www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - AZ Pneu Rally Jeseníky (MČR-S)

Kořístka po Jeseníkách krůček od titulu

foto

24. září 2012 • 20:30

Uplynulý víkend se konal další díl Timeseal MČR ve sprintrally. AZ Pneu Rally Jeseníky měla sídlo ve Šternberku. Již před startem se hodně mluvilo o souboji v rámci titulu ve dvoukolkách, který se měl odehrát mezi Robertem Kořístkou a Josefem Zimmermannem. A tak tomu i bylo.

příspěvků: 1 celý článek »

Tomáš Kostka – Mistr ČR ve sprintrally

foto

22. září 2012 • 23:00

Na VI. AZ pneu Rally Jeseníky, jak bylo předpokládáno, zvítězil Tomáš Kostka se spolujezdcem Mirkem Houštěm na voze Citroën C4 WRC. Minutu a dvacet sekund za ním dojel na druhém místě Roman Odložilík se spolujezdcem Martinem Turečkem na S2000 Škodě Fabii.

žádný příspěvek celý článek »

V Jeseníkách se bojuje o titul

foto

22. září 2012 • 11:05

Velmi kvalitní startovní pole nabízí divákům šestý ročník AZ pneu Rally Jeseníky s centrem soutěže v motoristickém městě Šternberku u Olomouce. Na předposlední díl seriálu rallysprintové soutěže dorazila téměř kompletní mistrovská špička.

žádný příspěvek celý článek »

Potvrdí Kostka s Houštěm titul už v Jeseníkách?

foto

20. září 2012 • 13:00

Předposlední závod letošní rallysprintové sezóny se uskuteční v rámci AZ Pneu Rally Jeseníky. Na startu nebude chybět ani posádka ve složení Tomáš Kostka a Miroslav Houšť s vozem Citroën C4 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Do Jeseníků s jasnou taktikou

foto

20. září 2012 • 10:00

Pomalu ale jistě se blíží start předposledního sprinterského podniku této sezóny a tím budou tradiční Rally Jeseníky. Na startu této soutěže nebude chybět ani posádka René Dohnal – Rudolf Kouřil s Volkswagenem Polo 16V a jejich taktika je jasná – vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

AZ Pneu Rally Jeseníky uveřejnila první informace pro soutěžící

foto

24. srpna 2012 • 09:00

Za necelý měsíc bude ve Šternberku pokračovat letošní seriál jednodenních mistrovských sprintů. Pořadatelé AZ Pneu Rally Jeseníky v těchto dnech uvolnili první oficiální informace k chystanému letošnímu ročníku oblíbené soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

toplist