www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Rallye de France - Alsace (SWRC)

Fotogalerie z Rallye de France od Dalibora Benycha

foto

12. října 2012 • 13:45

O uplynulém víkendu se v okolí francouzského Strasbourgu uskutečnil další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye de France. Na asfaltový podnik se do Alsaska vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye de France od André Lavadinha

foto

10. října 2012 • 15:50

O uplynulém víkendu se v okolí francouzského Strasbourgu uskutečnil další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye de France. Na asfaltový podnik se do Alsaska vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rallye de France od Felixe Ubriga

foto

10. října 2012 • 08:00

Již několikátý rok se francouzský díl mistrovství světa v automobilových soutěžích koná nedaleko hranic s Německem. Do Alsaska se o uplynulém víkendu vydal i náš stálý redakční spolupracovník Felix Ubrig a vy si dnes můžete prohlédnout video, které se mu na tratích podařilo natočit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye de France od Toma Buyse

foto

9. října 2012 • 09:00

O uplynulém víkendu se v okolí francouzského Strasbourgu uskutečnil další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye de France. Na asfaltový podnik se do Alsaska vydal i náš stálý redakční spolupracovník Tom Buyse a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

příspěvků: 5 celý článek »

Loeb podeváté, Citroën poosmé

foto

8. října 2012 • 12:00

Od pátečního rána vedli Sébastien Loeb a Daniel Elena na Rally Francie, aby si v neděli odpoledne dojeli ve Štrasburku pro osmé vítězství sezony a v pořadí už 75. triumf kariéry. Tento výsledek značí jediné - devátý titul mistra světa v řadě!

žádný příspěvek celý článek »

Latvala si vyrovnaným výkonem zajistil ve Francii druhé místo; v průběžném pořadí šampionátu je třetí

foto

8. října 2012 • 10:00

Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila dnes v Rallye de France dosáhli druhého místa a vyrovnali tak svůj nejlepší výsledek kariéry na asfaltovém povrchu. Dvojice týmu Ford byla v součtu o pouhých 15,5 s pomalejší než vítězná posádka.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb vyhrál ve Francii a je podeváté mistrem světa

foto

7. října 2012 • 20:00

Od roku 2004 má světový šampionát v automobilových soutěžích jediného vládce - Sébastiena Loeba. Osmatřicetiletý jezdecký fenomén rozhodl se svým věrným monackým navigátorem Danielem Elenou o zisku devátého titulu už dva závody před koncem MS, navíc stylově: ovládl svou 'domácí' Rallye de France.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallye de France ON LINE

foto

4. října 2012 • 16:30

Právě v tuto chvíli začíná úvodní superspeciální zkoušku ve Strasbourgu další díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye de France. Poslední kompletně asfaltový podnik letošní sezóny má na programu celkem 22 rychlostních zkoušek. Jestli se už doma stane Sébastien Loeb podeváté mistrem světa, to můžete sledovat společně s námi prostřednictvím výsledků ON LINE.

příspěvků: 1 celý článek »

Shakedown na Rallye de France vyhrál Dani Sordo

foto

4. října 2012 • 13:00

Stejně jako v loňském roce, i letos se na sportovně nepříliš hodnotném shakedownu Rallye de France dařilo Dani Sordovi. Na 3,8 km dlouhé motanici v Parc des Sports ve Strasbourgu byl tentokráte nejrychlejší, což by mohla být pozitivní předzvěst před večerní superspeciálkou.

příspěvků: 4 celý článek »

Sébastien Loeb: Nebylo to lehké rozhodování

foto

4. října 2012 • 08:00

Jen část sezony 2013, projekt WTCC s Citroënem a Rally Francie. To jsou jen některé z titulků novin poslední doby. Citroën Racing odkryl plány pro budoucnost v motoristickém sportu na pařížském autosalonu. Jak se k otázkám ohledně své budoucnosti staví samotný Sébastien Loeb?

příspěvků: 3 celý článek »

Citroën míří do Francie za oběma tituly

foto

3. října 2012 • 21:00

Už potřetí přivítá Citroën Total World Rally Team ohromná podpora domácích fanoušků v Alsasku a Vosges při Rally de France. Stejně jako v roce 2010 se Sébastien Loeb a Daniel Elena vracejí do Sébova rodného kraje s šancí na zisk celkového titulu mistra světa.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Wales Rally GB od André Lavadinha

foto

3. října 2012 • 17:00

Těsně před startem Rallye de France se ještě jednou vrátíme k doposud poslednímu odjetému podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Wales Rally GB. Na britské ostrovy se podíváme prostřednictvím fotogalerie našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb může být šampiónem již ve Francii

foto

26. září 2012 • 11:00

Francouzský pilot Sébastien Loeb má v současné chvíli v šampionátu náskok na druhého svého parťáka z týmu Mikko Hirvonena 61 bodů. Pokud skončí ve Francii Loeb před svým týmovým kolegou, tak již na titul nebude moci dosáhnout nikdo jiný a Loeb získá devátý titul.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Aigner pojede s Protonem ve Francii

foto

11. září 2012 • 18:10

Jak naznačily již informace z nedávných testů, Andreas Aigner se posadí do továrního Protonu Satria Neo S2000, se kterým se představí na začátku října v rámci SWRC na asfaltové Rallye de France.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye de France

foto

10. září 2012 • 20:00

Celkem 74 posádek se přihlásilo na Rallye de France, která se opět pojede o prvním říjnovém víkendu v Alsasku. Celkem 19 vozů bude kategorie WRC, za jejich volanty se pak objeví některá překvapivá jména. Naopak se potvrzuje upadající zájem o WRC Academy, na startu bude pouze devět dvojic.

žádný příspěvek celý článek »

toplist