www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Bonver Valašská Rally (MMČR)

MMČR 2013 bez Valašské Rally

foto

12. června 2012 • 17:05

Organizační problémy a následné negativní hodnocení letošní Bonver Valašské Rally vyústily v uplynulých dnech v rozhodnutí, že tato dlouholetá nedílná součást 'velkého' domácího mistrovství v automobilových soutěžích nebude v roce 2013 zařazena do Mediasport Mezinárodního mistrovství České Republiky.

příspěvků: 4 celý článek »

Vážený pane řediteli Hošáku...

foto

25. dubna 2012 • 11:00

Na začátku mého krátkého příspěvku mi dovolte, abych Vám pogratuloval, k malému a prakticky bezvýznamnému úspěchu, donutil jste spolupracovníka teamu posádky se startovním číslem 3 usednout k pracovnímu stolu, vybaveném moderní výpočetní technikou, přečíst si několikastránkový reakční elaborát a vytvořit několik vět.

příspěvků: 6 celý článek »

Reakce organizátora XXXI. Bonver Valašské rally 2012 na uveřejněná stanoviska

foto

10. dubna 2012 • 10:05

Jak se říká: Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí. I proto se organizační výbor a ředitelství letošního ročníku Valašské rally rozhodli reagovat na některé uveřejněné výroky a zejména na vyjádření pisálků uvedených v diskusním fóru na ewrc.cz.

příspěvků: 12 celý článek »

Tým CERS performance na loňský valašský úspěch nenavázal

foto

6. dubna 2012 • 13:00

Seriál MMČR letos sice oficiálně začal už v lednu na Jänner Rallye, to pravé, byť nepsané zahájení soutěžní sezony v Česku ale tradičně obstarává Valašská Rally. Na soutěž s centrem ve Valašském Meziříčí se dvěma vozy vyrazil i tým CERS performance, který jako jeden z mála absolvoval i zmíněnou rakouskou soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver Valašské Rally od Romana Kašpárka

foto

3. dubna 2012 • 08:00

Po sportovní stránce se letošní Bonver Valašská Rally podařila na výbornou. Strhujících soubojů na rychlostních zkouškách v okolí Valašského Meziříčí se účastnil i náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver Valašské Rally od Miroslava Knedly

foto

2. dubna 2012 • 20:30

Za nádherného slunečného počasí probíhal druhý díl letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Bonver Valašská Rally. Na rychlostních zkouškách kolem Valašského Meziříčí se pohyboval i Miroslav Knedla a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Bonver Valašské Rally od Martina Zemánka

foto

30. března 2012 • 09:00

Za nádherného jarního počasí proběhla o uplynulém víkendu Bonver Valašská Rally, druhý díl Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak to na tratích v okolí Valašského Meziříčí probíhalo si můžete připomenout na videích Martina Zemánka.

žádný příspěvek celý článek »

Egon s Monikou i přes problémy spokojeni...

foto

29. března 2012 • 19:00

Egon Smékal si odbyl letošní premiéru s Monikou Hýbnerovou a zelenobílým Citroënem DS3 R3T na Bonver Valašské Rally, druhém dílu Mediasport mezinárodního místrovství České republiky v automobilových soutěžích. A začátek sezónu to nebyl vůbec špatný.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšně dokončená Valaška Patrika Rujbra

foto

29. března 2012 • 18:30

Valašská Rally byla pro posádku KRTZ Racing Teamu Patrik Rujbr – Richard Nesvadba úvodní soutěží v sezóně 2012. Tradiční Valaška se opět jela na konci měsíce března a oproti loňskému roku byla „až“ druhou soutěží Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver Valašské Rally od Marka Pléhy

foto

29. března 2012 • 17:30

Za nádherného slunečného počasí probíhal druhý díl letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Bonver Valašská Rally. Na rychlostních zkouškách kolem Valašského Meziříčí se pohyboval i Marek Pléha a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Kořístka se rozjel na Valašské rally

foto

29. března 2012 • 15:00

Jako rozcvičku před blížící se rallysprintovou sezonou brala posádka týmu Naše Valašsko Robert Kořístka – Michal Drozd Bonver Valašskou rally. Úkol před startem populární Valašky byl jasný. Dojet až do cíle a nasbírat co nejvíce zkušeností s novým autem. První ostrý start se Suzuki Ignis S1600 zvládli „ogaři z Karlovic“ na výbornou.

příspěvků: 1 celý článek »

Pohár Pirelli má za sebou první soutěž roku 2012

foto

29. března 2012 • 14:00

Bonver Valašská Rally, zařazená do Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, (MMČR) o uplynulém víkendu hostila špičku motoristického sportu v České republice. Na startu nechyběl tovární tým z Mladé Boleslavi a záplava nejmodernějších speciálů S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská Rally byla pro Navrátila velkou školou

foto

28. března 2012 • 14:00

Start Interaction Ford Czech Rally Teamu ve Valašské Rally přinesl přesně to, co si od něj celý tým sliboval - naučil se mnoho nových věcí, které by při testu neměl šanci vyzkoušet.

žádný příspěvek celý článek »

MH Racing na Valašce: body pro Pešla, smůla pro Hudce

foto

28. března 2012 • 13:20

Už před začátkem Bonver Valašské rally se oba piloti MH Racing teamu Martin Hudec s Jaroslavem Pešlem těsně před startovní rampou trochu hecovali, když jeden druhému slibovali, že se porazí a že se uvidí v cíli. I když většinou oba jezdci říkají, že to mezi nimi zase až tak rivalské není, tak to úplně vyvrátil Martin Hudec hláškou těsně před startem.

žádný příspěvek celý článek »

Vydařená sklizeň kilometrů Václava Dunovského

foto

28. března 2012 • 11:00

Do sezóny 2012 se vrhl poděbradský jezdec Václav Dunovský po hlavě. S novým vozem ho čekaly nové výzvy a zkušenosti, proto se spolujezdcem Petrem Machů a Škodou Fabia S2000 jeli sbírat cenné kilometry na Bonver Valašskou Rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist