www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Rally Guanajuato México (PWRC)

Rally Guanajuato México opanovaly Citroëny

foto

11. března 2012 • 20:00

Je dobojováno. Tovární jezdci Citroënu Sébastien Loeb a Mikko Hirvonen si bezpečně pohlídali double, jezdci Fordu se tentokráte vyřadili sami buď defekty nebo jezdeckými chybami. Po jedné takové definitivně skončil Jari-Matti Latvala, bronz tak celkem bezpečně získal Petter Solberg.

příspěvků: 1 celý článek »

Petter Solberg vyhrál kvalifikační zkoušku v Mexiku (VIDEO)

foto

8. března 2012 • 20:00

Tovární jezdec Fordu Petter Solberg vyhrál dnešní kvalifikační zkoušku na třetí díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterou bude dnes v noci začínající Rally Guanajuato México.

příspěvků: 2 celý článek »

Francisco Name bude na domácí soutěži MS chybět

foto

1. března 2012 • 12:30

Mexický pilot Francisco Name byl blízko splnění velkého snu - startu na domácí soutěži se speciálem kategorie WRC. Nyní je však jasné, že se tento sen v letošním roce naplnit nepodaří.

příspěvků: 2 celý článek »

Henning Solberg stále neví, jestli pojede v Mexiku

foto

29. února 2012 • 17:15

Již v minulém týdnu jsme napsali, že se Henning Solberg odhlásil z dalšího podniku mistrovství světa v Mexiku, což se následně snažila popřít jeho spolujezdkyně Ilka Minor. Proto jsme se zeptali samotného Henninga, jak se situace má ve skutečnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Henning Solberg neodstartuje na Rally Guanajuato México

foto

22. února 2012 • 17:45

Nad týmem Go Fast World Rally Team se stahují mračna. Po zranění Matthewa Wilsona tým překvapivě přichází pro Rally Guanajuato México i o svého druhého jezdce Henninga Solberga.

žádný příspěvek celý článek »

Chris Atkinson pojede v Mexiku s Fordem Fiesta RS WRC

foto

19. února 2012 • 17:00

Dlouho ohlašovaný a několikrát odkládaný návrat Chrise Atkinsona do seriálu mistrovství světa konečně přichází. Dvaatřicetiletý rodák z Begy se představí na třetím díle mistrovství světa za volantem Fordu Fiesta RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Guanajuato México

foto

19. února 2012 • 12:00

Pouhopouhých třicet posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na třatí díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Guanajuato México, který se pojede v okolí města Leon o druhém březnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Ken Block pojede jen tři závody mistrovství světa

foto

16. února 2012 • 21:20

Po dvou sezónách strávených v mistrovství světa se letos americký showman Ken Block stahuje do ústraní, když se představí s Fordem Fiesta RS WRC pouze na třech závodech MS.

žádný příspěvek celý článek »

FIA je blízko dohodě o televizních přenosech z MS

foto

14. února 2012 • 15:50

Zdá se, že bezvládí ohledne televizních práv a přenosech z mistrovství světa se blíží ke zdárnému konci. Pokud vše půjde dobře, zástupci FIA by mohli oznámit úspěšnou dohodu na propagaci letošního MS již koncem tohoto týdne.

příspěvků: 5 celý článek »

Prodrive nepojede v Mexiku

foto

9. února 2012 • 07:00

Zlé předtuchy se začínají pomalu naplňovat. Zatímco ještě před několika hodinama David Richards potvrzoval, že na plánech startu Dani Sorda na všech soutěžích mistrovství světa se nic nemění, nyní je jasné, že tomu bude jinak.

žádný příspěvek celý článek »

Kevin Abbring mění spolujezdce

foto

1. února 2012 • 14:15

Po úspěšně odjeté Rallye Monte Carlo přichází nečekaný zvrat v posádce druhého vozu VW Motorsport. Kevin Abbring již nebude pokračovat s Larou Vanneste, místo ní usedne na sedadlo spolujezdce velezkušený Fréderic Miclotte.

žádný příspěvek celý článek »

Ramona Karlsson sehnala peníze na PWRC 2012

foto

26. ledna 2012 • 10:00

Švédská pilotka Ramona Karlsson se dlouhou dobu netajila zájmem o starty v mistrovství světa produkčních vozů v sezóně 2012. Po několika usilovných měsících se podařilo tento plán naplnit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist