www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Sata Rallye Açores (IRC)

Změna bodování v Intercontinental Rally Challenge

foto

27. ledna 2012 • 08:00

Po loňském trochu experimentálním ročníku se rozhodli organizátoři seriálu Intercontinental Rally Challenge poupravit předpisy pro bodování, na základě kterých se bude rozhodovat o titulu letošního šampiona.

příspěvků: 12 celý článek »

Rashid Al Ketbi plánuje starty v IRC

foto

26. ledna 2012 • 17:30

Aktuální vicemistr šampionátu Blízkého východu Rashid Al Ketbi plánuje v pro letošní sezónu velký přestup na mezinárodní scénu. Na domácím poli se chce představit pouze na podzimní soutěži v Dubaji, zbytek sezóny by měl strávit v seriálu Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

Harry Hunt v roce 2012 výhradně v IRC

foto

16. ledna 2012 • 08:00

Britský pilot Harry Hunt se stal v roce 2010 premiérovým vítězem dvoukolek v seriálu Intercontinental Rally Challenge. O stejný úspěch se pokusí i v nadcházející sezóně.

žádný příspěvek celý článek »

Hermann Gassner pojede IRC

foto

13. ledna 2012 • 20:15

Hermann Gassner jun. po několika sezónách strávených v mistrovství světa přestupuje do seriálu Intercontinental Rally Challenge. V něm bude bojovat o titul za volantem Škody Fabie S2000 v barvách týmu Red Bull Skoda.

žádný příspěvek celý článek »

Bruno Magalhaes se snaží zajistit starty v IRC

foto

31. prosince 2011 • 15:00

Bruno Magalhaes startoval v posledních dvou letech v seriálu Intercontinental Rally Challenge, již před několika týdny však Peugeot Portugal oznámil konec podpory motoristického sportu. Loňský vítěz Rali Vinho da Madeira však nezatrpkl a snaží se zajistit starty i v nadcházející sezóně.

příspěvků: 1 celý článek »

Wiegand do IRC, kdo nahradí Mikkelsena na Monte?

foto

18. prosince 2011 • 20:30

Obě automobilky v koncernu Volkswagen věnující se (ať už teď či v budoucnu) automobilovým soutěžím i jejich přidružené týmy postupně odhalují plány pro nadcházející sezónu. Rozsáhlý plán bude mít talentovaný německý jezdec Sepp Wiegand.

žádný příspěvek celý článek »

toplist