www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Wales Rally GB (SWRC)

Posádka Czech Ford National Týmu devátá na Wales Rally GB

foto

18. září 2012 • 18:00

Deváté místo pro českého jezdce v kabině speciálu WRC z náročné a letos rychlé šotolinové Wales Rally GB. Ještě před sezonou pro fanoušky i tým samotný něco velice uspokojivého, až snového. Po dosavadním průběhu sezony, korunovaném čtvrtým a dvěma pátými místy, by se však mohlo zdát být zklamáním.

žádný příspěvek celý článek »

Latvala z továrního týmu Ford zvítězil v britské Wales Rally GB

foto

18. září 2012 • 17:00

Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila s vozem Ford Fiesta RS WRC dnes vyhráli britskou Wales Rally GB a zopakovali tak svůj loňský triumf. Finská dvojice zvítězila v desátém kole letošního ročníku mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích s náskokem 27,8 s.

žádný příspěvek celý článek »

O titul soutěží už jen piloti Citroënu

foto

17. září 2012 • 17:40

Sébastien Loeb druhý, Mikko Hirvonen pátý na Wales Rally GB - to značí, že ostatní piloti jsou již ze hry v boji o titul mistra světa 2012. Sébastien Loeb a Daniel Elena body získanými za druhé místo za vítězným Latvalou se posunuli na dosah jejich 9. světovému titulu v nepřetržité řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikační zkoušku na Wales Rally GB vyhrál Sébastien Loeb

foto

12. září 2012 • 18:00

Sébastien Loeb opanoval i dnešní kvalifikační zkoušku na Wales Rally GB. 3,91 km dlouhý úsek ve Walters Areně prolétl nejrychlejším časem, na rozdíl od svých soupeřů však stihl svůj úsek odjet před deštěm. Posádky si budou vybírat startovní pořadí do závodu během zítřejšího slavnostního startu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist