www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - PSG - Partr Rally Vsetín (MČR-S)

Mistrovská sezona Kořístky s Drozdem

foto

17. prosince 2012 • 20:15

Robert Kořístka považuje sezonu 2012 za velmi vydařenou. Společně se spolujezdcem Michalem Drozdem vybojovali mistrovské tituly v Timeseal mistrovství ČR ve sprintrally mezi dvoukolkami i ve třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

Bisaha se Zacharem rallysprintovými mistry ve třídě 9!

foto

1. listopadu 2012 • 21:00

Když se Ondřej Bisaha s Davidem Zacharem před letošní sezonou rozhodovali, co pojedou za šampionát, volba byla celkem jasná – vícedenní soutěže MMČR. Jenže první polovina sezony dopadla prachbídně a tak došlo na plán B. V Krkonoších posádka naskočila do jednodenních rallysprintů a její drtivý trutnovský triumf v klasifikaci třídy 9 odstartoval neuvěřitelnou vítěznou šňůru, díky níž tým CERS performance dosáhl na mistrovský titul!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PSG-Partr Rally Vsetín od Michela Riecherta

foto

29. října 2012 • 18:00

Tradičním závěrečným dílem Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally byla i v letošním roce PSG-Partr Rally Vsetín. Při netradičním nedělním termínu panovalo ideální podzimní počasí, což dokazují fotografie našeho redakčního spolupracovníka Michela Riecherta, na které se dnes můžete podívat.

žádný příspěvek celý článek »

CMM Media Sport s jedenástym miestom vo Vsetíne spokojný

foto

29. října 2012 • 16:00

Košický CMM Media Sport sa na štart už ukončenej PSG – Partr Rally Vsetín predstavil prvýkrát s vozidlom Škoda Fabia WRC. Za jeho volant sa posadil stabilný jazdec tímu Tomáš „Srnka“ Ondrej a vedľa neho ďalší stabilný člen tímu Adam Gömöri. Výsledok, jedenáste miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Športu vo Vsetíne vyšlo angažovanie mladého talentu

foto

29. října 2012 • 15:00

Pred posledným podujatím českého seriálu sprintrally sme vás informovali o tom, že slovenský Rufa Šport sa na štart podujatia vo Vsetíne postaví s mladým, talentovaným jazdcom Mirom Jakešom a jeho spolujazdcom Igorom Norekom.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák po výhře ve Vsetíně spěchal do Švýcarska

foto

26. října 2012 • 18:00

Čtvrtá příčka absolutního hodnocení TIMESEAL Mistrovství České republiky ve sprintrally 2012 patřila před závěrečným podnikem PSG - Partr Rally Vsetín Antonínu Tlusťákovi. Zádveřický jezdec měl teoretickou šanci dostat se do první trojky, nicméně podle vlastních slov přijel do Vsetína především bavit. Po jeho boku usedl ve voze Mitsubishi Lancer WRC 05 podobně jako v loňském roce dlouholetý kamarád a zástupce sponzorské firmy MIT METAL Martin Tomeček.

žádný příspěvek celý článek »

Kořístka si dojel pro titul

foto

25. října 2012 • 15:00

Ve vydatné prolévání šampaňského se proměnilo v cíli PSG – Partr rally Vsetín zakončení rallysprintové sezony pro posádku Robert Kořístka – Michal Drozd. Karlovická dvojice doma vyjela titul ve dvoukolkách a koruna pro nejlepší posádku pro rok 2012 jí patří také ve třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

'Vlčák' splnil letošní cíl

foto

25. října 2012 • 09:30

S nožem na krku vstupovali do závěrečné soutěže letošního Mistrovství ČR ve sprintrally Martin Vlček s Richardem Lasevičem. V průběhu sezony si jejich peugeot hned dvakrát vybral slabší chvilku, což je postavilo do situace, kdy na závěrečné soutěži ve Vsetíně museli zabodovat a odrazit nápor pravidelně dojíždějícího Martina Búše s fabií.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec potvrdil konečný bronz, Pešl bude mít nového miláčka

foto

24. října 2012 • 22:55

Poslední mistrovský závod sezony za sebou mají obě posádky MH RACING teamu. Na PSG Partr Rally Vsetín však bude občas vzpomínat jen Martin Hudec, protože druhý pilot Jaroslav Pešl na Valašsku při těžké havárii na začátku 4. RZ téměř úplně rozbil svoje Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Čonka s Blažkem ve Vsetíně vítězi třídy 7

foto

24. října 2012 • 22:40

Poněkud netradiční složení posádky s číslem 62 se představilo na závěrečném sprintu letošní sezony při PSG – Partr rally Vsetín. Do zelenobílé Škody Fabia, která disponuje od základu pouze jedním volantem usedli dva řidiči: Robert Čonka a Tomáš Blažek.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT doma: Zlatá Lounová a stříbrný Tomaštík

foto

24. října 2012 • 22:20

PSG Partr Rally Vsetín ukončila o uplynulém víkendu letošní mistrovskou sezonu rallysprintů a u toho nemohl samozřejmě chybět ani JT Říha Group Rally Team. Centrum valašské soutěže je umístěno sotva pár metrů od dílen JTRT, a tak se snad žádný jiný tým se nemohl cítit v tomto závodě více doma.

žádný příspěvek celý článek »

Koči a Zámečník vyhráli třídu 3

foto

23. října 2012 • 15:40

Z PSG-Partr Rally Vsetín 2012 si slovensko-česká posádka tímu Styllex motorsport Martin Koči – Lukáš Zámečník odniesla prvé miesto v triede 3 a ôsme miesto absolútne. Na Mitsubishi Lancer EVO IX si až do konca súťaže udržiavali vedúce pozície.

žádný příspěvek celý článek »

První start a hned bedna

foto

23. října 2012 • 13:40

Třetí místo ve skupině, takový je konečný výsledek soutěžního jezdce Tomáše Růžičky na PSG - Partr Rally Vsetín 2012, závěrečném podniku rallysprintového šampionátu. Výsledek je o to cennější, že se vedle Tomáše posadil nový spolujezdec Štěpán Chludil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PSG-Partr Rally Vsetín od Lukáše Urbaníka

foto

22. října 2012 • 18:40

Tradičním závěrečným dílem Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally byla i v letošním roce PSG-Partr Rally Vsetín. Při netradičním nedělním termínu panovalo ideální podzimní počasí, což dokazují fotografie našeho redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka, na které se můžete dnes podívat.

žádný příspěvek celý článek »

Video z PSG - Partr Rally Vsetín od Luboše Laholy

foto

22. října 2012 • 14:00

O uplynulém víkendu se za idálního podzimního počasí uskutečnil závěrečný díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally, kterým byla již tradičně PSG-Partr Rally Vsetín. Jak to podél rychlostních zkoušek vypadalo můžete shlédnout na videu Luboše Laholy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist