Vltavy Harrach, Janota mistrem Evropy

foto

8. října 2011 • 16:55

Závěrečné testy již nic nezměnily na pořadí Historic Vltava Rallye 2011. Obě vedoucí posádky v závěru poněkud zvolnily a soustředily se na úspěšné dokončení soutěže. Vítěznou posádkou jubilejního dvacátého ročníku soutěže se tak stali Ernst Harrach a Leopold Welserheimb z Rakouska, stříbrná příčka stačila Miroslavu Janotovi a Pavlu Dreslerovi k titulu mistrů Evropy kategorie 2.

žádný příspěvek celý článek »

Ani sobotní dopoledne nezměnilo pořadí v čele Vltavy

foto

8. října 2011 • 14:05

Velké očekávání provázelo start do druhé etapy Historic Vltava Rallye 2011. Otázkou bylo, jak si posádky poradí s technickými rychlostními zkouškami na Sušicku a také s notně chladným a deštivým počasím – místy dokonce na trať chumelí. První průjezdy všech zkoušek ale čelo soutěže zvládlo a pořadí se dosud výrazně nezměnilo.

žádný příspěvek celý článek »

Vltavu po pátku vede Harrach, noční zkoušky pořadí nezměnily

foto

7. října 2011 • 23:25

Druhá polovina úvodní etapy už do pořadí Historic Vltava Rallye 2011 výrazně nezasáhla. Po sedmé rychlostní zkoušce soutěži neustále vládne Ernst Harrach, na druhé příčce směřuje Miroslav Janota k titulu evropského šampióna v kategorii 2. Další informace o soutěži zařazené do několika šampionátů jsou k dispozici na adrese www.vltavarallye.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Úvod Vltavy pro Harracha, Janota druhý

foto

7. října 2011 • 20:40

Začátek Historic Vltava Rallye 2011 patří favoritům. Všechny první čtyři rychlostní zkoušky ovládl zkušený Rakušan Ernst Harrach se silným Mitsubishi Lancer 2000 Turbo, druhou příčku s přehledem drží Čech Miroslav Janota. Naopak nedaří se zatím rychlým Finům, Veikkanen i Liukkonen již jsou mimo hru o vítězství. Další informace jsou k dispozici na adrese www.vltavarallye.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vltavě čeká závodníky boj v perných podmínkách

foto

7. října 2011 • 15:00

Jubilejní dvacátá Historic Vltava Rallye má za sebou již všechny předstartovní oficiality, a tak je nejvyšší čas začít závodit. Stejně jako se počasí z decentního slavnostního hávu babího léta přes noc proměnilo do atmosféry podzimních plískanic, i závodníci se již pozvolna z vycházkových šatů převlékají do kombinéz a helem. Již v 16 hodin totiž se svými vozy vyrazí na první rychlostní zkoušku soutěže, která má svou mateřskou internetovou stránku na adrese www.vltavarallye.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Janota s Dreslerem mají doma první mečbol

foto

7. října 2011 • 07:00

Miroslav Janota s Pavlem Dreslerem s vozem Opel Kadett C-GTE mají na dosah historický týmový úspěch. Po devíti soutěžích evropského šampionátu v automobilových soutěžích historiků si o víkendu připravili výhodu prvního mečbolu v souboji o titul mistrů Evropy. Na nadcházející jubilejní 20. Historic Vltava Rallye v Klatovech jim ke zlatu stačí ve skupině 2 skončit do druhého místa.

žádný příspěvek celý článek »

Vltava přivítá rozmanité startovní pole

foto

4. října 2011 • 12:55

Nejnižší startovní čísla pro skvělé Italy Brazzoliho a Rossiho s vozy Porsche 911, za nimi ďábelsky rychlý hrabě Harrach a jeho Mitsubishi Lancer 2000 Turbo, no a se čtyřkou domácí hvězda Miroslav Janota s nepřehlédnutelným žlutým vozem Opel Kadett. Takové je čelo startovní listiny jubilejního dvacátého ročníku Historic Vltava Rallye. Tradiční soutěž startuje v Klatovech již v pátek 6. října.

žádný příspěvek celý článek »

toplist