www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - AZ Pneu Rally Jeseníky (MČR-S)

Jeseníky Rujbrovi s Nesvadbou sedly

foto

10. října 2012 • 14:00

Pomalu ale jistě se blíží konec rally sezóny a předposlední soutěží ve sprintech byla již tradiční Rally Jeseníky, jejichž termín se posunul již ke konci měsíce září. Na této soutěži nemohla chybět ani posádka KRTZ Racing Teamu Patrik Rujbr – Richard Nesvadba, pro které jsou letos sprinty prioritou.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance a vzrušující závěr sezony

foto

5. října 2012 • 08:00

Pomalu, ale jistě se blíží konec sezony a s ním i doba, kdy se budou počítat konečné body a rozdávat poháry za celkové umístění. Týmu CERS Performance se to bude týkat jak v seriálu MMČR, tak v rallysprintech. Zejména v „malých“ soutěžích se malé stáji ze Zlína letos dařilo nevídaně – Ondřej Bisaha s Davidem Zacharem v průběhu léta vyhráli tři sprinty v řadě a na tuto úspěšnou šňůru navázali i v promoklých Jeseníkách.

příspěvků: 1 celý článek »

JTRT po Jeseníkách: Jaromír Tomaštík se zásobuje na zimu bramborami

foto

2. října 2012 • 09:00

Předposledním letošním setkáním pravidelných účastníků mistrovství ČR ve sprintrally byla AZ Pneu Rally Jeseníky. Soutěž s centrem ve Šternberku se jela tentokrát za ne úplně vlídného podzimního počasí a posádky vsetínského JT Říha Group Rally Teamu byly samozřejmě přitom.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl skvělou práci nedotáhl, Hudcovy naděje ukradla voda

foto

1. října 2012 • 07:00

Se smíšenými pocity odjížděly MH RACING posádky z předposledního sedmého sprintu sezony v Jeseníkách Martin Hudec i Jaroslav Pešl. Posádka Hudec – Picka, která momentálně jezdí v barvách Semerád Rally teamu, zaspala první polovinu závodu a ve zbytku vydřela alespoň desáté místo absolutně a čtvrté ve své třídě 3. Jaroslav Pešl s Romanem Peškem (Mitsubishi Lancer EVO IX) naopak měli úžasný začátek soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Video z AZ Pneu Rally Jeseníky od Luboše Laholy

foto

27. září 2012 • 08:00

O uplynulém víkendu se jel předposlední díl letošního Timeseal mistrovstvé České republiky v automobilových soutěžích, AZ Pneu Rally Jeseníky. Do deštěm zalitého okolí Šternberka se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola a vy si dnes můžete prohlédnout jeho video.

příspěvků: 1 celý článek »

Jindřich Štolfa si opět pěkně zazávodil

foto

27. září 2012 • 07:30

Sympatický výkon, okořeněný stříbrnou příčkou ve třídě D1 mezi historickými vozy, zaznamenal při AZ Pneu Rally Jeseníky 2012 extovární pilot Škody Jindřich Štolfa. Legendárního jezdce, několikanásobného Mistra České republiky a účastníka soutěží Mistrovství světa v továrním týmu, tentokrát navigoval Tomáš Singer.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada potvrdil sprintový titul ve třídě 8

foto

27. září 2012 • 07:00

Závěr každé sezony se neobejde bez kalkulací bodových součtů, které se promítají do plánů jednotlivých týmů. Z důvodů potvrzení svého postavení ve třídě 8 nechyběl ve Šternberku ani Martin Rada a jeho červená Alfa Romeo 147.

žádný příspěvek celý článek »

Těžké Jeseníky pokořeny, Dohnal má titul na dosah

foto

26. září 2012 • 10:30

AZ Pneu Rally Jeseníky byly předposlední soutěží Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally a na startu této soutěže nechyběla ani posádka René Dohnal - Rudolf Kouřil na Volkswagenu Polo 16V. Jeseníky se jeli trochu netradičně již ke konci měsíce září, avšak počasí nezklamalo a soutěž udělalo znovu deštivou a blátivou.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák v Jeseníkách zaťal drápky

foto

26. září 2012 • 10:00

Martin Vlček s Richardem Lasevičem jezdí na Rally Jeseníky pravidelně a rádi. Právě na této soutěži před čtyřmi lety poprvé okusili vzájemnou spolupráci, a když se sem při loňském ročníku vrátili, premiérově usedli do 'vzteklé dvoukolky' – Peugeotu 206 Kit Car.

žádný příspěvek celý článek »

Na rally bezpečně - informujeme o Rally AZ pneu Jeseníky 2012

foto

26. září 2012 • 08:30

V průběhu minulého týdne došlo k iniciaci výzvy Na rally bezpečně. Rally AZ Pneu Jeseníky je zdárně za námi a proto přinášíme stručné shrnutí naší aktivity během uplynulé soboty.

příspěvků: 8 celý článek »

Fotogalerie z AZ Pneu Rally Jeseníky od Michela Riecherta

foto

26. září 2012 • 08:00

O uplynulém víkendu se jel předposlední díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally. Zajímavého závodu probíhajícím za deštivého počasí se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Jeseníky Jirkovi moc nesedly...

foto

26. září 2012 • 07:30

České mistrovství ve sprintrallye pokračovalo AZ Pneu Rally Jeseníky, posádka Interaction Ford Czech Rally Teamu Jiří Navrátil a Julius Gál ovšem obsadila až 21. místo v absolutním pořadí a má tak za sebou nejméně povedenou soutěž celé sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Kostka s Houštěm letošními rallysprintovými šampióny

foto

25. září 2012 • 19:00

Poprvé v letošní sezóně se na dveřích Citroënu C4 WRC posádky Tomáš Kostka a Miroslav Houšť objevilo startovní číslo 1. Jako kdyby pořadatele ze Šternberku věděli, že právě na jejich tratích definitivně potvrdí zlínská posádka letošní zisk rallysprintového titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Kořístka po Jeseníkách krůček od titulu

foto

24. září 2012 • 20:30

Uplynulý víkend se konal další díl Timeseal MČR ve sprintrally. AZ Pneu Rally Jeseníky měla sídlo ve Šternberku. Již před startem se hodně mluvilo o souboji v rámci titulu ve dvoukolkách, který se měl odehrát mezi Robertem Kořístkou a Josefem Zimmermannem. A tak tomu i bylo.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z AZ Pneu Rally Jeseníky od Bronislava Končitíka

foto

24. září 2012 • 10:00

O uplynulém víkendu se jel předposlední díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally. Zajímavého závodu probíhajícím za deštivého počasí se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

toplist