www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - PSG - Partr Rally Vsetín (MČR-S)

Koči a Zámečník vyhráli třídu 3

foto

23. října 2012 • 15:40

Z PSG-Partr Rally Vsetín 2012 si slovensko-česká posádka tímu Styllex motorsport Martin Koči – Lukáš Zámečník odniesla prvé miesto v triede 3 a ôsme miesto absolútne. Na Mitsubishi Lancer EVO IX si až do konca súťaže udržiavali vedúce pozície.

žádný příspěvek celý článek »

První start a hned bedna

foto

23. října 2012 • 13:40

Třetí místo ve skupině, takový je konečný výsledek soutěžního jezdce Tomáše Růžičky na PSG - Partr Rally Vsetín 2012, závěrečném podniku rallysprintového šampionátu. Výsledek je o to cennější, že se vedle Tomáše posadil nový spolujezdec Štěpán Chludil.

žádný příspěvek celý článek »

Velké změny u Jana Jelínka - Fabia S2000 a nový spolujezdec

foto

20. října 2012 • 09:00

Zlínský jezdec Jan Jelínek, který letos v seriálu MMČR vybojoval třetí místo ve třídě 3, po devíti letech mění soutěžní techniku. Závěrečné tři závody letošní sezony a podle všeho i téměř celý seriál MMČR 2013 absolvuje s vozem Škoda Fabia S2000 z dílny Sparrow Racing team a navíc s novým navigátorem Petrem Machů. Při krátkém testování na nedělní sprintrally ve Vsetíně jsme pětatřicetiletého závodníka vyzpovídali.

žádný příspěvek celý článek »

JéTéčko vás zve do Rally Arény!

foto

19. října 2012 • 13:55

Vsetínský JT Říha Group Rally Team při příležitosti domácího závodu přichystal pro své fanoušky příjemné překvapení, a sice JT Rally Arénu!

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Blažek: z jezdce ve Vsetíně spolujezdec

foto

16. října 2012 • 17:40

Tomáš Blažek se vrací na místo spolujezdce. Ne, to není legrace. Při PSG – Partr rally Vsetín 2012 totiž „Bláža“ opravdu usedne do pravé sedačky v závodní Škodě Fabia. Tím, kdo uslyší rozpis z úst zlínského jezdce, bude Robert Čonka. Dva kamarádi ze třídy se totiž tak dlouho hecovali, až padlo slovo a čerstvý mistr z spritových sedmiček Robert Čonka, sveze Tomáše. Tomáš Blažek se na poslední rallysprintový start velmi těší.

žádný příspěvek celý článek »

CMM Media Sport sa vo Vsetíne predstaví so Škodou Fabia WRC

foto

16. října 2012 • 17:00

Posledné podujatie Majstrovstiev Českej republiky v sprintrally odštartuje počas nadchádzajúcej nedele v moravskom Vsetíne a štart súťaže sa prvýkrát postaví aj slovenský CMM Media Sport s posádkou Tomáš „Srnka“ Ondrej – Adam Gömöri, ktorí si tu užijú svoj debut s vozidlom Škoda Fabia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky KL Racing Teamu sa predstavia prvý krát v cudzom šampionáte

foto

16. října 2012 • 16:30

Napriek faktu, že Žilinský KL Racing Team sa už mimo nášho šampionátu v minulom roku predstavil, jeho posádky si tento debut užijú počas nadchádzajúceho víkendu vo Vsetíne.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport vo Vsetíne s Mirom Jakešom

foto

15. října 2012 • 15:15

Po zisku titulu absolútneho majstra Slovenska v rally sa slovenský RUFA Šport Team opäť predstaví na podujatí rally. V tomto prípade to bude u našich západných susedov, vo Vsetíne.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na PSG - Partr Rally Vsetín + PÚ 1

foto

15. října 2012 • 01:45

Dnes si můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek na závěrečný podnik letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally PSG - Partr Rally Vsetín. K dispozici jsou také prováděcí ustanovení, které drobně upravují trať soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Velmi dobře obsazený závěrečný sprint sezony

foto

11. října 2012 • 20:45

Přesto, že je PSG - Partr rally Vsetín 2012 závěrečným podnikem rallysprintového mistrovství, pořadatelé registrují velký počet přihlášek. Posádky svou snahu startovat na Valašsku projevily i těsně po uzávěrce přihlášek. Konečný seznam přihlášených se nakonec vyšplhal na číslo 116.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Jakeš na PSG - Partr Rally Vsetín se Škodou Fabia S2000

foto

8. října 2012 • 15:40

Mladý talentovaný jezdec Miroslav Jakeš se v letošní sezóně objevuje na tratích automobilových soutěží spíše sporadicky. Pro sebe i své fanoušky připravil na PSG - Partr Rally Vsetín velké překvapení - objeví se za volantem Škody Fabie S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na PSG - Partr Rally Vsetín

foto

28. září 2012 • 07:30

K dispozici je již oficiální verze zvláštních ustanovení na poslední díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally, kterým bude o třetím říjnovém víkendu tradiční PSG - Partr Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský sprint s novým generálním partnerem a startem v neděli

foto

24. září 2012 • 19:00

Pořadatelé Autoklubu Vsetín - město v AČR připravující závěrečný podnik TIMESEAL Mistrovství ČR v sprintrally hlásí definitivně poslední změny k blížící se soutěži. Nejvýraznější změnou pro letošní ročník valašského sprintu je nový a velmi významný obchodní partner společnost PSG.

žádný příspěvek celý článek »

Partr Rally Vsetín se pojede v neděli 21.10.

foto

14. září 2012 • 09:00

Již podruhé se mění termín závěrečného podniku letošního Timeseal mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude Partr Rally Vsetín. Soutěž se nakonec vrací do původního předposledního říjnového víkendu, jen se místo soboty uskuteční v neděli.

příspěvků: 4 celý článek »

Změna termínu Partr Rally Vsetín 2012

foto

9. srpna 2012 • 16:10

I když je do startu závěrečného podniku rallysprintového mistrovství Partr Rally Vsetín 2012 dostatek času, hlavní pořadatel akce Autoklub Vsetín – město v AČR, musí řešit problém s termínem sprintu. Původní termín valašského sprintu zněl 19. – 20. října 2012. Do tohoto datumu ovšem zasáhla vyšší moc, v podobě druhého kola krajských a komunálních voleb ve zlínském kraji.

žádný příspěvek celý článek »

toplist