www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Setkání mistrů

Znevážení finále historiků Janota - Tenkl

foto

25. listopadu 2011 • 13:10

V pražském hotelu Ambassador nejprve v pátek večer převzali Miroslav Janota a Pavlem Dreslerem Zlatou sponu Federace automobilového sportu AČR za titul mistrů Evropy v automobilových soutěžích historiků a pak si s celým týmem Hájek Historic Czech National Rally užili nádherný víkend v Sosnové u České Lípy na tradičním Global Assistence Setkání mistrů.

žádný příspěvek celý článek »

Semerádové se v Sosnové bavili, i když ve finále byl jen jeden

foto

23. listopadu 2011 • 18:20

Pro Martina Semeráda dopadla předchozí Britská Rally ve Walesu velmi zvláštně. Po povedeném a taktickém výkonu jeho Mitsubishi Lancer EVO IX přejelo přes cílovou rampu na druhém místě v kategorii produkčních vozů, ale technici při závěrečné technické kontrole auto shledali v rozporu s homologací a Martin byl ze soutěže vyloučen.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý se v Sosnové rozloučil se sezonou s Fabií WRC

foto

23. listopadu 2011 • 10:05

Fanoušci motoristického sportu se rozloučili se sezonou v rally, rallycrossu i autocrossu při X. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy. Jeden den před startem v Sosnové si Honza Černý v Praze převzal poháry mistrů České republiky ve skupině A, a také mezi dvoukolkami ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop premiérově na nejvyšším stupínku

foto

22. listopadu 2011 • 12:45

Tradiční Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy má sice charakter především posezónní show pro diváky, ale v nejvyšší rallyové třídě jde však každoročně i o velmi prestižní souboj. Martin Prokop patří mezi spíše sporadické účastníky sosnovského listopadového závodnického víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

X. Global Assistance Setkání mistrů úspěšně v cíli

foto

22. listopadu 2011 • 12:30

Vcelku vlídné podzimní počasí bez deště přivítalo v neděli 20. listopadu tisíce fanoušků na autodrom do Sosnové u České Lípy, kde se uskutečnilo X. Global Assistance Setkání mistrů. Z původně avizovaných lákadel v podobě nových vozů WRC nechyběl nikdo.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech druhý na Setkání mistrů

foto

21. listopadu 2011 • 17:20

Premiéra nového vozu John Cooper Works S2000 se zvětšeným výkonem motoru jako v mistrovství světa dopadla při X. Setkání mistrů velmi dobře. Již v sobotu při volných rozjížďkách udivoval vůz Václava Pecha svou rychlostí, kterou si měli možnost kromě partnerů týmu vychutnat třeba překážkář Petr Svoboda, či oblíbená herečka Yvetta Blanarovičová.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Michela Riecherta

foto

20. listopadu 2011 • 18:55

Na autodromu v Sosnové u České Lípy proběhlo tradiční Setkání mistrů. Akce, na které se potkávají závodníci z různých automobilových disciplín, se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert. Jeho snímky z této akce si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Pech odstartuje v Sosnové s Mini Cooperem

foto

16. listopadu 2011 • 13:00

Po šesti letech s produkčním vozem přesedá Václav Pech se svým dlouholetým spolujezdcem Petrem Uhlem na jinou kategorii i značku závodního vozu. Volba padla na vůz MINI John Cooper Works S2000 s přeplňovaným motorem 1,6, který do České republiky přivezla firma Invelt, největší prodejce vozů MINI na tuzemském trhu. Václav Pech si soutěžní speciál nedávno vyzkoušel na dvou rallysprintech v Jeseníkách a ve Vsetíně, kde MINI prokázalo své kvality.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Janota poprvé mezi mistry

foto

15. listopadu 2011 • 14:00

Miroslav Janota a celý Hájek Historic Czech National Rally Team má před sebou krásné loučení s úspěšnou sezonou. Letošní mistr Evropy v automobilových soutěžích historiků se představí v závěru týdne na tradičním Global Assistence Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy.

žádný příspěvek celý článek »

Ponorka v Delimax Teamu

foto

9. listopadu 2011 • 10:00

Posádka Delimax Teamu, Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza, čerství mistři ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally, bojuje s nečekaným problémem. Uvnitř hodonínského rally týmu už totiž několik dní panuje napjatá atmosféra. Důvodem je spor ohledně designu vozu, se kterým by měli Valda se Zdeňkem vyrazit na start tradičního Setkání mistrů v Sosnové. Otázka zní jasně, měla by na mistrovském speciálu WRC zůstat nakreslená ponorka z pera malíře Tomáše Bíma?

příspěvků: 1 celý článek »

Premiéra nových WRC v Sosnové na Setkání mistrů

foto

5. listopadu 2011 • 15:00

Tučným písmem mají v kalendáři napsané datum 20. listopadu všichni příznivci rychlých kol. Pojede se totiž tradiční Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové. Při akci, která je nazvaná Global Assistance Setkání mistrů, měli fanoušci motorismu v minulosti šanci vidět mnoho zajímavého, včetně hvězd typu Sebastiena Loeba, či premiér nových závodních vozů v České republice.

žádný příspěvek celý článek »

toplist